313

Анонимен

преди 5 години

Това което ме притеснява е че става дума за 1.8 МИЛЯРДА към външния ни дългтова са 1 800 000 000$ - мега много прари. Това пари от тези 2% от БВП, дето са за военния бюджет ли са? - Ако да, съм напълно ОК. Поели сме ангажимент към НАТО, нека ги инвестират както военните си преценят. - Ако не, то защо изобщо купуваме самолети? Това са страшно много пари! Има много по-добри неща за правене. Сещам се за АМ. Хемус, Заплати, Пенсии, Здравни пътеки, Детски Градини и про.

312

Анонимен

преди 5 години

ТУК ЕДИН КОЗЯК ДОБРЕ ЗАРАБОТВА.

311

Анонимен

преди 5 години

Не бе, не бе, САЩ не ни нареждат какво да купуваме и не ни се месят, ние доброволно ще изберем 40 годишните Ф-16 за 1.8 милиарда.

310

Me

преди 5 години

Да, това е най-добрия изтребител за парите си. Чисто нов, не сдьелан ами направен!

309

Анонимен

преди 5 години

Който е забравил да припомня - преди години като wikileak пуснаха писмата на американския посланик в България в които пишеше, че не бива да забравят от къде идва генерал Борисов (престъпния свят) но докато им изпълнява заповедите им ще го подкрепят!Убеден съм, че ще купим морално остарелите и скъпи F16 защото им е подчинен.

308

Уточнение

преди 5 години

Литва купува на $200 газ от САЩ.Ние на $520 от братска Русия.Литва купува руска газ за 1200 долара от САЩ.

307

Веско

преди 5 години

Езвенете, но щом убираме старите дизели на ЕС и парцалаците секанд хенд, що да не им вземем и старите самолети? Мида щопък ?

306

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 377САЩ няма ли да ни "предложат" изгоден 10годишен пакет (който ние разбира се доброволно ще приемем с радост) за закупуваме на шистова газ по 1400 долара кубика, да бъдем независими от Русия такова?Няма бе, няма страшно!Литва купува на $200 газ от САЩ.Ние на $520 от братска Русия.

305

Анонимен

преди 5 години

Ще стане същото като с газовия хъб балкан. Бокото единствено ще направи алъш-вериша на американците, те ще ни приберат парите и от там нататък....хъб Балкан номер 2

304

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 374САЩ и нареждат да купи за 1.5 милиарда острарели мапшини които за нищо не стават и никой не ги искаАбе Пинко, напиши го още 200 пъти та белким си повярваш сам хахахаха.Само червените тъпоглавчовци не можете да разберете, че ще купим нови самолети снабдени с последното ниво боекомплект и авионика, даже радарите им са от Ф35.

303

Анонимен

преди 5 години

До КонструктивноНито руските изтребители, с които разполагаме са по-добри от каквито и да било "40-годишни железа", нито смятат да ни продават "40-годишни железа". Прочети малко повече за офертата и ще разбереш, предлаганото е последно поколение F-16 (блок 70), които в момента се произвеждат. А F-22 1во все още не се експортва от САЩ за "случайни партньори", каквито сме ние и 2ро е прекалено скъп за поддръжка за нашите възможности

302

Анонимен

преди 5 години

А към железата САЩ няма ли да ни "предложат" изгоден 10годишен пакет (който ние разбира се доброволно ще приемем с радост) за закупуваме на шистова газ по 1400 долара кубика, да бъдем независими от Русия такова? Това е най-доброто за България!

301

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 362Мдаааа и после като пристигнат крилатите ракети за минута, две от другата страна на Черното море ко прайм????Ще пристигнат колкото пристигнаха в Сирия.Още не могат да разберат дали са уцелили държавата не целите,

300

Анонимен

преди 5 години

По-зле прикрита заплаха какво ще ни се случи ако не им купим бричките отдавна не бях чувал.

299

Анонимен

преди 5 години

При СССР България имаше най-мощната армия на Балканите и една от най-модерните в Европа. При САЩ всеки се подиграва с България и я подритва като изтривалка, а САЩ и нареждат да купи за 1.5 милиарда острарели мапшини които за нищо не стават и никой не ги иска.

298

Анонимен

преди 5 години

До АвиаторКарлсон, ти за "авиатор" ли се имаш бе Перко Наумов такъв? Ко ти разбира на тебе главата от авиация бе? Какви битки между Ф 16 и МИГ?? Къде???? Кога??? Кой пилотира?Ти даваш ли си сметка че самолета е едно нищо без "устройството зад щурвала".

297

????

преди 5 години

До Анонимен 363Те Ф-ките са супер, ама ние сме доста скъсани. Особено пенсионери и работещите бедни. Пък и пътищата ни са доста незадоволителни. 1,8 млрд. не са малко средства! Аз бих ги вложил в инфраструктура (пътища, летища, пристанища) :) Не знам дали ще стигнат за всички проекти -АМ Хемус,АМ Сливница, Русе - АМ "Тракия", АМ "Черно Море" - тунел под Стара Планина и подобряване на проходите... ама е несериозно да сме 2018 г. и то да сме на "пъпа на света" и да нямаме инфраструктура.

296

Анонимен

преди 5 години

До ЕвроатлантикНищо ново, преди нареждаше СЕСЕСЕРЕ сега САЩ.

295

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 няма нито една победа над Миг-29, докати сърбите сваляха невидимия Ф-16 със стари руски ПВО системи от 50те години.

294

Авиатор

преди 5 години

МиГ-29 няма нито една победа над F-16, повтарям за чyгyнените глави - НИТО ЕДНА!Резултатът е 11:0 в полза на F-16, и дори ЧебуРашките не го оспорват...