26

Мда

преди 5 години

До VТочно за това става дума-почасова ставка!Всеки,който иска да му се работи извънредно-да приготви парите-желаещи ще се намерят достатъчно и ще са доволни.Обаче да ги мотаят тия пари с години-НЕ!Синдикатите трябва да насочат усилията точно в тая посока.Иначе знаем колко Дойче веле се вълнува от проблемите на работниците...На тая медия и дай хомота,"бежанци" и прочее-там и е силата.

25

Анонимен

преди 5 години

Европейците не търпят диктатори. Само българите все още не са се цивилизовали и не протестират срещу разните Боковци и Чоковци.

24

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем на Унгария, е че още ги управляват децата на активните борци от УКП. Унгарците трябва да се изчисят от УКП като направиха румънците с РКП и очистиха комунистите и дръпнаха. Ако унгарците искат да дръпнат като румънците трябва да се изчисят от наследниците на активните борци от УКП.

23

Анонимен

преди 5 години

Никой не ги кара насила да работят извънредно. Защо протестирата? А наякой ако живее сам, няма семейство и иска да изкара повече пари и може да си позволи а работи повече защо да го ограничават на 200 часа годишно. Има хора които като останат сами се побъркват, остава им само работата.

22

V

преди 5 години

Добре де като са недоволни не може ли да си сменим управниците ??? Ние с Орбан с минимална заплата от 418 евро ОБАЧЕ ЗА 37,5 часа ,а унгарците с герб с МРЗ от 520 лв и то без значение колко часа .А ние тия 400 часа дето ще ни се платят ще ги прежалим някак си ;) САМО ТЕ ДА ВЗЕМАТ МАФИЯТА ГЕРБ И ВАЛЕРИИ СИМЕОНОВ С НЕГОВИТЕ ЧЕТИРИ ЧАСА НА ДОГОВОР А 10 И ПОВЕЧЕ БЕЗ ДА МОЖЕ ДА СЪДИШ ДУШМАНИНА .Става ли така ????????? Нищо че Орбан бил човек на Путин.Като направи южен поток и вдигне пенсиите три пъти

21

Анонимен

преди 5 години

Комунистите се стремят към високи печалби и изстискват работниците до предела на силите им. А капиталиста работи на брейк-ивън, целият оборот на фирмата отива за заплати. Само комунистите ламтят за високи печалби и принуждават работниците да работят по 400 часа извънреден труд.

20

Анонимен

преди 5 години

A *** отдавна свикна в ***.

19

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В УНГАРИЯ!!!НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОБРАН ДА НАПУСНЕ ДЪРЖАВАТА И ДА ИЗБЯГА ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИН ЗА ДА ОТЪРВЕ ЗАТВОРА!!!

18

Ще повярвам

преди 5 години

Ще повярвам на тази информация, ако това го прочета от ББС Лондон! За разлика от Дойче Веле англичаните не манипулират хората и затова спечелиха ВСВ, а германците още лъжат като Гьобелс и нямат никаква журналистика!

17

Василев

преди 5 години

Орбан е човек на Световния Финансов Елит!Той играе на струната на патриотизма и на националните държави, да не забравяме , че Тръмп и Путин сакат да има точно такава политика в ЕС!Глобализма вече е изчерпан, защото може да създаде едни неконтролеруеми социални класови общества от стотици милиони, които са независими от идеологии и режими!!!Агент Дороти Брамбахал!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Изгониха чичко паричко и се разбунтуваха служителите в НПО-та му.

15

АнонимеН

преди 5 години

ЗАТВОР ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОБРАН!!!КОМУНИСТ АКО НЕ ВИ ОКРАДЕ ИЛИ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е КОМУНИСТ!!!

14

АнонимеН

преди 5 години

КОЛКОТО ПО-СКОРО ВКАРАТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОБРАН В ЗАТВОРА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА УНГАРИЯ!

13

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА В ЕС И ЗАТОВА СМЕ И ТОЛКОВА ЗЛЕ!УНГАРИЯ НЕ Е ТОЛКОВА КОМУНИСТИЧЕСКА НО И ТАМ КОМУНИЗМА ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕН ДО 5 ГОДИНИ!!!СССР СЕ РАЗПАДНА И СА НУЖНИ ЕДНО ОКОЛО 50 ГОДИНИ ЗА ДА СЕ ОЧИСТЯТ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ТОВА ЗЛО!!

12

Василев

преди 5 години

До АнонименВовка Путин президент на Русия е хомосексулист!Сергей Станишев президент на ПЕС е хомосексуалист!Въпроса е отворен за марксистките дупенца!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Нали им ги плащат какво пискат?Тва са местните марксист-либерасти.Цялата работа е да падне Орбан да дойдат бежанци.

10

АнонимеН

преди 5 години

НА УНГАРИЯ И ПИСНА ОТ УЛТРА КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕСТЪПНИКА ОБРАН!!!

9

V

преди 5 години

До Ц американците са си решили проблема с почасова ставка от 15 $ на час .Почасово заплащане на труда а в много сектори и седмично. ПОВЕЧЕ ЧАСОВЕ ,ПОВЕЧЕ ПАРИ .Проблема в бг идва от мафията герб,и те гласуват подобни анти български закони.Заради тях сме изчезваща нация и всеки ти казва че в бг освен у строителството (където се плаща на седмица никъде другаде не може да се бачка заради мафията герб) Да се махат тия чорбаджииски мафии.Бисмарк е обединил германия с обратните матоди на мафията герб

8

Мда

преди 5 години

Орбан също си има трески за дялане и е нормално да му бъде оказан натиск.Което е и работата на синдикатите-да защитят интересите на членовете си.Виждаме че има проблем,не толкова с извънредния труд,а с неговото заплащане.Едно добро заплащане,уредено по законов път би решило проблема.Впрочем,в България стотици хиляди работят извънредно,без да им се плаща....

7

Орбан си отива

преди 5 години

Дните на Орбан са преброени. Народът е по-силен от който и да е диктатор...