66

Анонимен

преди 5 години

Сега като почнат да хвърлят коктейли, гледайте внимателно кой ще пристигне да раздава на полицаите закуски !!!!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Роби !Вие кога ще излизате или вие живеете конфортно ?

64

Анонимен

преди 5 години

До 71НАЛИ ТВА Е НАЙ- ГОТИНИЕ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА, ЕСТЕСТВЕНО СЛЕД ПУТИН, ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!--аве що дутин войва и напада все славяни, православни, "едноверци"? Дали не е защото той не е праволславен, а шаломов ... а?

63

Анонимен

преди 5 години

А в България преди 2 дни правителството отхвърли предложението на синдикатите нощния труд да се вдигне от отгромните 0,25 лв на 2,50 лв. Синдикатите "остро протестираха", а днес вече нищо не се споменава...

62

Анонимен

преди 5 години

Офцете ги лашкат от едната крайност до другата ... докато загубят Съзнание къде се намират и кои са, и в крайна сметка не се предадат пред новият масонски ред...* Пуснаха им пясъчните хора да ги взривяват - ревнаха...* Пуснаха им Бащицата с железният чук - ревнаха ...* Предстои да им пуснат цифровото робство на новият масонски ред - ще вият след това още по-жестоко обаче, няма да има кой да ги чуе - смарт-контракта в блокчейна "не верва на сълзи"

61

ФАКТ :

преди 5 години

КЪДЕТО НА ВЛАСТ СА РУСКИ ПУДЕЛИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ТАМ СА РЕКОРДИТЕ ПО МИРАЦИЯ КЪМ ЗАПАДНА ЕВРОПА....

60

Анонимен

преди 5 години

ЩО СТАЧКУВАТЕ БЕ? НАЛИ ТВА Е НАЙ- ГОТИНИЕ ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА, ЕСТЕСТВЕНО СЛЕД ПУТИН, ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!

59

Анонимен

преди 5 години

Как се орязват социални права? Да не питат, а да погледнат как това престъп-ление беше извършено в Бг при пъното и тъ-пo мълчание на бг-гражданите.

58

Анонимен

преди 5 години

На тоя клоун само Сорос му се привижда.

57

Гoшу

преди 5 години

На комуниста все Сopoc му виновен. На този Орбан не са му сефте тези протести. И преди постоянно стачкуваха срещу него, че е проруски настроен. Ами и той е от приятелите на Путеk, а такива винаги са вредни за народа. *** обича и създава само тирани и диктатори и като усети, че някой има такива уклони ги подкрепя, поощрява и насърчава. Орбан и Ердоган са такива примери. А че комунистите нищо не създават, а искат само да рушат е отделен въпрос. Сopoc поне създаде университети в Унгария

56

Анонимен

преди 5 години

"...а предприемачите плащат най-ниските данъци в ЕС."---Сериозно!? Аз си мислех, че у нас плоският данък от 10% е най-нисък.Дали в Унгария плащат под 10% данък !?

55

Криворазбран

преди 5 години

Орбан е възхваляван у нас от хора , които той ненавижда.Кога ли ще разберат , че той е копие на Костов в Унгария.Но това е нормално за русофилите , те до скоро и Тръмп обичаха , а сега го плюят постоянно.Синдрома Сталин е религия за тях.Добре , че изчезват и скоро никой няма да ги помни.

54

Анонимен

преди 5 години

До V15? в малко щати. повечето са на 7 минимална. и 7 и 15 си мъртъв. трябват ти поне 35 и нагора.дерзай!

53

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът е най-справедливата система. Умните и кадърните забогатяват и стават работодатели а лузърите и неудачниците работят на работодателите. Пазарът е най-добрият регулатор. Социализмът се провали.

52

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм не е имало никога и никъде, имаше социализъм. Имаше доста недостатъци но те не бяха на системата а на хората, но като цяло е много по-добра система от капитализма. Китай се управлява от комунистическа партия и прилага принципите на социализма и е първа световна икономика. Друг пример - Севена Корея която от десетилетия е под санкции но е световен фактор и дори САЩ имат респект към тях, а стандарта им е много по висок от България например, на която не са наложени никкакви санкции.

51

Анонимен

преди 5 години

До икономистПроблемът е, че когато работодателят прекрати договора на работика, последният може и да остане на улицата или сериозно задлъжнял към хазяина си..Целта на работодателят е да реализира високи печалби, че работникът може да остане на улицата или с дългове - това работодателят не го интересува, движеща е печалбата. Ако нямаше работодатели които да се стремят към печалба раборниците пък изобщо нямаше да имат работа и щяха да гладуват и да живеят в землямки, нямаше да има развитие.

50

Анонимен

преди 5 години

Света е несправедлив. Комунизма предлагаше някаква по - уравновесена схема, но не беше животоспособен, защото ПО ОПРЕДЕЛЕНИЕ света е несправедлив. Свиквайте. Ако искахте работника да е по - добре от работодателя, трябваше да си останете комунисти.

49

икономист

преди 5 години

До Анонимен 57Проблемът е, че когато работодателят прекрати договора на работика, последният може и да остане на улицата или сериозно задлъжнял към хазяина си.... Докато работодателят има възможност да прехвърли задълженията на работника към другите работници на поточната линия и така ще си реши проблема. Няма никакво равноправие между работник и работодател в това отношение!

48

Анонимен

преди 5 години

До икономистНикой не ги кара насила, но ако откажат, работодателят ще ги съкрати. Това е един от основните проблеми при капитализма - работникът няма кой знае какви възможности да лавира на пазара на труда. Работникът и работодателят имат договор и всеки може да го прекрати когато реши - какъв е проблемът? Пазарът е най-добрият регулатор, капитализмът е най-добрата система. Социализмът се провали.

47

икономист

преди 5 години

До Анонимен 29Никой не ги кара насила, но ако откажат, работодателят ще ги съкрати. Това е един от основните проблеми при капитализма - работникът няма кой знае какви възможности да лавира на пазара на труда. Ако работникът се труди на поточна линия(става въпрос за ниско квалифициран труд), той очевидно няма къде да мърда, и ще се съгласи на всякакви условия на труд. Капитализмът не е нищо повече от една робска система! Никой не знае какви са реалните печалби, които инкасират работодателите!