6

V

преди 5 години

В България никога не сме имали тези права ;) Защо никой не протестира на жълтите павета ?Трудовите договори в бг за 37,5 часа ли са ??? или за колкото дойде за колкото и да е пари ??? Само питам де не че вярвам че мафията герб убива народа ;) Къв е проблема и в бг да се подписват европейски договори ,а не за 520 (при това бруто) без значение от часовете на седмица .И без да можеш да съдиш душманина ,ако са повече часовете .Само питам не че герб са душмани на народа ;) Те гласуват тия закони

5

Василев

преди 5 години

Откъде накъде работещите хора ще плащат социалната цена и ще бачкат повече за по-малко пари!!!Точно това е стратегията на Световния Финансов Елит, в цял свят притискат работниците!Орбан е кукла на конци на Сорос, но иначе за големия театър и за селяните прости се прави патриот а.нтисоросоид!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

4

Скептик

преди 5 години

Нещо знамената им са прекалено дизайнерски за спонтанен протест. А снимката е стара, доста преди опита за нахлуване в медия. Интетесн ако някой тръгне да нахлува в БНТ какво ще се случи?

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Колко са тези "хиляди" протестиращи ?Платените унгарски "умни" и "красиви" ...

2

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

1

Анонимен

преди 5 години

В Унгария имат само един робски закон, а в България всички закони са робски.