206

Антибоко

преди 5 години

Газта е национална сигурност...явно затова я държат вече 30 г. само руснаците и не даваме на никой друг да я пипне.....Нямаме колектори за да получаваме газ и от друго място. Всичко в БГ, щом не е в интерес на руснаците ----се бави,бави, бави...за да не стане изобщо. И затова най-скъпата газ е за БГ....Хак ни е!

205

Анонимен

преди 5 години

глобата не е защото не е приватизирана газопреносната мрежа а защото няма свободен достъп до нея селски хитрец такъв.

204

анонимен

преди 5 години

77 милиона евро!? Вземаме ги от някъде И ги плащаме на ЕС? Да се задави дано този ЕС с нашите парици български! А бе много сте изпълнителни бе гн Борисов? Като чуете ЕС,И ви омекват коленете сякаш! -:) Ако беше Орбан. Нямаше да ги плато тези пари! А ние тихи и изпълнителни!? Леле леле лелеее. Ердоганчо не е сам! Каквото сам реши Това става в Турция! И как му се вика на това? -:) Провалихте се! Живи и здрави.Но през 2019.На други ще дадем властта!

203

КАКВА

преди 5 години

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СЪНУВАТЕ БЕ,АКО ИМАШЕ ДС НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОЗ КАТИЛИ И ПРАВИТЕЛСТВО ,КОЕТО ДА НЕ ЗНАЕ КОЙ Е ГЕПИЛ БАНСКО--ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ--ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА Е ИЗКУПЕНА ОТ ЧУЖДИ ДАЛАВЕРАДЖИИ--ПРОПАДНАЛА ***--НЯКОГА СЕ ВЪЗМУТИХ ,ЧЕ ЧЕХИТЕ НИ НАПРАВИХА НА ***,НО СИ Е БИЛО ИСТИНА--ПРИ ГЕРБ БЪЛГАРИЯ Е ***..!!!

202

V

преди 5 години

На електронното гласуване аз не му вярвам ;) Обаче машинното не случайно е единственото практикувано в САЩ ;) Щото нама ,,невалидни бюлетини,, Машини ,а не хора броят гласовете .Не може да сложиш готово попълнена бюлетина в джоба на ,,гласоподавателя,, и като излезе да провериш дали е в джоба му ;) И който има печатница за бюлетини да ги попълва преди изборите ;) ЕТО ЗАТОВА ГЕРБ НЕ ИСКАТ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ .ЩОТО ТЕ ПЕЧАТАТ БЮЛЕТИНИТЕ ;)

201

Шефа

преди 5 години

Умствената недостатъчност на нашия премиер води до непрекъснати щети и беди за народа и страната!Прегръдките му с големите в света топлят само огромното му его!Неудачник за пример!

200

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХората пък пишат нещо друго,че ДАНС е на СИК.Държавна сигурност(ДС) мнооооого отдавна няма,те или измряха или станаха западни марионетки,ако имаше ДС и работеше,нямаше некадърната Тиква да ни управлява и герберите да работят срещу българските интереси.

199

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ни предаде на Държавна Сигурност. Законите "Пеевски" за медиите и банките. Законът "Домусчиев" за приватизацията. Законът за неуведомяване на близките при задържане. Законът за конфискация на имущество без съдебна присъда. ДАНС е ДС и следи всичко - валят СРС-та отляво и отдясно. Крепостта на ДС е ДПС,а официалните представители на ДС са Доган и Пеевски.ГЕРБ ни предаде на Държавна Сигурност.

198

Така е

преди 5 години

До V 192 Ако се въведу електронно и машинно гласуване БСП губи изборите.

197

Анонимен

преди 5 години

Герберите пак ни еваха мамата и не послушаха народа,сега ще купувате най-скъпата газ в Европа от украинските фашисти и с надценки от посреднически западни фирми!Искаме турски поток и български поток!!!!!!!!!Искаме да се съобразявате с българските интереси,не с чуждите,заробихте ни,гербери см.отани!

196

UN

преди 5 години

Толкова ли е трудно да гласуваш въздържал се. Та на всичкото отгоре, БГ участвала в изготвянето на Резолюцията, в изготвянето.Колкото БГ участва в Договора с Македония, беше изготвен в двете посолства US.Тези хора нямат понятие от външна политика и ни продават за жълти стотинки.Българският народ им плаща цената - оръжия, глоби, ток, води, парно.Не, не, с тази Външна политика ГЕРБ са вредни за БГ.Готвят БГ народът за пушечно месо!Нямат грам достойнство!

195

бай х

преди 5 години

а защо приватизирахте енергото ?+защо приватизирахте софийска вода ? защо цените скачат на всеки 6 месеца / без да е направен 1 лв инвестиция ????????

194

Анонимен

преди 5 години

Кое не се приватизира у нас? Чез? Водата? Въглищата на Ковачки? Кое по-точно?

193

Анонимен

преди 5 години

Искам някоя институция да изнесе данни за всички платени глоби, неустойки, осъдителни присъди на Европейския съд и др., платени от народа за последните 10 години! Към това да се прибавят и взетите заеми.

192

коз

преди 5 години

20%

191

Анонимен

преди 5 години

До Резолюция ООНПомпео се обадил на Борисов, за какво според теб са си говорили? Помпео говорил де, а нашия слушкал и ще изпълнява. То ролята на васал е такава, слуша и изпълнява, няма право на мнение.

190

Анонимен

преди 5 години

Коледно намаление! Продава се ГЕРБ на надежден чужд инвеститор! Условие: Да бъде изнесен далеч от Европа, стоката е без право на връщане!

189

Резолюция UN

преди 5 години

С какво бре Захариева, наследничко на Митов, Русия те заплаши в Черно и Азовско море, с бомба ли те заплаши в 12 клм. български води?С какво бе жена, ами ББ, вие нормални ли сте? Да бяхте питали БГ народът, с какво Русия ни заплашва в Азовско и Черно море?Ще видите Белене, газ, хъб на куково лято.САЩ ви предлагат война и ДЕСЕТ МИЛИАРДА да им платите за фърчила секънд хенд,и имат безплатни бази.Русия ви предлага икономически проекти.Ще избягате по хасиендите в САЩ, а българите ке воюват.

188

Анонимен

преди 5 години

Тиква!

187

Резолюция ООН

преди 5 години

А нещо за позицията на България и новата резолюция на ООН, БГ не само, че признава грубата военна сила в Черно и Азовско море, но и милитаризация на Крим.Забележете учствала в изготвянето на Резолюцията - БГ.ГЕРБ ще ни вкарат във война - без българите да знаят, къде е позицията на МВнР, да чуем пуделите на САЩ?66 поддържат Резолюцията, между които пуделът БГ, 72 държави се въздържат, и 19 са против. Или от 157 гласували държави - част от тях неприсъствали, верните пудели на САЩ са 66.