226

Анонимен

преди 5 години

30 години преватзации... То не беше демократична, масова, криминална, преватизиране/силово/ на преватизираното и тнт ... Е, в тая суматоха, пропуснали едни тръби да прилапат. О-о-о, да бе. Те били на народа. Аийдя-я-я-я. И 'бащицата' -юнак ... Това не разрешава, онова не дава ... Сякаш някой го пита. Хвърлят му два суджука, почесват го между ушите и той ... маха с опашка.

225

Бай Иван

преди 5 години

Как само извъртат нещата. ЕК ни глобява че тръбите не са давани за ПОЛЗВАНЕ от конкурентни фирми, а не че някой иска да ги приватизира.

224

Анонимен

преди 5 години

Бойко , мин.ка Павлова колко милиони ми струва ?

223

Анонимен

преди 5 години

Не стигат ли 10 години без.умия ?

222

Анонимен

преди 5 години

ЛЪЖЕЦ, доказан от съда! Това НЕЩО джипси да беше, нямаше да лъже толкова!

221

Анонимен

преди 5 години

Един родител ,когато детето му гладува ,когато няма пари да го излекува и събира пари с есемеси ,когато вижда как живее детето на съседите ти в разкош , а твоето няма никакво самочувствие се срамува а кога нашият Министър председател ще се засрами ли,че вече 10 г.е на власт в една китна страна ,прокудила милиони свои поданици ,че майките тънат в мизерия че е начело на най-бедната държава в Европа на страната ,която е на 111 място по свобода на словото,която е на първо място по смъртност н ......

220

Блядовете искаха

преди 5 години

Да докара до фалит Българгаз и да ни свият тръбите!Свети Бойко ни спаси от ново руско робство!Амин!

219

Анонимен

преди 5 години

ХОРА ПРОСТЕТЕ МИ ,ЧЕ И АЗ ДОПРИНЕСОХ ЗА ТАЗИ БЪЛГАРСКА РАЗРУХА ,ПОНЕЖЕ В НАЧАЛОТО НА ПРОМЕНИТЕ И АЗ КАТО МЛАД И ЗАБЛУДЕН ЧОВЕК ВЯРВАЙКИ В ЗАПАДНИЯ (РАЙ) КОЙТО ЩЕ НИ(СПОХОДИ) КАТО МАХНЕМ(ЛОШИЯ) ТОДОР ЖИВКОВ ХОДИХ ДА СКАЧАМ ПО ПЛОЩАДИТЕ .

218

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте понв 30 % увеличение на цената на електроенергията,но за да не би да се събуди стадото от евроатлантическата робия-пардон (демокрация) увеличението както винаги ще стане през лятото , за да им се размине на онези горе без протести.

217

Анонимен

преди 5 години

ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ-ЕС НЕ СЕ РАЗРЕШАВА НА РОБИТЕ НИ СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ СИ ОБЕКТИ ,НИ ЕВТИНА ГАЗ , НИ СУВЕРЕНИТЕТ..КОГА БЯХМЕ С(ЛОШАТА0 РУСИЯ,БРАТУШКИТЕ НИ СТРОИХА ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРОДУКЦИЯТА ОТ ТЕЗИ ЗАВОДИ,ЗЕМЕДЕЛИЕ И ПРЕДПРИЯТИЯ И ОТИВАХА НЕОБЛАГАНИ С МИТА НА НЕОБЯТНИЯ СЪВЕТСКИ ПАЗАР.ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИ ДАВАХА ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ- ГАЗ И НЕФТ.

216

Джедай Мастър

преди 5 години

Браво на Борисов! Явно негова е заслугата, че не са ни глобили повече. Бълагинат наистина трябва да е и.дио.т ако за пореден път възприеме провалът като едва ли не успех. Да не говорим, че Борисов също нагло лъже, че едва ли не глобата била защото не искал да предаде националния интерес като приватизира газопреносната система. Истината е точно обратната, не се дава достъп до газопреносната мрежа, за да не се допусне конкуренция на Газпром и да поддържа високи цени. Ама "аз съм *** и вие сте пр

215

Анонимен

преди 5 години

да ви е живо и здраво банкянското папуасче и племето му та да свалят каквото е останало от кожата ви- и ще сте си го заслужилине всички де ама малкото дето неса и от тях ще свалят по две кожи

214

Анонимен

преди 5 години

Отворих " 24 часа " и .....повърнах .

213

Анонимен

преди 5 години

Глобата е за нарушение, което вече не съществува. Чист рекет за принуда за приватизация и да командват газопреноса и да ни рушат проектите.

212

Анонимен

преди 5 години

Борисов и за Юлен излъга ! Професионалист !

211

БУЛГАРМАФИЯ

преди 5 години

У НАС НЕ СЕ ПРИВАТИЗИРА У НАС СЕ КРАДЕ!!!!!

210

Анонимен

преди 5 години

Жалък , е моя коментар !

209

Анонимен

преди 5 години

Според евродоклад загубите на България от корупция са 11 милярда евро годишно. Та какво са тия мижави милиони.

208

Анонимен

преди 5 години

Експерти нарекоха Тиквата безхаберник , невежа .......! Размазаха го като презрял домат.

207

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДПС и Сокола са мюсулмани,разбираемо е защо СИК е против тях,защото СИК са евреи.И ДС няма нищо общо с това,ДС отдавна не съществува.Но в природата трябва да има равновесие и баланс,ако няма равновесие,ще се катурне държавата окончателно,затова и ДПС трябва да я има.По същата причина трябва да има и сериозна опозиция на ГЕРБ,както и на останалите партии.