286

Анонимен

преди 5 години

По-бързо да идват избори за да премахнем комунистическото парламентарно господство(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО,НАЦИОНАЛИСТИ,РУСОФИЛИ И ПУТИНИСТИ)

285

борислав

преди 5 години

След глобата ,ако монопола продължи, пак ще има глоба или ще се случи това ,което е правилно..Санкцията не отменя решението на съда.В следствието има хора за недоказани щети от 1200000лв а за 77млн.евро загуби всички институции мълчат като риби.Щом тръбите са на народа ,аз искам по тях да тече и газ от други доставчици,може да ми е по изгодно,не знам но да пробваме.

284

Анонимен

преди 5 години

Да платят виновните! Иначе данъкоплатеца ще плати тези пари. А виновни има и те са около тоя циркаджия - премиера.

283

Един тъпан

преди 5 години

д.у-пи дава, гол не дава

282

НЕОРИЕНТИРАН

преди 5 години

Слъпи, DNES, не мога да видя дали сте публикували, че ЕК казала, че ББ лъже и не са поставяли никакви подобни условия.

281

Бобо

преди 5 години

Такива нагли лъжи е наредил тоя Винету! Санкцията можеше да се избегне, ако се продадат 25% от Булгартрансгаз. Така всичко пак остава държавно, обаче ще има вече и частник, който следи как се харчат парите,т.е. някакъв вид контрол. А това не е изгодно за политиците, щото паричките отиват в техни или проближени фирми. Ха сега плашайте глобата!

280

Молю

преди 5 години

По-важно е да пласираме ромите, може и на половин цена, че нещо много се навъдиха напоследък.

279

Колю

преди 5 години

Продадохме жиците на ЕВН сега да продадем и тръбите. Да речем на някоя френска компания. После и АЕЦ-а да продадем.

278

ББ

преди 5 години

Много обичам европейските пари, но мразя европейските санкции!

277

Анонимен

преди 5 години

Самозабравилия се комунист краде ли краде,яде и пие до разруха, пилее пари за прищявки като 40 000? за отваряне и пръскане на шампанско на Алпите.От комуниста дървен *** не става,той умее само да разрушава.Ще дойде ден когато всичко от алчност ще повръща!!!

276

Dj dance mashine

преди 5 години

Дреме ми за глобата искам да попитам подръжката на Булсатком Ловеч дали ще ме пита дали гледам порно и да сезирам другия път прокурора и ДАНС за човек на 43 години е срамно да му зададат тоя въпрос слагам точно моя профил зада го сложа тоя където муе мястото

275

Анонимен

преди 5 години

Бате може да е всякакъв бандит- да, но тук евала!- спокойно и ясно им го каза и без истерия, че не всичко се продава! Чак вестегерчето леко пяна му излезе и се оправдава и дуе джуки, сакън свещения и либерализъм, конкуренцията! Коя конкуренция- дето плащаме тройни лихви по кредитите, чакаме по шенгеня и денгубим или като връщат тираджиите у дома всеки месец? Кон, пушка и жена на заем не са дават, а какво остава за продажба!

274

Анонимен

преди 5 години

Ох,как ще боли,ох майка им жална,ох каква национализация ще има на откраднатото,какви запори на банкови сметки.Ах какви екскурзий ГРУЕВСКИще има!!!

273

Анонимен

преди 5 години

ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ ЩЕ ИМ НАМЕРИ МЯСТО НА КОМУНИСТИТЕ,НА ТОВА МЯСТО ПРОЗОРЦИТЕ СА ИМ РЕШЕТЪЧНИ.

272

до 285 браво Бойко

преди 5 години

Колега тия с минусите са софииските сороски джендари те са привърженици на десната сед е рас ти я , пардон ген да рия. Азмразягибезплатно

271

браво Бойко

преди 5 години

Несъм привърженик на ГЕРБ но за тия думи казвам на Бойко БРАВО. Ако беше дошъл на власт някога когато се приватизираше ( ограбваше) държавата сега всичко щеше да функционира а не да е разградена евроатлантическа тоа лет на

270

до 281

преди 5 години

Абе ти да не си на експериментални хапчета ! Булгаргаз ебългарско дружество и тръбите не са руски какво намесваш газпром ? Искаш май да стане газопреносната мрежа частна и да се затраши националната сигурност ! Електропреносната система, газопреносната и водната не трябва да бъдат в частни ръце а в държавни.

269

Анонимен

преди 5 години

Мъжете избират най красивата , жените избират най богатия , учените избират най умния ! Българите избраха най простия !

268

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко не знае къде се намира. Тоя е тотално неадекватен

267

Анонимен

преди 5 години

Никой не ни иска трябите.Цялата работа е че за да държат руснаците висока цена не трябва да има конкуренция.Така че глобата да плаща Борисов и неговите другари от Газпром - Русия.