122

Анонимен

преди 5 години

До БПЦУмнико, в Библията има няколко Марии Магдалини. Едната е блудница, другата е посочената св равноапостолна Мария Магдалина. Първо чети, после пляскай простотии.

121

†баба Гуси†

преди 5 години

Самата църква смята зачатието на дете между мъж и жена за порочно. Затова са изгонени от Едема Адама и ***. Самата църква смята естественото зачатие за порок, затова зачеването на Йосифовата съпруга без участието на мъжа и Йосиф се счита за непорочно и е издигнато в култ и темел на религията. От тази гледна точка всякакви опити различни от порочните не са противобогуугодни.

120

BatBulgar

преди 5 години

Всъщност Българинът разсъждава изключително трезво и актуално. Браво на хората, които са гласували. Еднополовите бракове са символ за примитивно общество, точно обратното на цивилизованост. Да го знаете от мен това!

119

Светият синод

преди 5 години

До баба ГусиНищо не оспорвам. Просто карам хронологически. Авел е родил Сит в Стария Завет, а непорочното зачатие е в Новия. Така, че ти първо забременей от мъж, пък после ще видим дали може и жена да зачене непорочно.

118

Forever

преди 5 години

Не съм съгласна да се осиновяват деца защото,един гей или лесбийка нямат нито бащински ,нито майчински инстинкт,вие нямате чувството да отгледате дете,хора с репродуктвни проблеми са добър избор,но не и вие,децата са ценност и заслужават една добра среда за израстване.

117

Анонимен

преди 5 години

В Германия смятат да ги забранят..Те оня ден ги разрешиха ако не сте забелязали. С аплодисменти в Бундестага.

116

до 11 Санта

преди 5 години

Да,по-добре е една жена да направи аборт,отколкото да даде детето си да го гледат обратни. По-добре е да не се ражда дете ,което ще е нещастно и ще расте с комплекси. Гей-браковете за нещо сбъркано. В Германия смятат да ги забранят. Не забравяй,че има жени,които правят аборт след като са изнасилени,това важи и момичета на 14-15 години. Разводът не разбрах от статията защо трябва да е заклеймен? Има хора,които след време разбират,че не се обичат и се развеждат. По-добре ли е да живеят в лъжа?

115

†БПЦ†

преди 5 години

Умнико, Мария Магдалена е св. Равноапостолна мироносица Мария Магдалена......Това е решено векове по-късно чадо мое. Тогава когато вече е нямало живи свидетели които са я познавали приживе.

114

†баба Гуси†

преди 5 години

Чадо стодваесе и шесто, поне осъзна ли, че ако първият опит между Каина и Авела (или обратното) не е бил успешен сега и тебе и мене нямаше да ни има? Освен това защо оспорваш мъжезачатието, а не оспорваш непорочното такова? Мъжезачатието е точно толкова възможно колкото и непорочното.

113

АнонимеН

преди 5 години

До do 121НАВЛИЗАМЕ В КОНСПИРАТИВНАТА ТЕОРИЯ!! МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е ИСКАЛА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ГЕЙ СЕКТАТА НО НЕ Е БИЛА ДОПУСНАТА И ЗАТОВА ГЕПИЛА ТРУПА НА ХРИСТОС ЗА ДА БЛУДСТВА С НЕГО :D

112

Светият синод

преди 5 години

До БПЦУмнико, Мария Магдалена е св. Равноапостолна мироносица Мария Магдалена

111

Светият синод

преди 5 години

До баба ГусиСъвсем спокойна съм. Земята ще съществува още 5 милиарда години. Дано ви стигнат за опити

110

Ами...

преди 5 години

Всяка толерантност си има граници. Българите сме я поставили пред пеераските бракове. Точка по въпроса.

109

†баба Гуси†

преди 5 години

Успокой се чадо сто и двесето, нали това ти казвам и аз. Всички семинаристи тука в семинарията се подготвяме за това. Щом в книгата на книгите е казано, че мъж може да роди от мъж значи може стига да му дойде времето.

108

do 121

преди 5 години

Ами Мария Магдалена къде я забрави?

107

АнонимеН

преди 5 години

ХРИСТОС И 12-ТЕ МУ УЧЕНИКА И УЧЕНИЦИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ МУ :D НЯМА НИТО ЕДНА ЖЕНА!!! ТАКА ПИШЕ В БИБЛИЯТА!!Е АКО ТОВА НЕ Е ГЕЙ СEКТА ПА НА :DДОРИ ПРИ СМЪРФОВЕТЕ ИМА ПОНЕ ЕДНО ЖЕНСКО ;D

106

Светият синод

преди 5 години

До баба ГусиКво ревете тогава, че не можете да раждате деца и искате нашите? Щом в Библията пише, че Авел ражда Сит, значи може ама вие не можете. Айде, като родите двама мъже дете, ни се обадете

105

Анонимен

преди 5 години

защо няма опция да живееш сам, защо непременно трябва един мъж да намери пробита баба само защото е пробита и липсва Y хромозома и да стане роб. Това са подвеждащи въпроси, примерно за какви раси става въпрос. сигурно някой пигмей на стероиди от африка с бяла жена.

104

†БПЦ†

преди 5 години

Светият синод е против гейвенчавките защото представяте ли си монаси в булчински рокли?

103

†баба Гуси†

преди 5 години

Чада мои, не го слушайте изкуфелият старец от БПЦ. Както добре знаете всичките ние които сме божи чада произлиза е от една хомодвойка(или от две ако включим и Сит). В Библията е казано, че Адам и *** след изгонването си от рая са си родили двама сина-Каин и Авел. Други хора е нямало следователно е нямало и за кой да се оженят. От тях произтича целият человечески род. По-късно след убийството на Авел се ражда Сит, та е възможно и той да участва в генеалогията на человеческият род.