186

Анонимен

преди 5 години

До 194 ГостДа нси жендар ва

185

Гост

преди 5 години

Щях да напиша, че господинът не знае какво е демокрация - власт на народа, а не на мнозинството, но в следващия момент видях, че той е употребил думите "Демокрацията, в която живеем")), тоест, употребил е израз, който отделя нашата демокрация от всички останали, тоест недомислиците му са на място в случая)). Иначе, това за бабата е гадно. Хем въпросът е лично семеен, хем той лично говори за чуждата баба и решава от нейно име... То такава ни е демокрацията)))

184

опссссссссс

преди 5 години

до 186

183

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 168Как е времето в Шумен??? А онзи големия *** "номер 45"??? Кажи си , палавнико, кажи:)

182

Анонимен

преди 5 години

Когато един организъм е болен от неизлечима болест,той се лекува с хирургическа намеса,или,просто,загива!Това е Природна даденост!Природна даденост е че мнозинството индивиди продължават популацията,иначе,те загиват!Даже политиците ни се подчиняват на правилото,че мнозинството ги избира...та да му таковат майката с внедряване на подобни извращения!А сега,питам,защо МНОЗИНСТВОТО не се вдигне,не измете и политиците и внедяваните от тах природни извращения?!Много ли му се иска да се затрие?

181

само факти

преди 5 години

Да спомена , че тези факти ги пише абсолютно хетеросексуален индивид за да не се бъркате нещо. Ще цитирам цифри от водещ институт по сексология. Впрочем, тези цифри се различават в рамките на статистическата грешка от други подобни сериозни изследвания. Факт 1 4% от мъжете са хомосексуални независимо дали става дума за Русия, Сащ или о-в ТамбуктуФакт 2 8% от жените са опитвали ласки от същия пол и 27% заявяват, че биха го направили ако им се отдаде подходящ случай.Само факти, дами и господа

180

Анонимен

преди 5 години

Много са досадни тези човечета! Едно дете не искат и не могат да отгледат, но успешно усвояват *** пари за гей паради, билбордове и какви ли не щуротии!

179

ВЕЧНО ВАШ TPOЛ

преди 5 години

Аз напуках 10-тина минуса на коментар 181, защото мога да си го позволя {:-)

178

Анонимен

преди 5 години

Тези огромни суми могат да се използват за много-по смислени дейности, но ...друга е целта да се бие барабана! Кой им пречи да се обичат??? Колко хора живеят на ръба на оцеляването, други умират от болести, а биха могли да живеят...ЕГОИСТ - По-голям Егоист - Хомосексуален! Не се интересуват от никой друг, никакви други проблеми, а от НАТРАПВАНЕ на себе си!!!

177

не е нужно да убиваш

преди 5 години

До hНа времето ги пердашехме и кротуваха!

176

Анонимен

преди 5 години

Абе ако така се нахвърляхте върху комунистическата шайка ,която ни управлява 70 години цена нямаще да имаме

175

ФАКТИ

преди 5 години

82% от болните от СПИН са гейове! 89% от гейовете са педофили! 94% от гейовете страдат от психически увреждания! Статистиката е от интернет!

174

Анонимен

преди 5 години

Останаха им гратсове от бюджета за налагане на джендърство в училище заради ИК и сега решиха с тези пари да ни се лигавят от билбордовете по празниците.

173

а бе,Днес

преди 5 години

Оставете сбърканяците,ами пишете че Брюксел е забранил на България Турски поток,а е заповядал шистов газ от САЩ на двойна цена!Това е новината,а не терзанията на родните пeндeли!

172

Вяра

преди 5 години

Тези пари,които са дадени за билбордовете мажеха да се дадат за деца от домовете или за ковьози за новородени.Нали са много загрижени за семейството.

171

Гошо Софийски

преди 5 години

Самият факт, че 170 души само тук са взели отношение по въпроса (положително или отрицателно) вече говори достатъчно - скъпите "различни" вече са привлекли вниманието ... Полека-полека ще дойде и другото... Колкото и да не ни се иска - ако не децата ни, то внуците ни ще живеят с тези "демократични ценности".

170

Анонимен

преди 5 години

Много го одумвахме бай Азис , че бил туй-онуй, ама човека си спретна едно дете с някаква, пък в свободното си време може пак да ходи да го *** . иТа и геювете , да си правят деца, или да си ги събират с лъжицата, или да си търсят майки под наем, това си е техен избор.

169

Анонимен

преди 5 години

Това е война, която са ни обявили. Наричат я "културна" но в действителност си е война която цели нашето национално унищожение. Физическото ни премахване след това е просто въпрос на техническа формалност. Това е истината за белият геноцид.

168

Анонимен

преди 5 години

Много обичат да лапкат от ?-фондовете, ако е да свършат нещо полезно никакви ги няма. Аз като вървя по улицата и се навеждам да взема някой бок''лук и го пускам в кофата, и не търся признателносп чрез плакати по стените.

167

V

преди 5 години

минуси,минуси, минуси. душа, не си ли забелязала, че не само си самотна, но и излишна на този свят?