206

МегаГей

преди 5 години

Всеки ще пожелае да сложи край на живота си, ако прочете гнусните ви коментари. Казвате на нормални млади хора, че са счупени, болни и извратени, защото са се влюбили. После публикувате черни статистики и не осъзнавате вината си. Още от пубертета ни казвате, че нашият живот не струва. "Мислете за децата!" (...но само ако някой ден искат да се размножават). Вашите лъжи са предумишлено убийство. Лесбийка съм и не знам какво общо има това с вашия "***". В кой речник прочетохте тази дума?

205

преди 5 години

Никой не им обръщя внимание на завалиите, пък те толкова се нуждаят от съжаление. Само така могат да налагат идеологията си.

204

1

преди 5 години

Ако ми предоставят джен.дърите и лес.бийките, ОБЕЩАВАМ за 18 месеца да построят метро до Перник!!!

203

да бе

преди 5 години

Цялото общество ще се ангажира да обсъжда изврaтeняците,така ли!?Щото си няма по-важна работа!?На някой много му се ще да руши България!А на тези сбъркани глyпaци ще им кажа,че много скоро ще се превърнат в огромен проблем,но за себе си!

202

сараош

преди 5 години

Развращават децата. Содомия.

201

Анонимен

преди 5 години

Искам публикуване на имената на политиците и организациите, подкрепили този проект. Искам да са публични, добре известни и МНОГО ОБСЪЖДАНИ! Тези билбордове не противоречат на нищо освен на живота на невръсните ни деца. 80% от *** алтерираните правят опит за самоубийство. 40% повтарят. Тези билбордове са си предумишлен опит за убийство. Замесените в затвора!

200

Анонимен

преди 5 години

Боко трябва да подаде оставка за това. Опозицията ако има малко в главата веднага ще иска предсрочни избори заради тази нагла детеубийствена проява!

199

Анонимен

преди 5 години

Не знам чия е идеята и реализацията, но всичата ***, участвала в това трябва да бъде съдена и вкарана в затвора за предумишлен опит за убийство на малолетни и непълнолетни. И за лишаване на социално слаби хроа от средства за лечение. И за кражба на бюджетни пари. Трябва всичките да лежат до живот. До хората изработили тази мизерия: Вие деца нямате ли? Или това е първия продукт изцяло разработен и осъществен от феминистки без деца?

198

Анонимен

преди 5 години

ИЗГОРЕТЕ ГИ!!!

197

Анонимен

преди 5 години

Отклоняване на вниманието от това че живеем в Герберско робство - успешно!

196

Кубинките

преди 5 години

Вече влязаха в действие,хомчовците *** яко

195

Анонимен

преди 5 години

Драги европеецо, статистиката показва, че средно 80% от децата с *** отклонения правят ПОНЕ 1 ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО, а 40% повтарят. Ако желанието ми да запазя детето си живо, а психиката му здрава и да му осигуря нормално интелектуално и духовно развитие изглежда на Европа изостанало, тогава аман ти и от европата, аман ти и от демокрацията. Ври си я цялата дето слънце не огрява. Хора като тебе са за смъртна присъда, ЗАЩОТО УБИВАТЕ ДЕЦАТА НИ!

194

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от никаква дискусия. Има нужда от строги закони срещу феминизма и затвор за пропагандиране на *** идеологията. Защото и двете убиват. А на убийствата ако не с убийства, трябва да се отговаря максимално твърдо. ТРЯБВАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПСИХОПАТИЯ И СОЦИПОАТИЯ НА ФЕМНИНИЗМА!

193

До Ервопеец

преди 5 години

Не приятелю, по-скоро показва как една нищожно малка група (1%) от обществото се опитва с подобни плоски провокации да насажда напрежение. Като вземем и в предвид, че вие хомосексуалистите не може да създавате деца, приносът ви за обществото е горе-долу нула - така , че не виждам за каква икономическа обвързаност говориш. И най-учтиво ви моля да престанете да ни натрапвате вашата различност, престанете да ни крещите в лицето, че сте с отклонение - така няма да станем по-благосклонни към вас.

192

антисоросоид

преди 5 години

До 195 ЕвропеецПо сред нощ ли си се надрусал бе гендар сороски !

191

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

190

Европеец

преди 5 години

Показват ви, че сте изостанали и комплексирани. Страхувате се от различното. Тези качества, обаче не се изчерпват само със сексуални въпроси. Те са качество на цялостното мислене. Затова сте и бедни. Имате право да сте с каквото си искате мислене и мнение, но трябва да приемете и другата му страна- икономическата. Ограничените хора не просперират в никакво отношение. Те си пазат традиционните ценности, с които върви и мизерията като съпътстващ продукт.

189

Анонимен

преди 5 години

Прочетете"Прозорецът на Овертон". Т.е. как първоначално абсолютно неприемливи за обществото идеи чрез подобни на билбордовете методи биват превръщани постепенно в закони . Хора, бъдете на щрек! Не позволявайте да ви баламосват с красиви приказки за толерантност и измислени ценности. Истинските ценности ги знаят всички, дори и производителите на билбордовете.

188

Рускиня до гост

преди 5 години

Аха,за баба е гадно? На мен ми е гадно когато виждам ***. Ако сте имате претенции - то ги отправете към Господ и природа,които не дали възможността на дефектните индивиди да се размножават. А ваше агресивни рекламиране още повече отвращава хора. Защо пътьом не защитите и права на педофили и некрофили. И те са различни като вас

187

антисоросоид

преди 5 години

гейовете в градовете са любимците на сорос . сега ви е ясно защо пропадаме и европа пропада