16

Анонимен

преди 5 години

Вместо да им дават помощи, да почнат да ги стерилизират. Аз мога да си позволя много храна, но имам само 2 деца. Защото искам да възпитам и изградя хора от тях. А тези очевидно раждат деца за да ги уморят послее мъчително. И да карат нормалните хора да се чустват виновни, че те не могат да си контролират нагона.

15

Анонимен

преди 5 години

Тия 4,5млрд.долара ООН да ги търси от Сауадитска Арабия която избомби Йемен само защото не и харесва управляващите!Според Рияд на Арабския полуостров трябва да управляват само мюселмани-сунити!Хусите не може да са на власт в Йемен!Зорлем накараха хусите да се обърнат към Иран за помощ!И тогава Сауадитите блокираха пристанищата на Йемен!

14

Анонимен

преди 5 години

Имат по 15-20 деца.Нямат пари затва им умират.С по 4-5 жени и порно фиестата почва.Всяка бременна по 4 пъти.Плейбоят няма пари за обувки.То не може само лежане и секс.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Да се издържат тогава не е длъжна Европа да храни всякакви некадърници не можещи да преживяват.

12

Анонимен

преди 5 години

Тези 20 млн веднага трябва да бъдат преселени в Германия, мута Меркел ще се погрижи за тях.Ще им даде социал и жилища стига са се мъчили. А на белите германци ще им повишат нормата и данъците, но те вече са свикнали.Важното е да си хуманист на чужд гръб.

11

Polska

преди 5 години

Саудитска Арабия е зло. Исляма е зло.

10

Анонимен

преди 5 години

До 6 Еми много просто ,там хората се размножават !Женат се на 17-8год.и нараодят7-8деца.Мексико1920г.има 16млн.,България 5,5.Сега Мексико има130млн.,България 6млн,предимно застарели хора!

9

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна Европа и САЩ знаете ли, че САЩ преареждат с гориво Саудитски самолети за смеката на американския данъкоплатец и Тръмп го прекрати ?700

8

Анонимен

преди 5 години

Обаче пък исляма им процъфтява.

7

Анонимен

преди 5 години

Сауадитска Арабия обещала помощи !!Държавата която най-много е виновна за това положение!С.А.подпсли войната там само защото не й хареса новия режим,който е близък с Иран!С.А.години блокираше и пристанищата на Йемен ,С.А.от години бомбандира градовете на Йемен ,и е отговорна за смърта на хиляди хора,!!Сега обещава помощи !!!Ако има държава която трябваше да бъде жестоко санкционирана това е Сауадитска Арабия!

6

Анонимен

преди 5 години

Добре де как така от 5 милиона преди 1 век са станали 30 милиона и през 10 минути умира дете.Много бързо ги раждат и ги правят тия деца нещо.. 10000 умряли в Йемен. Ми 10000 умират в България всяка година защо тая талибанска организация ООН не каже една дума за това? Защо винаги ги е грижа за някакви диваци защо никога не ги е грижа за европейците?

5

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна Европа и САЩ знаете ли, че САЩ преареждат с гориво Саудитски самолети за смеката на американския данъкоплатец и Тръмп го прекрати ?

4

АнонимеН

преди 5 години

ИРАНСКИТЕ ШИИТИ В ДЕЙСТВИЕ ПОДКРЕПЯНИ ОТ РУСИЯ!!!!СЪЩИТЕ ТЕЗИ ШИИТИ КОИТО СЪСИПАХА И СИРИЯ!!!БАШАР АСАД Е ШИИТ!!!ШИИТИТЕ СА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ!СЕГА ИРАН И РУСИЯ СЪСИПЯТ И ЙЕМЕН!!!

3

Анонимен

преди 5 години

много съжалявам за това, но на богатата върхушка в този регион изобщо не й пука за това макар че тънат в пари.Аз и други като мен ли са виновни за това положение? деца умират не само там.Умират в много части на света, но изведнъж арабският проблем стана много важен. най сетне Саудитска Арабия вместо да харчи пари за Дубай и не знам си още какво, да започне да харчи за хората които тънат в мизерия.Да започне да купува храни и медикаменти а не да се мъчи да купува нас.Нямам какво повече да кажа

2

Анонимен

преди 5 години

А религията коя е там-за един приятел питам

1

Анонимен

преди 5 години

странични ефекти от американската демокрация.