36

Георги

преди 5 години

Дано ни удари метеорит вече и да се приключва, че ми омръзна от ***, наглост, завист, егоцентрици, кариеристи, ***, алчост, омраза, шовинизъм, предразсъдъци и прости хора... И ние като динозаврите. Стига толкова съсипвахме тая планета...

35

Анонимен

преди 5 години

До МюмюнАко беше учил щеше да знаеш, че голяма част от латиносите са от европеидната раса. Меси какъв е? А това да желаеш смъртта на определена група хора говори за социoпатски наклонности. Лекувай се човече.

34

Хах

преди 5 години

Не знам какво е решението, но нито 1 дете не заслужава подобно нещо

33

Solar Power

преди 5 години

До 34: Забравяш много удобно Иран :)Но... важното е да следваш написаното от кремъл дори да няма никаква логика.

32

АнонимеН

преди 5 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ И КИТАЙ СА ВЕЧЕ НА КОЛЕНЕ НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ Я СА ГЪКНАЛИ ЕДНО ЕМБАРГО И СА УМРЕЛИ И ДВЕТЕ! КИТАЙ ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ ТЪРГОВИЯТА СИ СЪС ЕС БЕЗ НЕЯ ИМА СМЪРТ ЗА КИТАЙ И ПАДАНЕ НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ТАМ!ИРАН Е ПОСЛЕДНИЯ ЗНАЧИМ СЪЮЗНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРСТКА РУСИЯ!!!ДАНО 2019-ТА ДА СИ РАЗЧИСТИМ СМЕТКИТЕ С ИРАН!!!И ОТ 2020-ТА ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЗА СИ РАЗЧИСТИМ СМЕТКИТЕ С НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА КОМУНИСТИЧЕСКА АТЕИСТИЧНА РУСИЯ ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!

31

Някой

преди 5 години

Великите демократизатори с тяхното протеже Саудитска Арабия са виновни за всичко! Едни изкуствени терористични държави!

30

Лео Таксил

преди 5 години

Повече религия-повече мизерия и невежество.Не съобразяваш ли живота си с хвърчащи духчета, за чието съществуване няма доказателства (легендите и преданията не са доказателство), значи има някаква надежда. До тогава се уповавай на въображаем приятел и чакай да ти спусне благодат отгоре.

29

Анонимен

преди 5 години

До 28 Факт:Терористичните актове по света са извършени от мюселмани-сунити!

28

Анонимен

преди 5 години

Всяка мюселманска власт било в Йемен,било в Иран ,не признае кралската фамилия на Саудитите като преки наследници на ,,пророка" мохамед и пазители на Мека и Медина,ще бъде във война със Саудитска арабия!За САЩ това значи ,че някой иска да оспори съществуването на С.А.и затова подкрепя Рияд!

27

АнонимеН

преди 5 години

ИРАН Е ДЪРЖАВА НА ШИИТИ И КОЛКОТО ПО-СКОРО БЪДЕ ПРОЧИСТЕНА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!САЩ СА ДЛЪЖНИ ПРЕЗ 2019-ТА ДА ПРОЧИСТЯТ ИРАН ОТ ТЕРОРИЗМА!!!!

26

АнонимеН

преди 5 години

До БългаринВ ГРЕШКА Е БАБА ТИ РУСКИ ***!!!КОЙ СЪСИПА СУНИТСКА СИРИЯ !!! ОТГОВОРА Е РУСИЯ!!!КОЙ СЪСИПА СУНИТСКИ ЙЕМЕН!!! ИРАН ПОДКРЕПЕН ОТ РУСИЯ!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Е нали са им съюзници Иран.А Иран са братчеди с руснаците? Оформя се силен съюз.От другата страна са Саудитска арабия ,САЩ и Израел.Последните им е болка желанието на Иран да ги гърми с атомни бомби иначе въобще не им дреме за некви камилари.САЩ също няма да седнат да мрът заради саудитите.Пхах.Ето решението на нещата ама просто не искат да го направят.Искат да напълбят Европа с кафяви човечета затва поизгърбват некви без значение почват се със снимките как те страдали и здравейте бежанци.

24

Portugal

преди 5 години

Чудя се как е възможно в 21 век да съществуват страни, като Саудитска Арабия. Жените са лишени от основни човешки права. Средновековие. Подлагат на голодомор милиони хора в съседство и разчленяват журналисти, а САЩ мълчаливо им продават оръжия за стотици милиарди. Парите не миришат, нали така? Гнус..

23

Анонимен

преди 5 години

До AgnosisПравославната църква никога не е използвала насилие,нито е имала някога водеща власт,така че когато говориш за Християнско насилие,не включвай православните християни!

22

Анонимен

преди 5 години

До AgnosisЗащо винаги се прави паралел между християнството и ислямът? Какво е било преди 20 века.Какво значение има важното е какво е сега.Кой ще ги чака тия маимиуняци още 40-50 века дано докарат до положение каквото християнството е било преди 700 години.

21

Анонимен

преди 5 години

Мечтая си всякакви войни,алчност и конфликти да спрат поне за 30 години.Със сигурност светът ще е по-добър.

20

БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ

преди 5 години

нема човек нема проблем гладомора изби 30 милиона

19

Agnosis

преди 5 години

В Йемен все още омъжват момичета на 9 години и практикуват убиване с камъни. Това, разбира се, е диктувано от ислямските проповедници, но какво е било положението в Европа и какво са диктували християнските проповедници преди векове? Пак безумия, по-различни, но в същия контекст- продиктувани от боК. На другия полюс са развитите нации, сред които, ти да видиш, преобладава атеизмът, или поне религията няма никаква обществена роля. Премахнете религиите и светът ще стане много по-приятно място.

18

Анонимен

преди 5 години

Вместо храна трябва да почнат да им дават таблетки и на мъжете и на жените за да могат да правят по-малко деца.Доказано е че не могат да мислят и ще произвеждат е такива на снимката докато мърдат.А с безплатна манджа и с по 5-6 жени стартова възраст 14 години ще палуват много.И после "децата гладуват" Как няма да гладуват 15 деца са малките семейства.По 500 лева на месец тва са 8000 лева месечно само за храна.Ем нямат пари хем им се карат ес класи.Сега се чудя кой от евроизвратеняците ще писне.

17

Българин

преди 5 години

До АнонимеНВ грешка си платени ***!!!Кой разби близкия изток - Авганистан, Ирак Либия, Сирия??? Русия ли, или бургероподобните ти началници????Когато икономиката им е пред пълен крах, поради изключитено непокрития долар, с който милиони бургероядци живеят на кредит, тогава единствения им изход е да вкарат света в хаос, и го правят!!!А, относно кредита - пари, които нямаш, не си сигурен дали може да върнеш, но ги харчиш??!! Ами когато ти не ги връщаш все някой трябва да ги върне-бедните!!!