56

Анонимен

преди 5 години

КАКВИ 4ГОДИНИ 21 ГОДИНИ ПРОДЪЛЖАВА ВОЙНАТА ВЪВ ЙЕМЕН АФГАНИСТАН ИРАК 18 ГОДИНИ СИРИЯ 7 ГОДИНИ ПРЕКИ ВИНОВНИЦИ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ИРАН ОАЕ Е ВОЙНАТА ВЪВ ЙЕМЕН

55

Гoшу

преди 5 години

До 55"Големи дарения обещава Саудитска Арабия, която, наред с Иран, разпали тази чудовищна война, продължаваща вече над четири години."---Чукча писател, чукча не читател

54

Анонимен

преди 5 години

Когато пък към българските претенции за какво ли не се пришият и българските идеали лъжа лицемерие измама кражба и завист към тези който се издържат без да правят някое от горните става чудно.Дано сте наясно че единствената причина ЕС Русия и други да ви търпят идиотските простотии и откачените претенции е геостратегическото ви положение иначе тоя азиатски *** дето вид сами превърнахте България в него вече никой не ви го ще даже на Ердоган му се отщя.

53

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам на Йемен Европа дължи ли нещо май не по -скоро фащ им дължат защото те предизвикаха и тази война.Само дето тук разни патреоти ман мислят че някой дължи нещо неясно какво май един шут отзад на ***.От както България е в ЕС политиката и може да се резюмира като искам всичко и не ми се дава нищо.Ми супер ама така не дават нито в ЕС нито в Русия нито никъде.И когато тези претенции са прикрепени към един полуцугански бардак става смешно.

52

202

преди 5 години

Мале колко прости хора има тука. Адска *** сте.

51

нищо не им дължим

преди 5 години

нищо не им дължим да спрат да раждат

50

Анонимен

преди 5 години

Не знам точно какъв е конфликта там,но европейски държави също си продаваха оръжията там,не е само СА.Ако трябва да бъдем честни,хората в тази държава са просто жертви на интригите на чуждите политици.Така ,че им дължат поне малко вода,храна и лекарства от кумува срама.

49

Генчу

преди 5 години

Някой се опитва да популяризира тази УЖ хуманитарна криза със снимки от 2-3 така наречени болници.В интерес на истината в Йемен няма война, съответно не се полага закрила.

48

Мишо

преди 5 години

Защо света мълчи за агресията на Саудитска Арабия в Йемен?!Защо евро-хуманистите си затварят очите пред лицето на хилядите жертви на болните амбиции на една петролна държава?!Защото на САШ им е изгодно!!!!!!!!!!!!!!!!!САЩ е паразитна държава убиваща всичко за да оцелее.

47

Бай Иван

преди 5 години

Ами кое му е чудното??Че то в уж европейска България бяло семейство реши да има 5-6 деца и работи за масова провинциална заплата от 600-700лв макс нето а жена му гледа децата ,то децата им най-вероятно цяха да изглеждат недохранени точно като това на снимката!

46

Мен

преди 5 години

В същото време *** дават 200 бона да си рекламират извращенията...

45

Пича

преди 5 години

Някои бързо забравиха, че става дума за Народна Република Йемен дето се управлява от ***

44

Анонимен

преди 5 години

По-добре да умират там отколкото да убиват и изнасилват тук.

43

анализатор

преди 5 години

Да приемат християнството,и ще им помогнем.Иначе живота в животински мюсюлмански свят, не чини и пара.

42

Анонимен

преди 5 години

Има богат мюсюлмански страни, да си ги прибират. Не може всичко дето е в първобитно-общинския строй да реве на Европа. Ето им Дубай, Катар, Кувейт, Бахрейн... - по 1000$ социал и да им подобряват нациите.

41

Анонимен

преди 5 години

Управляващите през последните 30години се опитват да докарат и нас дотам! И щяха да успеят, ако правехме деца като тия. Нека всеки от вас си представи, че трябва да изхрани 12-15 деца в днешната реалност.

40

До Бау

преди 5 години

Но пък много добро чака този, който хвали и обожава Боко Тиквата, нали?Папагал гербав!

39

Анонимен

преди 5 години

Йемен страната, в която децата са на прага на смъртта.Ний великите наследници на Аспаруха ги настигаме. Дано само не ги затминем!

38

Анонимен

преди 5 години

Мюмюне този път съм съгласен с теб на 1000%.Никой не им е длъжен да ги храни тия.Те са хора ама хора замръзнали в развитието си на ниво животни.Ако бяха просто страдащи хора те биха имали по 1,2 деца максимум обикновено 0 деца..А те на 13г издуват тумбаците и до 50 се са умиращи от глад ама празно няма.

37

Бау

преди 5 години

До МюмюнНищо добро не чака никой, който се зарадва на смъртта на дете.