11

амиии

преди 5 години

До Анонимен 5Какви ги върши ???Не знам , обясни ми

10

Анонимен

преди 5 години

До ДддддддДа, но отец Иван НЕ е единствения и последен човек ( на тази Земя), който е " добър и е посветил живота си , за да помага на хората". Има и други хора от Църквата, които помагат, НО те са АНОНИМНИ.Ако НЕ са даренията на ДРУГИ хора, и колкото и човек от сърце да желае да помогне, няма да успее...Разбира се, че помощта идва Бога и от хората. Глупаво е да се отрича Божията помощ, глупаво е и да се отрича и човешкия труд, усилия и спестявания на дарителите (които са също хора).

9

българин

преди 5 години

Отеца с кеф се снимаше с мадама и печено агне на софрата , ама то всичко свършва някога !

8

Ива

преди 5 години

"Приют" се пише. Искате ли да ви обясня как да изтеглите елементарна безплатна програмка за проверка на правописа, за да не се излагате? Една статия нямате без елементарни правописни грешки. Да не споменавам пунктуационните..

7

Ддддддд

преди 5 години

Отец Иван е добър човек и е посветил живота си, за да помага на хората. Можеше да си седи и почива вкъщи, но той е избрал да помага, да хаби нерви и здраве в търсене на храна и средства за всичките тези хора през годините.

6

Анонимен

преди 5 години

По приницип те там оцеляват само с дарения и помощи.Което е странно.При други манастири в България когато отидеш и поискаш помощ и ти дават да работиш, срещу подслон, храна и пари. Това е поне възпитателно. Гледат там *** и се занимават със земеделие.Тук в този случай не знам да се развива някаква дейност. Само се искат пари постоянно и постоянно четем в медиите колко зле живеели. Ми че то и аз живея зле, при положение, че работя и взимам някаква заплата.Работете правете нещо, а не "дай"

5

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали са останали будали, дето да не знаят какви ги върши въпросният "отец" Иван.

4

3

преди 5 години

Затваряй си дирника мекотело. Ти да не си от проспериращите червени на Запад?

3

Анонимен

преди 5 години

Auuuuu....gorkichkite robi....ama pod zlatni pokrivi i s zlatni roklichki i koronki, zlatni sindjiri i zlatni visulki rabotiat vseki rabii den.....

2

как бе захапал кока-

преди 5 години

ла и как гледаше в деколтето....След онези снимки никой не знае каква му е играта --да бе мирно седяло ,не би чудо видяло.

1

Мишо

преди 5 години

Да ти се скъса сърцето...