264

anonimen

преди 5 години

Мафията протестира въпреки, че никой не знае защо...обществените поръчки са техни, правителството е тяхно, прокуратурата е тяхна защо и е да мръзнат по улиците...Оооо сетих се, ами ако случайно правителството падне ще секне лапачката. Няма такава държава

263

azz

преди 5 години

Повечето от тези протестиращи са усвоители!!!Строители са били хора,като баща ми.Това,което те са построили още не могат да откраднат или разрушат...

262

архитектите са винов

преди 5 години

Строителите не зная, но архитектите са за бой.Защото планират строежи на мястото на къща с двор за блок със 7-9 етажа.Резултата е че човек не може да си спре колата без да извърши нарушение.Синята зона не решава нито един проблем. Аз съм на границата със синя зона и хората идват да си оставят колите пред блока и отиват пеш в синята зона.Резултата е че проблемът се пренася от болната на здравата глава.

261

Анонимен

преди 5 години

Със *** начело,всичко е тъпо!

260

Анонимен

преди 5 години

Толкова е тъпо, сякаш измислено от випускник във Вършец! Започвам да мисля, че и сред бизнеса има от тези "гении"!

259

Социалист

преди 5 години

Това е несъвместимо с комунистическия морал!

258

Странджата

преди 5 години

Благодаря!

257

САЙТА

преди 5 години

СМИЛЯВАМ СЕ! ДАЖЕ ЩЕ НАГРАДЯ СТРАНДЖАТА!

256

Анонимен

преди 5 години

Председателят на управителния съвет на Камарата на строителите в България Илиян Терзиев предупреди, че ако не бъдат чути, строителите ще преминат към протестни действия в защита на правата им, работата, законността и сигурността.

255

Петър

преди 5 години

Тези и те тръгнали да стачкуват, за какво?За това че осугоряват работниците си на мин. заплата.или за това че не изплащат цялата договорена заплата, или за това че не признават болнични. Има ли смисъл да продължавам.

254

Анонимен

преди 5 години

Моля ви,не ни уволнявайте!Много малко плащате и не се справяме да пишем положително за ГЕРБ,а и с пишещия,гневен народ.Обещаваме да възхваляваме денонощно ГЕРБ,ако ни вдигнете стотинките!Ние сме бедни ***-смилете се над нас!

253

Анонимен

преди 5 години

Дали правилно съм разбрал - протестират, защото "искали да си разпределят силите" (това ако не е картелно споразумение....); ама освен това били против БСП.Значи ли това, че БСП им бърка в здравето? Ако да - аз съм твърдо ЗА!П.П. Собственик съм на ново строителство и знам от първа ръка какво е "качеството" им, нека да не ми се хвалят.

252

Василев

преди 5 години

Откакто съществува ГЕРБ , винаги е стоял въпроса, някой да изкара и да изработи и после да се преразпредели КРАДЕНОТО !

251

САЙТА

преди 5 години

Уволнени сте !! Марш в други сайтове!

250

Ким Чен Ун

преди 5 години

В моята държава за най малкото съмнение си виновен докато не докажеш че си невинен .И тези бандюги наречени стройтели отдавна да са закичени по дърветата ,за назидание на другите крадци и разбойници дръзнали да ограбват народа и държавата .

249

Екатерина Захариева

преди 5 години

Браво,Бойко!Гениална е идеята да изкараме нашите верни строители на протест!Те винаги ще ни помагат,защото са наши хора.

248

Василев

преди 5 години

Откакто съществува ГЕРБ всички станахме haho and haha

247

haha

преди 5 години

Не съм haho, haha съм!

246

Боби

преди 5 години

А аз подкрепям haho

245

haha

преди 5 години

Подкрепям строителя Василев. Той е много ерудиран строител и не е комунНистче