284

edin pich

преди 5 години

Старите комунистически пътища още се експлоатират,а новите евро магистрали се напукват като пети за няколко месеца.Дали това е случайно ?Няма как с кражби,евтини материали и примитивни *** да стане нещо !Отделно и децата знаят,че се дават едни 30% от сумата на поредният мазен ***-политик.Крайният резултат е мизерия и протести.

283

това лято около

преди 5 години

Мойта кооперацията имаше три строежа.цялото лято гледах опърпани работници,с изпокъсани работни дрехи,без каски и други защитни средства.Половинка хляб,кучешки салами и една бира.Това им е обяда,на тротоара и няма къде да си извият ръцете.И сега като овце ги изкарали на улицата.Роби сте и си заслужавате мизерията

282

Василев

преди 5 години

Няма по прости от българските политици и руските енергийни комбайнери, които без да питат Брюксел и Вашингтон , да отварят шампанското за Южен паток, да правят сметки,да преразпределят проценти, да изкупуват терени, да правят технически проекти, да наредят всички подизпълнителни фирми, да докарат техника и тръби на българското пристанище!И всичко това за милиарди загуби и за българската икономика и за Газпром!Питайте, хората с питане могат да стигнат до Рим и да видят папата!Коуди Бапс!ЦРУ!!!

281

Aamet

преди 5 години

Proletariite na pes....na ioncheva, ninova, danailov, stanishev, radev, nazmi mumun....vai, vai... :-)

280

БГ колапс

преди 5 години

Диктатор Бойко нещо забрави да пусне полиция и жандармите да охраняват събитието на своите строители свин.ари що така!хаха

279

този протест

преди 5 години

Е платен..На протестиращите им е платена надницата

278

Ама ха!

преди 5 години

Сега Курнелията като се насади върху властта като ярка носачка и цялата власт е в нейните крака, ще направи президентска република и ще ви покаже как се протестира, хаймани със хаймани.Забравиха 17 Януари 1997 и после Орешарски като прати жандармите да въведат дисциплина по протестите.

277

до 305

преди 5 години

След 10 ноември е това е песен в зародиша на "демокрацията" и е от предизборните на СДС

276

дежаву

преди 5 години

Платените" Свинари "на Бойко пак са активирани!мбухахаха

275

До виновни са 301

преди 5 години

Той този процес е бил и преди 10 ноември 1989Спомнете си песента: Вземи боксониерата, трабанта, а мене остави!Мисля че бее Васил Найденов.

274

анонимен

преди 5 години

Искрено се смях на бележките на камионите:) Ние не сме престъпници... може да не сте но вашите шефове СА. Искаме стриктно спазване на законите...вие може да ги спазвате, но вавите шефове и политиците НЕ...не желаем да ни използват за предизборна агитация...може да не искате, но вашите шефове и ГЕРБ ви ИЗПОЛЗВАТ

273

Тръба

преди 5 години

Няма нито един милиционер. Виждате ли? Нито един! Иначе срещу простосмъртните жандармерия с бронирани машини.

272

не се лъжете

преди 5 години

Тези същите строители(мутри) на Борисов не плащат с месеци заплати, осигуровки минимални смъртност висока затова наемат само роми,клошари,наркомани и *** от далечни паланки!

271

хм ?

преди 5 години

Хиляда машини . . .? Не изглежда на много "мирен протест" !

270

виновни са

преди 5 години

Една къща или блок стои сто години на това място.Когато пространството се стеснява, започват конфликтите между обитателите.Така руските интриганти запушиха българските градове за един век напред. За да създават противопоставяне, насилие и други негативни последици за българския народ.

269

Анонимен

преди 5 години

Плъзват... :D машините пълзят като охлюви

268

Анонимен

преди 5 години

Абе какво а виновни работниците че Нинова искала да вземе властта за да може да се докопа до обществените фондове.Трябва да изсипят по 2-3 камиона чакъл пред и зад ППО и да замерват опитващите се да преминат с тухли.

267

Анонимен

преди 5 години

Тази манифестация много ми прилича на манифестациите по Тошово време. Смееш ли да не отидеш току виж те изключили от училище, изгонили те от работа, изключили те от комсомола...Горките работници как са ги изкарали под строй на улицата НЯМА НЕ ИСКАМ...

266

потърпевш

преди 5 години

Ако искаме градовете да бъдат построени кадърно, първо трябва да се закрие ВИАС; второ трябва да се извърши "деархитектизация" да се поканят утвърдени архитекти завършили чуждестранни училища които да направят план на градовете.Сегашните архитекти могат да се утилизират като носачи на тухли и други строителни материали.

265

сиромах

преди 5 години

А защо се разцивриха тия от строителния бранш като ощипана мома на мен лично не ми става ясно?!След като съвестта им е чиста защо ореваха орталъка,че искали от БСП да се провери качеството на построените и скоро ремонтирани магистрали,а и не само тях.Иначе излиза,че наистина гузен не гонен бяга!Хората много добре виждат с какво качество се строи особено пътища.Дай да усвоим едни пари/разбирай половината да плячкосаме/!