224

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 250Строителите не са виновни, ама се подписали в подписката и излизат на площадите под строй по нареждане на строителния "бизнес", нали?Строителите да кажат какви заплати вземат под масата, а не какво е на хартия!Строителния бранш е с най- голям дял в СИВАТА икономика. Там се прикриват данъци с милиони. Защо? Перат пари? Чии пари перат?

223

Пенсионер

преди 5 години

Подкрепям протеста на строителния бранш и ще им хвърля от балкона цялата си пенсия

222

Теменужка

преди 5 години

Господин Борисов няма нищо общо с протеста и с атентата в Страстбург. Той в момента е в банята и се бръсне.

221

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 245Де са колегите ви- Професор, Инженер, Трудови хора, Работник... Къде са ИТ- тата?На манифестацията ли са отишли?

220

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Протестът на строителите е организиран от Кремъл и лично от Путин ....или ...май се обърках

219

Анонимен

преди 5 години

Строителите не са виновни. Вината е на маститите им фирмаджии, които искат на километър една цена, строят на друга, а на работниците плащат малко, за да има за кутията с обувки... За виновните корумпета от властта!

218

Анонимен

преди 5 години

Домусчиев чака на държавното.Велев чака на държавното.Синдикатите чакат на държавното.90% от "бизнеса" започна "частен" бизнес с куфарчета с държавни пари.Строителите чакат на евро и партийни пари.Земеделците, пчеларите, животновъдите чакат евро и партийни пари.Само работещите не чакат нищо от държавата.Само работещите живеят в условията на първобитен капитализъм.Всички са на държавно, бедният работник е на частно.

217

тонката

преди 5 години

КОЙ *** СЪБОРИ МАВЗОЛЕЯ ТА ДНЕС НЯМА ОТ КЪДЕ БОРИСОВ И ПОЛИТБЮРО НА ГЕРБ ДА ПРИВЕТСТВАТ МАНИФЕСТИРАЩИТЕ СТРОИТЕЛИ

216

Анонимен

преди 5 години

Йончева цитира доклад на Държавния департамент на САЩ, според който "служители във всички клонове на правителството са замесени в корупционни практики" Елена Йончева: Реакцията на Камарата на строителите показва страх и паника от независима проверка

215

Анонимен

преди 5 години

ПРОТЕСТ, ПОДКРЕПЯЩ ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЕ НАРИЧА МАНИФЕСТАЦИЯ

214

Анонимен

преди 5 години

Искат си санирането, искат си проектите с европейски пари, искат си обектите, възложени им от хора, приближени на някои партии... изобщо си искат готовите пари. Това частен бизнес ли е? Строителния бранш си живее във времето на комунизма.Щели да дойдат чужди фирми да строят. Нека дойдат! Да се конкурират с тях. Така е при капитализма. Не се чака на държавни пари. Ама строителите научени на държавното.

213

Народна Поговорка

преди 5 години

В селото на врътоглавите секой ден е панаир!

212

Шопо

преди 5 години

Протестират, поенеже не искали да ги разследват! Кои са следващите? Изнасилвачите, рецидивистите, обирчиите?!

211

Анонимен

преди 5 години

След тях са стройните редици на полицейско-правосъдната мафия, които огласят площада със скандирания: Няма виновни! Никой в затвора!.С бодра крачка се появяват и представителите на паспортната мафия, които за 10 години са продали хиляди документи за българско гражданство.С бели престилки и усмихнати лица манифестира и лекарската мафия. Тяхната група водят директорите на големи болници с по 20 апартамента, 15 къщи и с по 5-10 милиона на влог.Ето ги колоните от Майбаси и Мерцедеси на така наречените индустриалци и работодатели. Те скандират: Кръв повръщам, пари не връщам! 500 ле

210

свирчо

преди 5 години

И носят плакати "Да живее Боко тиквата и мутренскта му шайка!".

209

Neranhi

преди 5 години

Ihuuuuu, bg arhitekti i bg stroiteli na slanchevite panoramhi bg balkoni i na bg nebestargachite v Smolyan, Sliven, Stara Zagora, Varna, Burgaz, Yambol, na gara Ardino, gara Srednogorci, gara Devin, gara Narechen, gara Chepelare, autogara panoramen slanchev balkon Sofia....iiihuuuu..na metro gara sofia....za klientite s invalidni kolichki osobeno....

208

Анонимен

преди 5 години

Шубето- голям страх!Строителите се страхуват от независими проверки. ЗАЩО?Когато лапат пари от партиите, не протестират. Когато някой иска проверка на работата им, протестират, че това било политически акт.

207

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И като спрех да бегам бате запеях тая песен ама не знам дали е от мене.Мечката се мие, чистивъв потоците сребристи,а България се чистиот крадливи герберисти

206

Анонимен

преди 5 години

В опакий край, опако всичко отива....Там, където бодковци и гунЮвци са приватизирали Странджата, символ на безкористна служба на народа и солидарност с изпадналите в нужда, не чакай нито истина, нито справедливост! ТАМ настоящето е гнило, бъдещето е невъзможно!За колко сребърника продават интереса на народа си - няма никакво значение!

205

Анонимен

преди 5 години

Ами нека си погледнат ремонтите и строителството - на магистрали, на улици, на санирането където потънаха милиарди, на училища и болници. Плачевно положение с откраднати 2/3 от средствата, които са предвидени за съответния обект. После ще ми протестират. Ето затова няма да се оправим. Видяхте какво стана във Франция, където е люлката на истинското народно недоволство. А тук у нас, на нормални протести ще правят контрапротести и ще обявяват недоволните хора за ***. Какво да коментираме?