76

Анонимен

преди 5 години

Интересува ме Дана Селянката кога ще бъде въдворена в Сливенския заради това че тотално съсипа града ни.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Трудно или дори невъзможно е да се намери кореняк софиянец с достатъчно интелект да бъде кмет на София."---Така е. Всички кореняци софиянци с интелект се изнесохме в чужбина. Не защото не ни е мила София постоянно се "разхождам" из София в Google Maps, гледам в интернет снимки Stara Sofia. След като Желю Жабата отмени софийското жителство (въведено още от Цар Борис III през 30-те години), родният ми град вече не е същият. Селяния, простотия, престъпност властват навсякъде.

74

Анонимен

преди 5 години

На финала (щото като гледам няма луд да я преизбере) кметицата се оля!Нормално......на края се давиш в кацара с меда!

73

Анонимен

преди 5 години

Няма паркове и градинки.Нали болката им е че няма деца?Детски градини,няма-чака се на опашка като едно време ладите.Паркове и градинки няма за да си гледат хората децата.Какво има?Фитнес центрове и кръчми.От едните излизат мутри от другите чалгари-алкохолици.Няма да има нормално поколение.

72

Православен

преди 5 години

Пълен провал на класната: ОСТАВКА!

71

Уууу!

преди 5 години

Приготвила е 102 автобуса нови за изборите и цветя по градинките за изборите.Тук-там някоя алея в парковете ще преасфалтира и се готви за нов мандат,ако не тя Лилето с евтините чантички по 4 000лв. може да я замести,или другата с грапавия език и цайките от Дулово.ББ само жени слага и ги командва както си иска.Е преди време една докторка на едно кръстовище я беше намерил и я направи министър на здравето,а тя викаше:''Аз само ще се усмихвам'' на журналистите.

70

Анонимен

преди 5 години

Не я мислете Фандъкова, София е на светлинни години от другите градове в България.

69

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ И ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ПОД КЪРВАВО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО. НЕ СЕ ЛИ ОСВОБОДИМ-ЗАГИВАМЕ!

68

1

преди 5 години

До Ташко Ерменко@,нещо да напишеш,за кмета на Симитли.

67

Анонимен

преди 5 години

Тая наложи мутрокомунистически стил на управление. До сега се бяхме опазили в София, но тая ни предаде. Повече няма да има обаче.

66

Гепи

преди 5 години

И аз искам грамотен кмет,но някойискат все да ни е зле.Чух за планРанНът,целящ нашето изчезване и засега няма пробив.Около нас странитебедни-богати се отстояват.Виждам,чедокато умираме ,намираме сили да сеусмихнем.

65

Киро Домуза

преди 5 години

Как бе ?рИмонтите са бижу.Нали гепихме пароците!!После ще се отчетем на Боко.

64

Анонимен

преди 5 години

Нема рубли, пенсията в Русия е 7000 рубли, вие си ги сметнете колко прави това. Умрели са от глад там пенсионерите.

63

Анонимен

преди 5 години

Кметицата ИЗЛЪГА преди повече от година, че ще изгони мутренската автокъща от Борисовата градина. Не само, че още са там, но су построиха и покрив! Кметицата ни лъже НАГЛО!

62

Анонимен

преди 5 години

Няма добре живеещи хора в комунистическа държава.Дори румънците се Освободиха от червената зараза.

61

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е Симо. Трябва ни истински кореняк за кмет. Тая нищо не я свързва със София, това не е нейния град и тя не милее за него. Догодина са изборите!

60

Анонимен

преди 5 години

Трудно или дори невъзможно е да се намери кореняк софиянец с достатъчно интелект да бъде кмет на София.

59

Анонимен

преди 5 години

Елен Ге4рджиков е абсолютно ненужен хайлазин, пето колело на каруцата.

58

Жоро

преди 5 години

Даскалицата е виновна.

57

Симо

преди 5 години

Докато не изберем за кмет софиянец кореняк, който да има връзка с града ни, така ще.е. Лошото е, че.целия общински съвет во глава с главния архитект са от провинцията. Затова се съсипа облика на София. Тези ги гони фараонския комплекс - да строят в центъра молове и офис центрове. Няма град в Европа, където някой да е посегнал на стария град . Моловете са в края на града - РимВиена, Прага и т.н. Фандъкова да даде акъл на кмета на Париж да асфалтира около Триумфалната арка, на Конкорд мол