96

Bill C

преди 5 години

Фандъка не се накраде

95

фрунзе

преди 5 години

Не е трудно 2-3 го.*** от общината да обикалят по цял ден и да контролират ремонтите и строежите, ама нема кой да крадне!!!!

94

asd

преди 5 години

селяните ви съсипаха софия ве, затова ми звънят софеанци за работа в чужбина, само на кредит били, не знам си какво завършили...

93

50757

преди 5 години

Провалът на Фандъкова е очеваден! Асфалтират улица и след 2-3 месеца се сещат да газифицират /примерът е от Бистрица/. Кучетата си вилнеят необуздано. Защо продължава презастрояването на града и околните села? Не остана вече нищо от витоша, нито от лозенската планина! Нали от панините идва към София чист въздух!!! Защо няма ефективен градски транспорт - за нищожно разстояние ползваме 2-3 превозни средства с чакане по 20-30 минути, но незаконно високата цена на билета не пада!

92

Анонимен

преди 5 години

Така е когато простотията управлява.

91

Силата на Плевенлиеф

преди 5 години

молим се ГЕРБ да издигнат Росен Плевнев за кмет. Човеко е бил Президент и главно командващ, но преди всичко столицата и окръга се нуждаят от специялист. Росен може да върти лопатаи, търнокопи и кирки, да замахва с мистрията и и бадънарките. Ако не той кой ще тури в ред столичните препятсвия. и не на последно място росен ьдет се казва с тия три офицялни брака има поне три фамилии които всячески могат да му угаждат само и само той да опраи столицата и натика сандъкова в некое чекмедже

90

8877

преди 5 години

Кво са се разкудкудякали софиянци и в тази тема за "селяните"? АБе поемете контрол над живота си, стига сте се оплаквали. Не сте с нищо по-специални от другите, даже напротив в редкия случай когато ми се наложи да отида в тоя гнусен град и да се занимавам с надуфките там, гледам колкото се може по бързо да се махна и колкото се може по-малко пари да оставя. Като избрахте Софиянски какво направи той като кмет? Стана синоним на крадец. С разликата че имаше нахалство и "самочувствие" на софиянецПрочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/12/30/sofiia-prez-2018-g-loshi-remonti-i-kylbeta

89

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ни пробутват идеята за провалената *** от Самоков, само за да ни натрапят селянката от Дупница. Явно вече е договорено с партията-майка.

88

Анонимен

преди 5 години

Проблема с мръсния въздух може да се реши само ако се забрани горенето на каквото и да е (дърва и палети включая). За съжаление хелектората и по бедната и безмозъчна част на бг населението не иска това да се случи и затова всички дружно ще ходим в ракоеа болница....

87

Анонимен

преди 5 години

На Фандъкова повече кметуване не и трябва, ама като гледам коя смяна се задава, другарката Манолова, направо джак пота цели София.

86

МНЕНИЕ

преди 5 години

Фандъкова е политически труп , но с Хотел в Маями и Хавай .

85

modernoto

преди 5 години

А какво ще става с жилищните квартали като Модерно предградие г-жо Фандъкова. Живеем в средновековието - няма канализация, водопровода аварира ежеседмично, нямаме нормални улици и тротоари, няма не обрано жилище, дишаме прахови частици от разбитите улици и горенето на всякакви ***. Кога ще се отделят пари и ще се очуждат имотите, за да се оправи инфраструктурата? Кога ще се направи одит, за да се съборят незаконните постройки? Кога общината ще разпредели социално слабите във всички квартали?

84

Анонимен

преди 5 години

Когато младините ти са преминали в риене на гюбpe, е трудно на по-късна възраст да ръководиш милионен град. Ако имаше морал щеше да заяви, че тази служба не е за нея и щеше да се оттегли. Ама няма.

83

Анонимен

преди 5 години

Който е минавал по "Дондуков" е осъзнал как потънаха милионите за "ремонт" там. Никаква разлика с преди. Впрочем излъгах, сега има и безумно проектирани и изпълнени "велоалеи", които допълнително влошават положението.Оставка, некадърници!

82

Xa ха

преди 5 години

Червените каскети злобеят,че никога не е направено токова много за София(главно с Европари) и София не е имала толкова добър кмет.А също така злобеят защото знаят от сега какъв ще бъде резултата на следващите избори.

81

Анонимен

преди 5 години

ГЪРМЕЖИ, ИСТЕРИЯ, ИДИОТСКА "РАДОСТ" ОТ НАСТЪПВАЩАТА НОВА ГОДИНА, ПРАЗНИКЪТ НА БУЙСТВАЩИТЕ ПРОСТАЦИ, НАХЛУЛА СЕЛЯНИЯ, КОЯТО СМЯТА, ЧЕ В ГОЛЕМИЯ ГРАД СЕ ПРАВИ ВСИЧКО!!!Йордо, к,во стана с Наредбата за шума? Там ТОЛЕРИРАШ "милата на сърцето ти младеж" да не спира "творческите" си изблици. Елементарно махленско подмазвачество, възприето от родното село до Боровец. И ... "младежта" ГЪРМИ, ПИЕ, БУЙСТВА, ДЪРЖИ СЕ КАТО СЛЕДВАЩАТА СТЕПЕН НА ОРАНГУТАНА в ЕВОЛЮЦИЯТА..

80

Анонимен

преди 5 години

Картофка си гледа бизнеса, а вие се оплачете на арменския поп.

79

каквото повикало

преди 5 години

До тонкатаЕ откъде да пусне? Отдавна го е прибрал в Париж...

78

Лоренцо

преди 5 години

До 89Кога видим началника и Бойку Банкенеца ,с оранжев костюм в жк Банишора (разбирай панделата)

77

8877

преди 5 години

Само влязох да видя как обвиняват великите софиянци и за това хората от провинцията. Софиянци ако не бяхте шефове на тоалетна щях да се замисля дали имате право, ама на тоя етап само ще ви помоля да се къпете по-често и да говорите малко по-правилен български, че диалекта леко гнусиПрочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/12/30/sofiia-prez-2018-g-loshi-remonti-i-kylbeta-mrysen-vyzduh.396105,1#comment-newest