116

extremist

преди 5 години

Над 250 млн. лв. се отделят пък за почистване на междублокови пространства - КАК СЕ Е ЗАГРИЖИЛА ДРУГАРКАТА ФАНДАКОВА ЗА ТЕЯ НЕПОЧИСТЕНИ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА, СИГУРНО ТЕ СПЪВАТ ЕКОЛОГИЯТА.....А СЕТИХ СЕ:СПЪВАТ ПЕРАЧНИЦАТА НА ПАРИ НАРЕЧЕНА "СТРОИТЕЛСТВО" АКО ОСТАНАТ, СПЪВАТ ЕМИСИИТЕ НА КИСЛОРОД; ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ТИ СИ МИ ПО ПРО ТИ ВНА И ОТ ТИКВАТА

115

extremist

преди 5 години

До Нека бъдем честни : "..в София бе извършено невиждано по мащабите си строителство и благоустройство. резултатите от които ще станат видни през 2019 г." -ЧЕСТЕН СИ ОТВСЯКЪДЕ: ИЗВЪРШЕНОТО В СОФИЯ НАПРАВО СИ Е "НЕВИЖДАНО", СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ ГО ВИЖДА. ЯВНО ВСИЧКИ СМЕ КЪОРАВИ И ЕЙ ТОЧНО СЛЕД МАЛКО КАТО СТАНЕ 2019 ЩЕ ПРОГЛЕДНЕМ ВНЕЗАПНО.ТА НА КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ПЪРВО ?ЩЕ МЕ СВЕТНЕШ ЛИ: КОЙ НОРМАЛЕН ПРАВИ 19 СПИРКИ ЗНАЕЙКИ ЧЕ ТОЯ ЛЪЧ НЯМА ДА СЕ ПУСНЕ ГОДИНИ, ЩОТО ПАРИТЕ ЗА ТУНЕЛИТЕ СВЪРШИХА

114

санд-дул-чекмедже

преди 5 години

Таа каков и беше строителния бизнес най вероятно е преподавала и руския си език използвайки българските букви. Сандъкова, ади у дулапа в долноте чекмедже.

113

Munchen_DE

преди 5 години

А кога ще се ремонтира трамвайното трасе по Цар Борис?Новите трамваи по какво ще вървят и на какво ще заприличат само след няколко месеца?Колко поредни години се обещава този ремонт и в последствие се мълчи като... ?Грохотът на Бъкстон в 5 часа сутринта е страшен!

112

ии

преди 5 години

Бюджет на София = 1.5 МИЛИАРДА ЛЕВА за 2019no comment

111

48267

преди 5 години

До бай вълчо от хисаряЗащото в тези дърави роят бюлетините, а в Българияси я караме на предварителни уговорки.

110

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

До Стар софиянецТи си стар софиянец колкото аз млад милионер.Но, грешиш в наклона на тротоарите.Та, като инж. ще ти кажа, че това е необходимо условие. Освен сняг има има и дъждовалене.Та като няма дъжд и няма наклон, то стават ,,локви,,/ което е глупаво.Глупаво е и твърдението, че ГЕРБ се бутат да управляват държавата.Ама те от 2009г.ни управляват без 2г.Сиреч ние българите сме виновни за да ни управляват.Затова ще ни шиб***т законно.Я виж дали е така в Сърбия, Гърция или Румъния.Що ?

109

Лимана

преди 5 години

Дайте да изберем кмет от БСП та да рахатясаме най после софиянци ! хо хо хо

108

Анонимен

преди 5 години

да сложиш учителка по руски да ръководи милионен град си е смешно. Имали нещо, което тя да знае как да стане от до. И като отиде на проверка като погледне и да каже не го правите както трябва, слжихте ли това и това.

107

Нека бъдем честни

преди 5 години

Трабва да бъдем обективни. Че имаше некачествено изпълнени ремонти на някои главни Софийски улици, е действително неприятен факт. Но факт е също, че в София бе извършено невиждано по мащабите си строителство и благоустройство. резултатите от които ще станат видни през 2019 г. Само за третия лъч на метрото са изградени 15 метростанции, които отговарят на 15 средно големи ЖП гари !

106

boyko.uzunov

преди 5 години

Фандъкова в затвора - Иванчева кмет на София!!

105

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ЩО МЕТРОТО Е ПРЕТЪПКАНО И КАК ЩЕ СТАНАТ СПИРКИТЕ МУ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ВАГОНИ ?/ТАКИВА СА НАВСЯКЪДЕ В ЦИВИЛИЗОВАНА ЗАПАДНА ЕВРОПА/....ЧАКАЙ ДА ПОЗНАЯ:СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВИМ, ПОСЛЕ 50-60 ГОДИНИ ЩЕ ГО ПОПРАВЯМЕ, ВАЖНОТО Е ГЕРБ ДА КРАДЕ

104

extremist

преди 5 години

Какво свършиха общинарите през годината - ДОБРА РАБОТА; ПАК КАТО ПРЕДИ:КРАДОХА, ЛЪГАХА,ПРИСВОЯВАХА ЧУЖДИ ЗАСЛУГИ, ПРАВИХА СИ PR....НА ДРУГАРКАТА ФАНДАКОВА И ПРЕЧИ ОПОЗИЦИЯТА /ТОВА ЯВНО СМЕ ВСИЧКИ С МНЕНИЕ РАЗЛИЧНО ОТ НЕЙНОТО И ВСИЧКИ ПРОЗРЕЛИ ОЧЕВИДНАТА И ПОСРЕДСТВЕНА НЕКАДЪРНОСТ/

103

До 115

преди 5 години

В голяма заблуда си - Фандъкова краде от всички, а Центъра го разваля най-често.

102

КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ

преди 5 години

КРАДЕ ФАНДЪКОВА ОТ КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ ЗА СМЕТКА НА МЕТРОТО И ЦЕНТЪРА

101

Винету

преди 5 години

Селячката Фандупкова си отива догодина. Аз казах, хау!

100

Анонимен

преди 5 години

29 години все демократи упарвляват в София и я съсипаха. Най-зле е от 2005 година досега при мутродемократите на ГЕРБ.

99

Стар софиянец

преди 5 години

По всички ремонтирани от ГЕРБ и Фандъкова улици, тротоарите са с наклон като за пързалка през зимата. ГЕРБ един тротоар не могат да направят, а се бутат държавата да управляват.

98

brei

преди 5 години

разпърдяната софия с евтините дуп енца и скъпите имоти, без тротоари...

97

СОФИЯ

преди 5 години

Добре дошла,демографска катастрофа!До вчера в провинцията,днес и тук.През тази година в София са се родили с близо 4500 бебета по-малко,отколкото през 2017 г.Това е новината.Изкуствените неща са нетрайни.