10

Ха-ха

преди 5 години

Та значи гърците се карат,защото са постигнали 90% успех на преговорите с Македония и това е проблем,защото е можело да бъде 100%!Къде сме ние?Ами нашият договор е на 100% загуба,обаче има само мрънкане,а не е потърсена отговорност!Ясно е че САЩ силно ни притискат Македония да влезе в НАТО(ясно защо) и няма как да им откажем,обаче все пак бихме могли да спечелим и нещо за себе си!Примерно-отказ на македонците от Средновековие,което е и търсения ефект.

9

Ха-ха

преди 5 години

Скандал по-скоро за вътрешна употреба.Ципрас постигна доста изгодни за Гърция условия-най-вече отказа на макетата от античност или история,която се смята за гръцка."Македонският" език,ако приемем,че е славянски,въобще не ги бърка.А териториалните претенции са въобще неосъществими.Е,можеше да постигнат и повече,но пък явно от Запад им са обещали пари или нещо подобно,та известен компромис си струва.Това,че опозицията използва повода да клати Ципрас е съвсем нормално и разбираемо.

8

Бучински

преди 5 години

Най накрая някой да им го каже...Това е политиката на истината

7

тоти

преди 5 години

Май някй се изказвае правят на доста неподготвен/неграмотни/ или се мъчат да кажат нещо,което не е на място.В такива случай се казва ,,скрийй се''или се гръмни...Македонци и до сега не е имало и няма да има,но хора в северна македония ще има и те ако не се учовечат ще си останат с пръст в *** или се върнат в 19век кадето повечето от хората живеят..е те ни били братя ...така и ние като се напием говорим за братята си иначеее...НЕ!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Македонски език няма има Старо Български който език Комунистите го промениха. По времето на Цар Борис го имаше и се пишеше на него. Пишеше се хлебъ млеко а не хляб и мляко. По сЪщият начин днес пишат в Македония. Когато държава започне да мени езика си се стига до такива нвлвпи ситуации в които отделни групи от населението и се отделят.Запазват си взика и индентичноста и казват ние не сме Буг.аре. и МНОГО ПРАВИЛНО ЧЕ НЕ СА ТЕ СА СТАРИТЕ бЪЛГАРИ А НЕ НОВИТЕ ОТ КОМУНИЗМА.

5

Анонимен

преди 5 години

Що така сте срещу Ципрас бе? Нали беше много убав и антисистемен борец за свобода допреди само 3 г?

4

Анонимен

преди 5 години

Гърците да изритват по-бързо продажното псе Ципрас, и да затварят вратата на фиромците за ЕС и НАТО, тъй като нашите националните предатели пак си завират главите в пясъка и оставят откритата антибългарска политика на ФИРОМ да се вихри на воля

3

Анонимен

преди 5 години

Македонската азбука е маписана на българска пишеща машина като "j" са го добавяли на ръка

2

баце Борисов

преди 5 години

Чета само ,, Винету "

1

Анонимен

преди 5 години

Баце Борисов, четеш ли?