190

+

преди 5 години

Да се вдига още минималната заплата,а българина още повече ще обеднява.

189

extremist

преди 5 години

СЛАВНАТА БЪЛГАРСКА ТИКВА СТРОИ КОМУНИЗМА

188

месара

преди 5 години

Касиерка в Била Бг взема х лева, касиерка в Била De взема 3х евро. Българската касиерка по цял ден мързелува на касата и отказва да обслужва клиентите? :)))))

187

Анонимен

преди 5 години

От зори до залез работите, ама друг път. Оплакване да, от зори до залез и по тъмно.

186

поредния

преди 5 години

Даже и след сто години капитализъм-пак ще е същото.Системата е работник до работник за благото на глупавата конкуренция-каква марка кола да караме или каква храна или напитка да консумираме от хилядите на пазара.Коя ли нация е по-стойностна от останалите?Жените знаят защо?Каква ли стойност или смисъл имат в живота тези,които произвеждат за да имат какво да правят, а не за да са щастливи?Може ли един човек да съществува независимо от всичко и от всички?.......

185

Анонимен

преди 5 години

Глупости.Мързелуваме от зори до залез, а се чудим защо обедняваме. Как един работещ и образоване не чух да мрънка? Вие сте пародия на медия. Или сте платени или сте си просто clickbait ***, които разчитат на посредствеността на читателите си.

184

Анонимен

преди 5 години

До АНТИ до неразбралитеБългари, нарочени сме за заличаване.Този геноцид, толкова години наред, НЕ е случаен !При толкова предатели и продажници, много ясно, че и руснаците ни оставиха.Виж сега, нарочени за заличаване са русофилите.Иво Христов какво каза?80% русофили.После какво каза? 80% дебилиОстаналите 20% ще направим България нормална страна след като ви изринем от Родината или не изпукате.За сега плана работи.

183

Анонимен

преди 5 години

До БАБА КУНААбе обеднявате пък не преставате да хвърляте пачки през прозорците.Явно по времето на Жан Виденов много сте забогатяли.

182

Кольо Бояджията

преди 5 години

Работиме многоработию от сутрин до мрак. Но хлебът е малко, но хлебът не стига, деца.

181

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2!

180

месара

преди 5 години

Колеги, нека не забравяме, че 30 години се краде от построеното през комунизма и още има от него. През демокрацията са построени само неща, имащи нужда от ремонт на следващата година и то с подарени пари. Толкова за храненето на братушките.

179

случаен

преди 5 години

не от зори до залез,от зори до зори ще работим за белите якички с тези застраховки,тол системи,данъци и т.н.т.,драха народа си ,какато турчин не го е драл....

178

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияХАХАХА ходи в Карлуково, че и дилъра който ползваш те е направил ходещо зомби и повтаряш глупости, а твърдиш че миналото трябва да се забрави. Само какво противоречие си имаш. Да поздрави Баба Меркел ще я свалят като наш "Цар Тиква". Тя не е лидер да ХДС вече!

177

П.Петров

преди 5 години

Чували ли сте за РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ?

176

Гледна точка

преди 5 години

Немският му ако беше майчин, щеше да знае, че "време" е в женски род.Es tut meinen Schmeisser weh!

175

Анонимен

преди 5 години

Гърбавите *** заработва петъчно. Напъплили темите, като плу.жеци.

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192Оставате човека да си пише на немски. Аз този език не го разбирам и дори и грешно да пише няма как да разбера освен ако някой форумен лингвист не ме остведони.

173

до Анонимен

преди 5 години

Ама ти реши, че на гледната точка немският му е майчин ли? И че аз с моите смешни претенции го притеснявам? Немският му ако беше майчин, щеше да знае, че "време" е в женски род. Този е скапан загубен ***, това ти казвам. За чий ще пишеш на език, който не знаеш, в български форум? Освен ако не си *** като гьон ***!

172

Анонимен

преди 5 години

В България се забогатява от далавери.

171

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли си мислиш, че пишеш на немски?Ако щеш десертация на тема:"грешките на ГТ в неговият немски" не ми пука. Ей за това хората се притесняват да упражняват езика си, заради такива кадифени пантофи като теб!