10

Анонимен

преди 5 години

Заобеднявали сме от 30 години и домовете ни са пълни с техника, дворовете с коли, даже децата носят смартфони за по няколко стотин лева, всички сме облечени от добре, по-добре, обаче видиш ли обедняваме.Баси, навремето трябва да сме били милионери, а аз помня, че тогава да си купиш нови гуми и оригинални маратонки беше голяма работа и повод за радост, а на комшиите за завист.

9

Анонимен

преди 5 години

Модерно робство му се казва!

8

до 2

преди 5 години

Сигурен ли си? Места няма само в ниско бюджетните заведения. За качествените такива - има!

7

Анонимен

преди 5 години

Частниците не вдигат заплати! Разходите се вдигат = обедняване! Няма нищо парадоксално! Просто трябва да *** пишман бизнесмените

6

Прокурора Дред

преди 5 години

МОже да гаден и труден живота може и да е беден,но пък е кратък ...хахаха

5

zeus

преди 5 години

Повече от половината ни пари отиват за преки и косвени данъци. За храна отиват 1/5 от парите, защото не ни остават повече. За 30 години консумацията на основни продукти на калпак е намалял в пъти, за качеството изобщо няма да споменавам. Всичко това е парадокса на работещите бедни или с други думи нов вид робство - заплатата стига колкото да не умреш от глад и да можеш да работиш за чорбаджията!

4

Анонимен

преди 5 години

ТоА Панчев явно пуши герберска дизайнерска

3

Анонимен

преди 5 години

И отново нищо съществено в тая статия

2

Анонимен

преди 5 години

Обедняващия народ е запазил всички хотели, механи, ресторанти, дискотеки и т.н. за Нова година.Места няма НИКЪДЕ.

1

Анонимен

преди 5 години

"На фона на тази песимистична картинка икономистът Стоян Панчев изтъкна в студиото на "България сутрин", че храната все пак поевтинява."Няма такова нещо! 30% е поскъпнала от миналата година, стига сте ни се подигравали, некадърниц)и.