130

ела да

преди 5 години

ми смениш памперса защото зима иде и ще те върнат в родината.

129

АНТИ

преди 5 години

Ако при соца се крадеше,имаше и затвор за кражби,имаше и страх от смъртно наказание.Сега има огромен ГРАБЕЖ, щото няма справедливи наказания.

128

привет от

преди 5 години

проюта за бездомници в Германия. Тук даже и бежанци не живеят.

127

Анонимен

преди 5 години

Аз спрях да бачкам,защото няма смисъл.Жалко за учението ми.Обаче гледам"РОМКИ"чукат леда по улиците.Светът отива към добро.

126

134

преди 5 години

Напиши какъв охолен живот живееш в австралия и ела да ми смениш памперса.

125

БРАВО, БРАВО

преди 5 години

ЕВРОАТЛАНТИЦИ!!# НАЛИ УЖ СВАЛИХТЕ КОМУНИЗМА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ, А ПОСЛЕ САМО ЗА КОМЪНИСТИ ГЛАСУВАТ Е.

124

Анонимен

преди 5 години

До Бау 119Поредната глупост от "Бау".

123

младост 6

преди 5 години

щом няма гладни и без подслон ,не е толкова страшно положението.Ама пусто око ненаситно,какви хубави коли има в шоурума по 145 хил евро,и какъв телевизор за 25 хиляди има технополиса.....мъкааааа...мъкааа

122

Victimized

преди 5 години

Какви избори ве братя, какви лъжи, ГЕРБ спечелиха двата си последни мандата без ПРЕДИЗБОРНА ПРОГРАМА, БЕЗ !!!Това ще рече, че тези които са ги избрали просто ги харесват как изглеждат или са гласували под строй и това вече наистина няма значение.Цеко *** купува гласове като ненормален, раздутата администрация си гласува партизански и като сложим *** вот можем спокойно да заключим, че няма нормален гражданин да е гласувал за това блато..

121

До Бизнесмен

преди 5 години

От: Ели,То само документацията и разрешителните Ви скъсяват живота с половин година, какво стна с електронното правителство? Толкова пари се наляха от ЕС.Стрес...

120

Анонимен

преди 5 години

До БауТипичният *** като теб започва с обидните квалификации, когато се изчерпят аргументите му. На кого си кученце, че се пишеш "Бау"? Кой ти е стопанинът, дето държи каишката ти?

119

Бизнесмен

преди 5 години

На бългърина му дай само да иска и да са оплаква. Полвината свят живеят с по 2 долара на ден ве ей. Тука секи има къща, апартамент и кола и жули свинско и бира секи ден. Ко са оплайвате. Иначе, кат видят някой по заможен предприемач, само хубавото гледат, а не разбират що за отговорност е това. Аз давам хляб на 100 човека, да са пробват бачкаторите да обуят мойте обувки, ша ги питам дал е хубаву

118

Смирен депутат

преди 5 години

Няма страшно,като наближат изборите,вашите любими депутати ще ви залъгват за 300лв минимална пенсия със стаж,висок жизнен стандарт,швейцария на балканите и др. подобни глупости.

117

Анонимен

преди 5 години

Абе при бай ви Тодор наистина беше зле .Ама сега наистина сме по-зле.

116

Анонимен

преди 5 години

ИИ не е означава нито роботизация, нито има нещо общо със супер компютрите. Той е локализиран на едно единствено място (няма да ти кажа къде).

115

Ели

преди 5 години

Нека взимат хубави заплати програмисти, инженери, лекари, професори, учители, летци, но много се краде в БГ - ФАКТ.Да оправдаваме оцеляването на хора работещи от сутрин до вечер, че било нормално, еми извинявайте не е нормално. Добрата държава дава достоен живот на гражданите си, след като работят по 12 ч. на ден. А фактът че в БГ няма почасово заплащане е изумителен. Че държавата липсва е факт. Една сфера няма, която да фунционира нормално. Администрация, Контрол храни, Сигурност, Здравеопазв

114

Бау

преди 5 години

До 116Недей злобя, защото ИИ означава и роботи ... Най-вероятно гориш и ти.

113

Анонимен

преди 5 години

Поредната доза глупост - не съм изненадан. Мика Зайкова, точно като какъв експерт се изявава не ми е ясно, при положение, че в предходните 4 години имаше дефлация, а сега минимална инфлация, да говорим че разходите растели по-бързо от приходите е меко казано несериозно и лъха на простотия. А да говорим, че българина се е преработил е смешно, в сравнение с други страни, тук сме си направо мързеливи - нека си признаем неудобната истина и да се опитаме да преодолеем проблема.

112

само Г.Р.О.Б.

преди 5 години

който и да дойде на власт все тая. Пак ще сме си най-бедните на Европа!

111

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро изкуствения интелект ще ви помете вас в IT сектора. И Меркел ви позагатна преди месец, че въвеждането на ИИ ще промени из основи IT сектора. Дори и 1 милиард програмисти да сте не можете да достигнете и една стохилядна от капацитета на ИИ, който е с 200 трилиона операции в секунда. . . След една година пак ела да се хвалиш колко пари вземаш.