35

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

АМИ ,НЕМА ЛОШО ,БЕ....И ТРАВЕСТИТИТЕ И ХОМОСОЦИАЛИСТИТЕ СА ДЪЛБОКО УВРЕДЕНИ ХОРА ...ЗАЩО ТРЕБВА ДА ГИ МРАЗИМ??!!ДРУГ Е ВЪПРОСА НАПРИМЕР---С РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И КОМУНИСТИ!!

34

Korean soup

преди 5 години

Не знаех, че е забранено мъж да се облича в женски дрехи!!! Ами че тези двамата може да се връщат от или да отиват на карнавално коледно парти, бе г-н Съветник. Или може би е забранено мъж в женски дрехи да прави секс?!? Докато не ги хванете на калъп с парите на нощното шкафче, само ще изгорите бензина на патрулката.

33

Анонимен

преди 5 години

Много са далече от СДВР.Няма как полицията да ги контролира

32

Анонимен

преди 5 години

Обменят опит

31

Василев

преди 5 години

Нахранете хората със социалистическа или герберска идеология бе селяни прости!!!???Така е лесно, бой и забрана какво ще решат???О.акахте са некадърни селяни прости!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

30

Stiga gluposti

преди 5 години

Нинова , вземи мерки с този чиляк - Николай Николов , само Травестити и *** са му в главата , явно има фетиш или фобия .

29

kukla

преди 5 години

Ами и да си говорят това си е напълно нормално. Травестити или не, те са си хора като всеки друг. След като сме се хванали с евроатлантическите държави трябва да свикваме с голотии, простотии. В някои западни градове са много по-напред с материала. Почти или съвсем голи се разкарват по централните улици и площади, играят секси-сценки, като например садо-мазохизъм на живо. Хората се разхождат, даже се събриат тълпи от зяпачи, деца също може да гледат. Така е в Берлин, Сан Франциско и другаде

28

Анонимен

преди 5 години

Стъмва се рано, студено е... Полицаите са се почувствали самотни... Обикновена човешка история...

27

Василев

преди 5 години

Травеститите и те са хора, нали трябва да си изкарват прехраната и те!!!И те трябва да сложат в стомаха нещичко, трябва и да останат пари и за духовна храна!!!Всеки иска да живее бе селяни прости, травеститите и те са хора, като вас!!!Човеците са малко селяни прости, сега има двадесет седем вида социални и полови различия, но няма човеци!!!А как се нарича човек, който се е клел в комучистическата партия -майка , а после слага премяната на репресиран антикомунист демократ??Лео Баладар!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Полицията има заповед от уплавляващата хунта да бие и тормози обикновения данъкопланец а да толерира и поощрява всякаква ненормална *** като престъпници,наркомани,изввратеняци,убийци,мутри и т.н.!

25

бай ганю

преди 5 години

До Анонимена има ли доказана проституция в случая или единственно предполагаема такава?до като всичко е само съмнения те няма причина да бъдат забранявани като присъствие на което и да е общественно място ако общинаря е толкова загрижен за действия по незаконна проституция защо не отразява и други такива а само напада по лични подозрения посочените?тук няма никакво нарушение и съответно предлагам на тоя който ги снима да докаже нередност или да се заема с важни дела а не с воаиорство

24

Анонимен

преди 5 години

Сигурно тези проституиращи травестити им дават пари!

23

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера полицаите що за хора са? Говорят си през прозореца, в студа. Да ги поканят в патрулката на топличко,да си сгреят ръчичките,да се поотпуснат.

22

Анонимен

преди 5 години

Да му друснат сега едно дело за дискриминация - няма нищо незаконно, което да се вижда в случая освен насаждане на омраза и дискриминация към някакви объркани умствено хорица. Смешна работа, но от БСП толкова - прах в очите и нищо смислено

21

Анонимен

преди 5 години

Просто ченгесарите са си уговаряли каква ще е "таксата."от дейността на траверситите!

20

Анонимен

преди 5 години

Това е монтаж, БСПенделът не получава Зекс на аванта от траверсите и сега им прави сечено!

19

Анонимен

преди 5 години

Топ драмите на БГ са много повече. Та тия травестити вече не ни правят впечатление.

18

Анонимен

преди 5 години

Бойко не се ли е отбил и той

17

Анонимен

преди 5 години

Топ драмата на България е, че имало двама проскубани травестита на Македония....

16

Анонимен

преди 5 години

Ми естествено, че ще си бъбри приятелски. Полицията прибира % от оборота.