75

Анонимен

преди 5 години

другаря да отиде да го опъне единия а другия да снима ще увеличи подписите в подписката

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75"не е ли незаконно?"Незаконно не е! Но този Николай Николов е наистина пълен/тотален идеаот!

73

Модерен педерал

преди 5 години

Българската полиция показа че е на европейско ниво!

72

Анонимен

преди 5 години

"В петък, 30 ноември, към 23:30 часа на бул. "Христо Ботев" се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след кратък разговор между травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си тръгна", обяснява Николов."Просто от патрулката са спрели да застъпят нощна смяна, но колегите им от тротоара са ги отпратили.

71

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА НЕ Е ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ!!!!!КАРОЛ СЕ НАМИРА НА ПОНЕ 200 МЕТРА ОТ ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ !ТОВА Е НА ПОЗИТАНО КЪДЕТО СЕ ПРЕСИЧА С БУЛ.ХРИСТО БОТЕВ

70

...

преди 5 години

Сравеститите с кой да си говорят ... освен с други травестити :D

69

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък *** като прави снимки си мисли че на някой му пука за него -ай да ми каже полицията какво да ги правят травеститите -не могат да ги задържат ,ако имат лични карти ,седят си на улицата и толкова ,няма закон за проституцията ,и никой съдя не би осъдил някой травестит ,а ако полицията го задържи -тях ще ги гонят за превишени правомощия . Създайте си първо закони и правила пък после изисквайте -г.н общинар !!!!!!!!!!

68

АfD Германия

преди 5 години

"Най-несигурната столица в ЕС" ??? Г-н Николов да дойде в Берлин, може да посети и Париж, и след това да прави подобно изказване. Да оставим столиците настрани, в Германия вече всеки ден се извършват убийства от "гостите" на Меркел, тук несигурността е много по-голяма, не само в големите градове, но и в дълбоката провинция. Метастазите са се разпространили навсякъде. Трансвестити и *** на нападат никого (освен, ако клиентът им не си е платил).

67

Анонимен

преди 5 години

не е ли незаконно този николалай никой да заснема тезизи хора тайно без тяхно съгласие и защо, след като го обявява публично компетентните органи не се самосезират. не е ли бг държава която правата на хората трябва да се защитават от комуноидните шизофреници!

66

Анонимен

преди 5 години

Три в едно - полиция, сводник, проституция. Така върви и от соца.

65

Посетител

преди 5 години

до 70 ей полицай ........ слагай роклята и отивай на работа

64

Посетител

преди 5 години

Те са си партийка .... полицаи/травестити ..... се тая

63

Край

преди 5 години

Е вие сериозно ли не знаете че проституция /мъжка също/, наркотици телефонни измамници и джебчии пр. се работят без знанието и закрилата на полицията.Това е наивност ако сте до 20-22г. после е глупост.

62

Анонимен

преди 5 години

Какво могат да направят? Да ги изгонят, защото са *** дер аси? Нали тогава пак ще пищите, че има произвол и полицейско насилие... Не е незаконно *** дер аси да дефилират в женски дрехи, незаконно е да проституират, а те в този момент не го правят... Като си видял да го правят с клиенти- звънни да ги спипат на калъп!

61

Анонимен

преди 5 години

Повече ме притесняват проституиращите русофили и паметникът на националната проституция, издигнат от тях в близост до Орлов мост.

60

Сата НАТО

преди 5 години

Площад Македония не е собственост на живеещите в околността бесепари, а е собственост на всички граждани, вкл. и на травеститите. Така че този дрогар ако обича ДСЕПМ...

59

Анонимен

преди 5 години

С кметска наредба да ги локализират някъде в периферията на София, в район, през който не минават граждани, освен ако не са решили специално там да отидат.Същото да се предприеме и за жриците на древния занаят, и за мигрантите-безделници, които са или нелегално пребиваващи в България, или пък бюджетът, тоест данъкоплатецът, плаща за издръжката им над 1 000 лв месечно. Нямат работа по булеварда от "Лъвов мост" до ЦУМ и в околните преки! Това дразни работещите и изнемогващи граждани!

58

Чичо Тони

преди 5 години

Не си "бъбрят приятелски" - пазарят се.

57

Гoшу

преди 5 години

Според мен този Николов от БСП е латентен хомосексуалист. Не може чак пък толкова да ти бъркат в задниka някакви травестити и да те дразнят. Има толкова много други неща с които да се захване да оправя като политик. Ето, примерно да вземе да ходи из частните фирми и да види как разни шефчета задължават работниците си да остават и работят в извънработно време, без да им се плаща това.

56

Анонимен

преди 5 години

Полицията обича дарения. "ТЯ НЕ Е ЖЕНСКИЯ ПАЗАР"- цитат на полицайка от 1МВР.