100

Василев

преди 5 години

Царят дойде на власт в България, след като го поканиха българските ченгета, виждайки как руския шпионин Иван Костов смазва всичко по пътя, и продава енергийната материална база на руснаците, и подписва заробващи договори с Газпром!!!Царят е светец с аристократична кръв!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

99

Анонимен

преди 5 години

Сакскобурготски да не се бърка в държавните дела на БГ. Достатъчно се облагодетелства от българския народ. Нас има кой да ни краде. Нямаме нужда от още един. Да ходи да се меси в делата на Испания!

98

Браво на Царя!

преди 5 години

Различава се от долупишещите по възпитание, НЕГАМЕНСКИ изказ, философски поглед върху живота , партиите, култура, НАЧЕТЕНОСТ,уравновесеност.И най-важното- знае КОЕ е добро за РБългария.След 45г БКП,КПСС, фалшиви управления на БКП/БСП "УЖ ПРОМЕНЕНИ"Царят е деликатен, за да не каже"Вълкът козината мени, но НРАВЪТ-не." И той го разбра ЧРЕЗ участието на БКП/БСП в Неговото управление.Той не знаеше, че това е БЪЛГАРСКО БКП/БСП" властта с кръв я взехме, с кръв ще я дадем"( думи на заслБКП/БСП член.

97

Анонимен

преди 5 години

За да подпира ББ, значи има някакъв интерес. При Царя всичко е интереси и пари.Двамата са в някакъв сговор. От който ще си се облагодетелстват те. Ние ще узнаем след време.

96

Анонимен

преди 5 години

Този "цар-***",що не си гледа хасанчо,ами се навира в съдбата на народа,с който няма нищо общо?!Следващата стъпка на обединената интренационална мафия е да натрапи на Стадото Тиквун за пожизнен и незаменим диктатор - до там я докарахме с оФФчото си търпение,а не се захванем да изметем Сялата Партийна Мафия!!Всички!Долу партиите - пряко управление от народа!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Малий даже царя не ги брои за нищо тъпaнарите от бсп и дпс!

94

Анонимен

преди 5 години

От както БСП го докара на бял кон тоя се взима на сериозно...

93

Паметлив

преди 5 години

Илия Павлов плати дълговете на въпросния "цар" и го докара в България.Не е трудно да се досетим защо,след като добре познаваме И.Павлов и ролята му в икономическия и политически живот.

92

Петър Янчев

преди 5 години

Трябва да е пациент на КАРЛУКОВО БОЙКО БОРИСОВ.ЗА ДА УПРАВЛЯВА С БОЯНСКИЯТ ПАША.

91

Анонимен

преди 5 години

До До 88 с мавъра 93По-голямо преваване от това след Мавъра няма как?! така, че няма начин!

90

Факт

преди 5 години

До БайфиданАбе аланкоолу,история учил ли си?Какво се случва след като Наполеон е победен и заточен на о.Елба-избягва и се завръща в Париж.После за 100 дни прави сума ти поразии,та се налага пак да се събират армии,за да бъде отново озаптен!Естествено Баце е безкрайно далече от Наполеон,ама самочувствие и нарцисизъм не му липсват никак.Ако се върне след Корнелка ще е за кратко,но нужно ли ни е такова упражнение?Не може ли направо да тръгнем по правилния път?

89

Анонимен

преди 5 години

можеше да бъде царно се задоволи с парите

88

До 88 с мавъра

преди 5 години

Преева мавъра и след това народа.

87

Анонимен

преди 5 години

Царят живял ли е с 200 лв пенсия на месец или работил ли е 12 часа, 6 дена в седмицата за 400 лв заплата на месец?Испанците биха ли търпели такъв скотски живот? В Испания живее, какво става там? Полицията упражнява ли репресии над народа или там са най- демократични в това отношение?

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89При Мавъра ли видя бял ден бе маук? Или при Станишко? При Доганя?

85

Анонимен

преди 5 години

В заглавието се цитира някакъв цар а на снимката сложили гражданина сакскобурготски....моля обърнете внимание на това разминаване

84

Анонимен

преди 5 години

Царят има някакъв интерес ГЕРБ да е на власт.Когато тръгнаха да свалят Орешарски, царят настояваше ли да има изкаран пълен мандат и да не се сваля правителството?Ние не видяхме бял ден при ГЕРБ, страната се тресе от неспирни скандали по върховете, не остана министър, който да не се оклепал сам, а Царя ни казва да търпим още, щото нямало кой!

83

Анонимен

преди 5 години

Не съм за дето, но не може да му се отрече заслугата, че пре** Иван Костов !

82

ЛЕЛЕ ТОЯ НЯМА СРАМ

преди 5 години

Съюзи се с комунисти, турци и седерас.ти само да е на власт. Сега е готов да е ведно и с Бандитите на ГЕРБ - Падишах Тиквов, Маджо, Баджо и разни люспи от СИК. Само и само да не му вземе съда подареното от Софиянски и други подлизурковци преди време

81

КРАДЕЦЪТ ОТ МАДРИД

преди 5 години

да си плати за зулумите в страната и тогава да се прави на ГЕРБАДЖИЯ