120

SS

преди 5 години

тоа стар.чок ("един дребен бизнесмен"- цитат Ж.Жел/ев) май още се нада да не му вземат имотите... Затова се мазни на ББ и се прави на много компетентен - в полза на гербе.раст.ите)

119

Анонимен

преди 5 години

Този индивид кой въобще го пита... Дойде посра ни и той, тръгна си и сега акъл дава продажника...

118

извод

преди 5 години

Изовд : Дори и България да умира, нека Боко да е на власт, за да може да я погребе.

117

Ала_Бала

преди 5 години

Един от рушителите на Съвременна България, защитава протежето като още по-голяма рушител. Не оставка - трибунал трябва!

116

OMG_Lucker

преди 5 години

Я си гледай работата дедо! Или може би трябваше да кажа прадедо? Аман от "компетентни".

115

Анонимен

преди 5 години

смятай колко са изпаднали тъпaците от бсп щом и царя е против тях!

114

Анонимен

преди 5 години

Абе, тоя дърт пръч сам ли ги вика жур.налята, или те го гонят само и само да изсмукат някоя велика мисъл, че да си вдигнат мижавия рейтинг?Никой ли не разбра, че тоз нито има фенове, нито последователи-изпята и забравена песен, от която е запомнена единствено некомпетентността му и алчността.

113

Анонимен

преди 5 години

Този изнесе ли се от Врана? Какво стана след събранието на старите блюдолизци от НДСВ? Да пращат съдия-изпълнител и да върнат справедливостта. Дворецът на баневи ще бъде конфискуван и може да си го купи от държавата на пазарна цена.

112

Минавам

преди 5 години

Сакса се притесни, че този път Борисов падне ли връщане няма да има и това ще е краят на ГЕРБ/НДСВ-2, краят на ограбването на БГ. Затуй го удря на молба. Позволяват си всичко щото ние търпим, щото сме глупави. Казано е, какъвто народът, такова управлението, такава и държавата му. Да помним завета на Левски за чиста и свята република, да си видим кривиците, да ги изправим и да си стегнем държавата. А за бандите, дето ни ограбват 30 години - безмилостно, сурово възмездие.

111

историята се...

преди 5 години

За такива като него французите изобретиха гилотината.

110

Сега се сетихте:

преди 5 години

9911Анонименпреди 7 минути1.От както БСП го докара на бял кон тоя се взима на сериозно...2.Илия Павлов му плати дълговете...По-долу изложени аргоменти:тогава не ви ли "светна лампичката",че ОТНОВО БКП/БСП идеолози тип"Решетниковв" ви хвърлят прах в очите,за да се ПРЕМАХНЕ СДС,ИВАН КОСТОВ.Защото виждаха,че ЕС го цени и БЪЛГАРИЯ ще ПРОСПЕРИРА.Толкова ги е страх от Костов,че "МУПУСНАХА КРАДЕЦ в къщи,в деня на изборите.Човекът си призна- безработен,отишъл да краде.Сега има работа.От насоч

109

Анонимен

преди 5 години

Бойко трябва да управлява още, поне 2 мандата за да умори болшевиките на Нинова от глад...Да станат,като бездомните кyчета...

108

3M

преди 5 години

дърт пръч

107

АнонимеН

преди 5 години

МАЗНИ СЕ НА БОРИСОВ ДА МУ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ :DНО ВЕЧЕ ЦАРЯ Е ПЪЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЩОМ ПОДКРЕПЯ НАЙ-ГОЛЯМОТО БКП ЗЛО БОРИСОВ!

106

изрод

преди 5 години

До Сата НАТОНарода му повери цяла България!? Какво иска още? като всичко е негово?

105

комунисти-монархисти

преди 5 години

До азЦАРЯ НА ЛЪЖЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ.....................комунистическа ***!!!!!!!!!

104

Сата НАТО

преди 5 години

Царят е истински българин, много по-българин, отколкото който и да било русофил или бесепар. Имал бил интерес... Ами то то и аз имам интерес, и цяла България има интерес от стабилност. Няма интерес от постоянно въртене на кормилото, още по-малко ако е към Москва.

103

Анонимен

преди 5 години

Дедо, и той взе да се показва, а също се пробва да ни оправи, но единствено си взе горити, които започна много бързо да сече и продава. Няма да споменавам имотите на държавата, които искаше да си присвои като свои. Всеки граби, колкото може.

102

аз

преди 5 години

Бе стига сте го покзвали тоя мухлясъл *** ве, почва да им се повръща като го видя!

101

Анонимен

преди 5 години

До Браво на Царя! 103Лицемерие се нарича това. Ако не умееш да различаваш лъскавата фасада, маската, която крие сметки, използвачество, финансови облаги, да ти я посочим, че да не се вкарваш сам в заблуди.