160

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Седя си начиИ чета декларация."Царят" ни съветваКое е демокрация.А комунистите правятКапитализъм.България е страна,На развития постсоциялизъм.Аз, разбира се, се спасих от там,И вече не би трябвало туй да го знам.Но чета по нощите и яд ме обхващаТия д.е.б.и.ли съд ги не фаща.Щото и съдът е от тях,И не знаят и съвест и грях,Всичките са депутатиМаат кифтета и грабят заплати.А който не може да сричаПРЕЗИДЕНТ НА РБ се нарича.А т.ъ.панар.и без визия,Са правителствоПо БГ телевизия.

159

Аз Клавдий

преди 5 години

Няма място в медиите да се дава трибуна на този политически труп, мнението му едва ли е важно за някого а и струва разцепена на две стотинка...

158

Щирлиц

преди 5 години

Мадридски другарю,стига пробутва тези приказки за инвестиции.30 години ще станат вече,и ни ....скъсаха от инвестиции,че и продължават.Бъди благодарен на червената банда,която те върна обратно в България,та и ти да се облажиш от "инвестициите" на деМонокрацията.

157

А най добре

преди 5 години

С ДПС и кражби за милярди.А и 800 дена за превръщането на народа в роби , с господари олигарси и соколи.Само сметнете БТК , НЕК , Външен дълг , Цялото черноморие и за капак , един амбицьозен младеж с наднормено тегло и медийна свобода.

156

Анонимен

преди 5 години

"Борис 3 не е бил лош цар,но някой от запад го уби" - Първо, може да и да не е бил лош цар, но това не означава, че е бил добър! Второ, никой не го е убивал, просто е пукнал, защото се е уплашил - знаел е какви ги е сътворил, виждал е, че Хитлер губи войната и, съвсем основателно, се е страхувал от възмездието.Кривоносите са проклятието на България...

155

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Защо въобще се дава трибуна на този задремал вампир!?

154

Анонимен

преди 5 години

Тоя изкуфял крадец преди няколко дни ни убеждаваше,че ако има оставка нямало нищо страшно така било в демократичните страни и даде за пример италия,сега ни ужеждава ,че оставка не трябва да има.

153

Анонимен

преди 5 години

Ако си мислите че има партия несъздадена от комунисти в б...я значи сте наивници

152

Бай Иван

преди 5 години

До 160Ко речи?Май хашиша ти е в повече а?

151

бай Иван

преди 5 години

Кой червендалест ******се представя за бай Иван? Та царят е прозорлив и в кондиция за разлика от много политици.Корнелия и сие комунисти клатят лодката на Бойко,защото започна да ги настъпва по мазола за корупция и мафиотски изпълнения!Ядохме им попарата на каскетите.Баста,те са в историята,но имат да връщат много милиарди на държавата и народа.

150

Анонимен

преди 5 години

той-ЦаряТ..казл!?

149

що е то?

преди 5 години

До Бай ИванЦАР НА РЕПУБЛИКА?

148

Бай Иван

преди 5 години

Алоооо, журналистите от Днес.бг:България е република, няма цар.

147

дядо Соци

преди 5 години

Я си гледайте работата. Добро си ни е царчето.

146

Я па я...!

преди 5 години

До Биби 140 Царя управи държавата, ама и държавота управи него. Ограбиха го до шушка. Ще живее на хотел , но в Мадрид няма да иде.

145

Анонимен

преди 5 години

червените не крадат а грабятзащото държавата им е бащинияа народа - овце за стигане

144

ПроСоТо

преди 5 години

откак Тиквун сътвори "Съвета на евромъдреците",на които плаща яки суми,и така наречения "цар" е "Главния евромъдрец",какво очаквате от него?-Да хапе ръката,която го храни?

143

Анонимен

преди 5 години

НА ВСЯКА С,ВИНЯ И ИДВА КОЛЕДАТАИ НА БОРИСОВ ЩЕ ДОЙДЕ

142

Анонимен

преди 5 години

на промитите червени казскети , като не им хареса някоя истина - и веднага започват да леят комунистическите си безумия Кой ще ми сложите вместо ББ ? *** и Доганчо ли пак ?Аре беакйте да се кланяте на мух-ля-сала-та мумия на ленинчо .

141

extremist

преди 5 години

ИСКАМ ДА ЗНАМ КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЪДИ сакскобурга ЗА 800 ДНЕВНАТА ИЗМАМА.В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА; ИМА И ПРЕЦЕДЕНТИ ПО СВЕТА