31

П.Петров

преди 5 години

Мерки не се взимат. Само популистки пропаганди - направихме метро, има нови автобуси, ала бала. А какво ще кажете за палещите гуми и дрехи в бедните колиби? Проблемът трябва да се атакува директно, а не по периферията.

30

Анонимен

преди 5 години

За пореден път се хващате затова кой го е казал, а не какво е казал...Фактите са, че въздухът е ужасно замърсен, за причината за това е основно трафикът и отоплението да твърдо гориво! Обясненията, че в София природните условия са си такива са безумни! Който живее тук достатъчно дълго помни, че въпреки всичко преди години снегът в София си седеше бял доста време, сега е черен няколко часа след като навали. Мерки трябва да се вземат, при това непопулярни мерки! проблемът е, че няма воля за това!

29

Анонимен

преди 5 години

Като най-богата община защо София не направи лотария. Дай за скраб кола над 10г., купи си нова до 100 кс. и ще получиш 5 000лв. В доста държави се използва това, но ние сме по-умни от тях. Още Захари Стоянов казва,че у нас се възприема и прилага само това, което отдавна е отречено и не се прилага в Европа.

28

Тъжната истина

преди 5 години

До 26Човек, съгласен съм, че стават малко досадни от Спаси София, но въпросът стои - дишаме отрова, а адекватни мерки няма. Докато е позволено на братята да горят памперси, за да се топлят и на келтите да бръмчат с допотопните си немски дизели, така ще е.

27

boko bo

преди 5 години

Евала. Все още има хора, които могат да мислят.

26

Решение !

преди 5 години

Пуснете за 1 седмица БЕЗПЛАТЕН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. Т.н. загуби ще ги покриете от рушветите, които вземт различните общински фирми

25

пожелание

преди 5 години

Ами намалете цената на парното и хората ще си пуснат радиаторите ,и няма да живеят като пещерните хора -отопление с дърва !!

24

Себахудин

преди 5 години

Аз не ползвам твърдо ,а меко гориво здравословно от лен,коприна или памук стари дрешки натопени у исползвано олио.

23

доволен селянин

преди 5 години

тука смог нямапп направете цените на градския транспорт така че да е поне 3-пъти по евтино от това да се движиш с кола един безплатен съвет2-ри безплатен направете заплатите в провинцията приблизително равни на тези в София

22

Решение

преди 5 години

Богатите червени олигарси да дарят климатици на ограбените си съграждани и част от ел.енергията за да дишат чист въздух! В света трябва да има равновесие- физичен закон!

21

До 19

преди 5 години

Я тогава тръгвай първи и сме след теб...

20

Анонимен

преди 5 години

От статията разбирам, че от НПО-то ще спират автомобили и ще затварят булеварди, а електората ще си гори както до сега ***,гуми,пластмаси и всякакви други отпадъци. Проблема ще остане обзалагам се.

19

Анонимен

преди 5 години

Като се върнете по родните си места няма да имаме такъв проблем!

18

Discovery

преди 5 години

Ае то всеки иска да не се замърсява, ама като ви кажат да се забрани твърдото гориво и ревете до небесата. Щото като секи запали печката и те ти беля. Ама щото не ви изнася вината да е в самите граждани, дай да хулиме другите... стига се топлили на въглища и дърва и ето ви една идея по-чист въздух... мрънккялнаци такива

17

ай сиктир

преди 5 години

Тия *** смешници да отидат по махалите и там заедно с картофената да се молят да не горят бо.луци, а не както винаги да насочват вниманието срещу автомобилите. Много ми е интересно през предстоящите коледни празници когато софиянци се изнесат и въздуха пак не става като миналата година тогава пак ли автомобилите ща са виновни???

16

Анонимен

преди 5 години

Защо не протестирате, че на изборите гласа ви е равен с на тия които замърсяват най много

15

до 4

преди 5 години

Не бива така да пишеш! Трябва да хвърлят бомбите там където има най много дим!

14

Анонимен

преди 5 години

Защо тези гейчета не протестират срещу президента, който подкрепя замърсяващите коли или не им стиска.

13

Анонимен

преди 5 години

Тия спасители да издигат някой за кмет и да спасяват щото сега са София ден и нощ плямпала

12

Анонимен

преди 5 години

Както тецовете купуват емисии така и кварталите на София да си купят!Не знам и не ме интересува откъде ще намерят пари от факултета, Христо Ботев, Филиповци ...