51

Инженер

преди 5 години

На първо време трябва таратайките на СКГТ да станат безплатни чак до април месец(демек цяла зима). Второ - съд до дупка на даскалицата от Самоков за тъпите ремонти и мръсния въздух. Свят да и се завие!

50

Наблюдател

преди 5 години

Ще спасите София ако населението се стимулира да намалее до около 700 000 души, съборят се много кооперации и се посеят дървета на тяхно място.

49

Стар софиянец

преди 5 години

По време на соца кюмюра вървеше с пълна сила.Това беше основната стока на ,Топливо"Дойдеше ли есента и семейната бригада прибираше /пернишките кафяви ,или донбаски черни,антрацитни или ***/от стоварения куп на тротоара или през шахтата.Тези шахти на кооперациите по тротоара се ползваха за това.Нафтовите печки също допринасяха за,, чистия въздух"Смога си го имаше и смесен с мъглата ноември беше най гадният месец за мен-имах проблеми с дишането.Проблема не е от вчера но бяхме 3 пъти по малко.

48

Анонимен

преди 5 години

Имаше един филм по Стивън Кинг "Мъглата" ... не излизайте навън, че не се знае какво ви дебне в мъглата...

47

Анонимен

преди 5 години

BEZPLATNO PARNO ZA VSI4KI, TOVA E SPASENIETO.

46

До 46

преди 5 години

Мъгла и смог доста се различават - смогът е смес от мъгла и дим. Дим най-вече от горенето на въглища, дърва, гуми и т.н., най-често за отопление.-Ти си виждал мъглите в София преди години, сега виждаш смог при демокрацията.

45

До 45

преди 5 години

За замърсяването в Младост, забравяш горенето на гуми в паркинга за тирове в Горубляне на Околовръстното. Горят ги целегодишно, вечер след работното време на инспекторите и в Младост 3 и 4 не може да се диша. При подходящ вятър се усеща силно и в Младост 2 и 1А и по-слабо в Младост 1.

44

Анонимен

преди 5 години

Искат, ама не могат.

43

Анонимен

преди 5 години

Благодарим на българският президент който е против увеличаване на данака на замърсяващите въздуха таралясници.

42

Спрете бе,,спасители

преди 5 години

Гергине ,Гергине ,вие полудяхте бе,не спасявате ,а нагнетявате!Не те знам на колко си и от къде си .Аз съм на 70 и живея в София.През ноември и началото на декември винаги е имало смог.Кога повече и по продължително ,кога по малко.Мъглата,снега,дъжда нито кмет нито господ не може да предотврати.Не се излагайте и не политизирайте един природен процес.Смог е имало и по царско и по соц и сега.И в големите градове по цял свят го има и ще го има.Проблем е и всички се борят с него от Пекин до Ню Йорк.

41

Анонимен

преди 5 години

Младост 4 се замърсява от димящия комин на хотел "Холидей инс" в Бизнеспарка. Tой замърсява въздуха над офис сградите в парка и на крайните блокове на квартала. От другата страна се носят пушеци от комините на магазин" Como". Контролните органи не предприемат никакви мерки.От какво са тези пушеци?

40

Анонимен

преди 5 години

Не протестирайте, че ГЕРБ ще ви вкара при Иванчева. Дишайте си мръсният въздух, тровете се и трайте, че имаче ще ви държат няколко часа оковани на улицата, а после с месец в ареста, както ГЕРБ прави сега с Иванчева. Идеята на ГЕРБ е да ви покаже с Иванчева какво ще ви се случи, ако не се подчинавата на мафията.

39

boyko.uzunov

преди 5 години

Мафията вкара в затвора кметицата на Младост , а трябваше Фандъчкова- поръчкова да влезне там!Младост вдигай се в защита на Иванчева ! Убийците и мафиотите са на свобода , а нея я държат затворена без да е осъдена!?

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Колко дълго да си живял? Най-малко от 20 години си е така. Като се кача на Витоша да карам ски, София не се вижда! Горе слънце.

37

Анонимен

преди 5 години

от днес в центъра на софия заработи гербавия завод за горене на лай на и замърсяването скочи 8 пъти.. бейко иска да умори софия

36

Анонимен

преди 5 години

жандармерията да отива в маалите и да им обира гумите и ***!

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Не Ви смятане за ***, а за невежи и кресливи. Температурни инверсии има само през зимата. А, ако се посегне на "електората", ще бъдат обвинени, че "облагат бедността".

34

Анонимен

преди 5 години

Кво става днес? ГЕРБ да не пуснаха инсталацията за горене на ***?

33

Анонимен

преди 5 години

Този проблем пролет, лято и есен го НЯМА! Престанете да ни смятате за мал.оу.мни. Докато не се санкционира електората с твърдото гориво винаги ще е така! Не може да се горят гуми, дрехи и пластмаса и въздуха да е чист!

32

до 33

преди 5 години

Ама да даваш снимка на мъглата в София и да казваш "това е смог" също не е редно. При такива метрологични условия и 100% от автомобилите да са евро VI няма да има ефект. В малките населени места при подобно време също не се диша.