115

Uhovnakale

преди 5 години

Snimat bg geiogravska karta na wc bulstandart v bg darjavni admunisgradi, tereni, garaji, parkingi, parkove, kazarmi, zastavi, podelenia, voenni sanatoriumi, stancii, bolnici, polikliniki, kmetstva, grajdanska zastita, teatri, migslujbi, hei, veterinarni, priuti za kotki, kucheta, kravi, kone, magareta, kat, port, airport, universiteti, shkoli, seminatii, cherkvi, monastiraki, spirki pod kapelata na bg general major doktor prezident radev i na vulgarskata stopanska kamara na stroidelite v rbg

114

Анонимен

преди 5 години

Искали били да правят нещо да предотвратят нещо.Пътувам вчера, 400 километра, вардеха на всички изходи на магистралата за превишена скорост. Там е лесно от 120-150 като трябва да намалиш на 60 може и на 80 да те щракнат.Преди разклона за Шумен бяха в най дясно платно, защото не бе почистено и те заемаха лентата за на дясно.на още тон места в обичайните хранилки дори сменяха места че да не ги "научат" хората.на тапата в тунелите, нула присъствие, там за превишена скорост няма как...

113

Анонимен

преди 5 години

ОК, макар и спорен може и да има някакъв смисъл. Въпреки, че ефектът е в неизбежността на наказанието, а не в размера.Но какви ще са санкциите за контролния орган, които при извършване на проверка на водачите често ги спира на неподходящи и дори опасни места, и сам щъка най-безотговорно по платното около автомобила(-ите) с поведението на баш рода на Дънкан Маклауд, като по този начин принуждава другите водачи да правят нарушение за да го опазят?Или понеже е органЪт, него Законът го не лови..

112

Жигит

преди 5 години

Нямат право! Ще ги съдя! Искам да си изпреварвам в завой, говорейки по телефона без колан и никой няма право да ми се пречка, камо ли да ме глобява!

111

Анонимен

преди 5 години

Разбира се за мръсният бизнес с купени книжки нищо.Там не се пипа.

110

Анонимен

преди 5 години

Лyди ни направиха. Докога ще ги търпим тия?

109

House M.D.

преди 5 години

Заглавието отново се разминава със съдържанието. Заглавието подвежда, че промените вече са влезли в сила.

108

Анонимен

преди 5 години

Магистрала ( Тракия) с ограничение 90 км......Недей клати стабилността пък ти, що задаваш такива политически въпроси? :)

107

Морски

преди 5 години

Това няма да мине пред съда със сигурност.

106

Пътищата..!?!

преди 5 години

Кога ще оправите пътищата ?????Магистрала ( Тракия) с ограничение 90 км......

105

АЗ

преди 5 години

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ДОКАТО НЕ СТАНЕМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

104

бб

преди 5 години

Ето това са решителни мерки на загриженост от властващите за живота и здравето ни.Може би не е късно вече да се направи и по-решителна крачка,като например:1.да се забрани движението на ЛМПС през почивните и празничните дни,като всички се качим на безопастните автобуси и влакове.2.рязко качване цените на горивата и "ГО" може би тройно с цел да се намали ползването на горива с ефект на намаляване ползването на превозните средства и опазване на околната среда.Време е !

103

кръстовище

преди 5 години

Не легнал а заспал полицай не вижда как стотици коли минават умишлено на червен светофар.

102

Анонимен

преди 5 години

Този закон е против ДЖИГИТИТЕ, които УБИВАТ по пътищата.Те, ако си събираха глобите от джигитите и особено от ромите, нямаше да се налага нищо да повишават, човек.Ама понеже не могат, пак удрят обикновените хора.И ако питаш как ги удрят, ще ти кажа - вдигнаха ГО ей така с егати сумата. За всички. От 160 лева вече ми е 280, а съм изряден шофьор.

101

БГ събуде се

преди 5 години

глей някъв се събудил вдигам глобите по празниците,друг вдигам гаривота с 40 ст на литъркевара с 30 % вдигам топлото,тока и вода с 10% ами ний кога ще се събудим ????

100

Анонимен

преди 5 години

До ГражданинГражданино МРЪНКАЧЕВ.Обикновеният човек НЕ нарушава правилата.Този закон е против ДЖИГИТИТЕ, които УБИВАТ по пътищата.Ти от тях ли си?Карай спокойно, спазвай правилата и няма да ти се налага да плащаш нито двойна, нито единична глоба.

99

Shofior

преди 5 години

Abe tva e super nezakonno,koeto shte go pravqt tiq palqchovci!!!

98

Гражданин

преди 5 години

Постоянно измисляте закони за да крадете обикновеният човек.Трябва българина да надигне глава и да смачка политиците.Които работят за турската държава.Станахме малцинство в собствената си държава.

97

ss

преди 5 години

да гласуваме задружно всички пак за ГЕРБ...

96

това е манекена на

преди 5 години

кат.....трябва да харесваш и да те псуват на тая работа...нее номера да висиш само по храсталаците ,а както те даваха оня път да помагаш...