95

Анонимен

преди 5 години

Супер! Даже е малко за оwцата българаска - мрънкащ единствено в интернет

94

Анонимен

преди 5 години

колко кожи още на гърба ми нищо не остана само намират работа на куките да се крият в храстите

93

Анонимен

преди 5 години

Кого ще хванат. Нарушил и заминал. Не се признават видеозаписите. Убийци постоянно предизвикват ситоации. Няма един, който да спазва ограниченията за скорост.

92

Анонимен

преди 5 години

Еми, празниците идват, а парите за бонуси ги няма - нормално!Гласувай за ГРОБ!Вместо да си оправят трафика, те си измиват ръцете с измислената "Война по пътищата"Най-големият убиец по пътищата последните 1-2 години у нас са безумните пешеходни пътеки!

91

Факт

преди 5 години

Ако намалят 10 пъти глобите и другите наказания, нарушенията ще паднат поне два пъти. Парадоксално за онези 80%, но е така. А познайте защо! Не е трудно да се досети човек.

90

Факт

преди 5 години

Знае се, че огромните глоби няма да спрат нарушителите, даже нарушенията винаги стават повече след всяко повишаване на глобите, но пак го правят.

89

неКомпетентен

преди 5 години

Протести му е майката.Съгласен съм че трябва да се помисли по мащабно за войната по пътищата,но как всеки,ама всеки нов закон е свързан с джоба на обикновените граждани,и тази проклета хазна която явно няма ДЪНО

88

Анонимен

преди 5 години

глобите трябва да са стократно по-високи, за да се замислят дори дали да ги спазват

87

Анонимен

преди 5 години

Тези увеличения ще доведат единствено до увеличена корупция. Другари *** и прости депутати, поработете върху събираемостта, всичко друго както казах горе увеличава корупцията.

86

Иван

преди 5 години

Карайте нормално и няма да има глоби. Не мрънкайте, а си променете манталитета. Оня тиквун право рече, че ни е лош материала.

85

???

преди 5 години

В България КАТ санкционира за едно на над сто хиляди нарушения. За какво поредно повишаване на сегашните свръхвискоки наказания говорим в тази ситуация?!

84

Анонимен

преди 5 години

Умните хора отдавна са го казали:Ефективността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност, като размера на наказанията е несъществен.-Оказва се, че в България умни хора няма. КАТ и останалите от 80-те% реват за по-високи наказания и съвсем естествено нарушенията се увеличават следд всяко повишаване на наказанията.

83

Анонимен

преди 5 години

И 5000 лева да стане глобата, като няма с какво да я платя, все тая. Ако много ме натиснат да я плащам, един еднопосочен билет е в пъти по-евтин.

82

Руски слуги

преди 5 години

Сега платиха 200 млн. за ремонт на дъртите съветски самолети. Догодина планират да платят 2,8 млрд. за тръба, която ще обслужва россия. Печалба ще се чакала след 20 год. А започнат ли АЕЦ-а..... тепърва ще ни стрижат, за да плащат на руснаците. ББ е най-верният слуга и *** на руснаците....

81

Анонимен

преди 5 години

В закона няма забрана за изпреварване на завой. КАТ предлагат поредната тъпотия, на която балъците бързо се връзват.

80

Реалист

преди 5 години

Сега наказанията по Закона за движение попътищата са неоправдано завишени, а КАТ искат още да ги завишат, за да могат да рекетират в по-големи размери шофьорите.Колкото и странно да звучи за онези 80%, нарушенията по пътищата в България ще намалеят, ако глобите и другите наказанията се намалят поне двойно.

79

tc tc tc

преди 5 години

А, сетиха се! С две ръце съм за да се отнема книжката за изпреварване на завой. Това е най-голямата опасност, а не високата скорост. Но това за двойните глоби и точки през празниците и уикендите е голяма тъпотия!

78

Истината

преди 5 години

Истината е, че никога и никъде по света, свръхвисоките наказания, каквито непрекъснато иска КАТ и депутатите ги гласуват без да мислят, не са спряли нарушителите. В нормалните държави, където правилата се спазват, много добре знаят, че само неизбежността от наказанието при нарушение, спира нарушителите, като размера на наказанието е несъществен.

77

Петров

преди 5 години

Поредната гербаджийска простотия.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Нали уж трябва да вдигнат заплатите, а няма от къде да им дойдат пари.