155

Инспектор Иванов

преди 5 години

Да пиша ли?

154

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен165 Да е нещо друго-да ти го подаде човек, а то-акъл....

153

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада оправи ги бе ,,пари за ракия имаш

152

Писнало ни е...

преди 5 години

Еии тоя *** заспал народ по хубаво му става ,нека да ги надуват глобите по 1000лева да е всяка тогава да се освести всеки един да му писне и да има неподчинение като в Франция,накрая от безизходица и безпаричие ще почнат да ги бият на пътя не е изключено и това ,те и сега се подиграват на обикновения шофьор и се пъчат с новите си права да свалят номерата на колите .... бооже боже потъна милата ни страна на цяло ако и тва се приеме ...

151

Санчо Панса

преди 5 години

Хора !!!Да сте виждали патрулиращи полицаи /КАТ/, когато вали силен дъжд, сугращица, сняг??? Когато е - 10 градуса и навън даже няма кучета?!? Няма и да видите! В такова време те са по барчетата ...Защото много, ама "страшно много" ги вълнува безопасността на движението!!!Винаги, когато съм нередовен, избирам лошото време за придвижване ! Даже, като съм пиян, като "мотика". Никога / вече 20 години/ не съм в такива моменти срещал "достойните блюстителите на реда" !!!

150

Анонимен

преди 5 години

тия и законодатели ли станаха.явно има някой на щат и за да го оправдае всяка седмица ражда *** идеи.

149

Един от Северозапада

преди 5 години

Продължение на 156.Действителен случай-със сина на мой познат.Обжалване на акта, при положение че е имал и резервни крушки, да ги смени на пътя, но полицайте категорично забранили, съдииката се смее на постановлението, но не го отменя.Както казах, хазната е празна, и трябва да се пълни! И за знаете-началника на Кат определя бвете изгоряли крушки вътре в рефлектора на фара, които даже не се виждат на къси светлини, като "значителна техническа неизправност", и това струва 200 лева, а крушките2Х0,5

148

Анонимен

преди 5 години

Шофьорите златните кокошки за бюджета.Нови глоби, нова Гражданска, нови данъци, отделно бензиня , зимни гуми, винетка, технически преглед.Една кола само да си я гледаш без да я караш струва вече 500- 600 лв. и повече.При тез заплати и пенсии трябва да дайдят нови свестни хора да изведат България и народа от беднотията.

147

Един от Северозапада

преди 5 години

Истината е съвсем друга. Хазната е празна, и трябва да се пълни. А ако не знаете/а това е добре, още не сте попаднали под ударите на закона/ , от 15 май тази година има жестоки санкции , за какво ли не.Глобите за неизправност са 3 вида вече-50, 200 и 500 лева.Честито на печелившите! Действителен случай-рутинна проверка, разпореждане да се спрат фаровете и колата да остане на габарити, констатация че не работят предните габарити, вътре във фаровете, акт, постановление и 200 лв .Действителен случа

146

Ум

преди 5 години

Поредната глупост, сега трябва да се съобразяваме ... повече в уикендите а през другото време споко. Между другото се опитвам да намеря статистика колко от неплатените глоби успяват са се преберат, 30-40% макс ама искам да разбера.

145

Джедай Мастър

преди 5 години

А каква е милиционерската логика зад тази идея?

144

Анонимен

преди 5 години

А на мен кой ще ми плати двойно заради дълбоката дупка на пътя,която няма как да знам,че съществува, понеже за първи път минавах от там по време на дъжд.Товара ми се счупи,спуках гума, на ремаркето и колата ми се изкривиха джантите. Даже и предупредителен знак нямаше за лош път.Поради завоите дори и с ниска скорост гадната дупка направи толкова поразии.За какво си говорим.Пълно безхаберие,от страна на институции,а насреща какво ни се изисква.Много от Птп- такеа стават заради лош път.

143

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дена имаше статия, че глобите стават двойни, ако не я платиш до месец. Сега пък ставали двойни също и в почивните дни. Гъбаркат ли се с шофьорите?Това ми напомни филмчето за котарака Гарфилд и телевизора- "гаранцията не важи от понеделник до петък, както и в почивните дни", написано със супер ситен шрифт. Започвам да се плаша какви са тези законотворци, които не познават собствените си закони-"вместо 5, както е по закон-10"?!

142

happy hour

преди 5 години

Няма да е лошо да въведете и happy hours, например когато е най-слаб трафика, да има промоцийка.... Изедници ненаситни...

141

Анонимен

преди 5 години

Аз се стремя да карам всякак по правилата. Даже и да бързам много, пак повече от 20-30 мин не мога да "спечеля", дори и на дълги отсечки. Затова и не ме бъркат подобни мерки.

140

Боеко

преди 5 години

Кучетата дето гонят колите и лаят гумите им, разправят били душите на умрели катаджия.

139

WTF

преди 5 години

Смешници. Само говорят и планират. Поне малко и да работеха... И те, като извадка на българина, ги мързи да гледат.

138

Анонимен

преди 5 години

Не само недисциплинирани, направо невъзпитани са повечето българи и съответно шофьорите не правят изключение. Ако КАТ си въобразяват, че ще могат да ги възпитават на отговорност и други добродетели, които се градят в първите 18 години от живота, значи си надценяват възможностите.

137

Аспарух

преди 5 години

Аз съм за.

136

ГЕРБ

преди 5 години

Браво! Нова простотия по случай рождения ден на ГЕРБ. Какво значение има дали нарушението е извършено в сряда или в събота. Не може за едно и също нарушение да се прилагат различни наказания. ***!