6

Анонимен

преди 5 години

Имаше и от нея "далавера" .... ко не друго "мъжете в краткия и живот" я използваха за трамплин - да се спасят в гнилия запад.Както са написали колегите преди мен - шепа блюдолизци се писаха покрай нея иЛенктуалци , и си живееха като царчета.Принцеса си - когато тато ти е цар.Най - близкия соц. модел на престолонаследник - тя беше българският Мохамед бин Салман.Сутрин в София - следобед в Париж...

5

Анонимен

преди 5 години

Стига сте разнасяли тази смрад повече.

4

птнпнх

преди 5 години

"Голяма бяла птица" ? С една дума - гъска.А тия *** верно нямат свършване. Трябваше в началото на 90-те да ги сберем с цялата им рода на малко кокектно стадионче ("Народна армия" тогава ставаше поне за това) и по челния чилийски опит на генерал Пиночет. Или ... чемодан, вокзал, Россия ! Досега да сме ги забравили.

3

рррр

преди 5 години

"Принцесата" на тато... Заради нейните амбиции пенсионерите, от 80-те години, получават пенсия от бюджета, вместо от пенсионния фонд. С парите от ПФ, най-богатия в България, "Принцеста" построи НДК и създаде комитета за култура, в който се подвизаваха приближените й псевдо интелектуалци: Б. Райнов,Св. Русев, Л. Левчев, Г. Джагаров и др., които обикаляха Европа, купуваха произведения на изкуството и живееха като царе... след 89 г. станаха колекционери с откраднатите неща...и ни "учеха" на морал.

2

Анонимен

преди 5 години

На всякъде е така, или ги изкореняваш или се окопават и си подсигуряват децата за поколения напред, и после с цялата наглост ходят по ТВ- то да разправят сълзливи истории за майка си и дядо си.

1

Анонимен

преди 5 години

"Голямата бяла птица" на социалистическата номенклатура, чиято челяд се окопа в грешните народни пари за поколения наред - шивачките боцкат по парвенющината с претенции за "мода" и "дизайн", ама друго си е да знаеш, че ще ни ушият соц-носталгична рокли като в ТКЗС-то, нали?