26

Анонимен

преди 5 години

Работилата по мат'ряла, да беше се съсредоточила по темата от заглавието, а не да пълниш текста с ... алжирска кухня! Кога ще станеш журналистка?

25

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета! Отново искат да ни втълпят колко много страдални Геновеви е имало по времето на Шмекера-Тато та даже и неговата собствена дъщеря! Който разполага с малко "пастет" нека вярва на тези промоции на едина скапана и нагла БКП фамилия!

24

До 21-Чичо

преди 5 години

Чичо ти къде си живял в ,,златните времена " след средата на 80те години.,,Те ни лъжат че ни плащат,ние ги лъжем че работим"И ,,балона се спука.Явно в тъмното,студеното и дефицитното ти се е увредил мозъка.Не бъркай младоста си със ,,златното време" когато заемите свършиха и ,,лошите" си поискаха заемите.И тогава царя на златното време каза че сме живели в НЕДОНОСЧЕ и че ни били излъгали?/документирано е ,виж го/Ако бяхме продължили да се ежим,къде щяхме да сме,от къде пари?Виж отчета на ЦК -89

23

До 16 До 4 рррр

преди 5 години

,,Малък пенсионен фонд"???,Я вземи да провериш размера на национализираните през 51ва година ФОНДОВЕ !!!Системата изградена от брата на Гешев!!!,е ликвидирана и над 2 милиарда долара влизат в държавният бюджет.А след време поради добро управление и разпределение държавата почва да субсидира пенсиите.А след 50 години пак решихме да се върнем на фондовете,ама тепърва отново да ги създаваш???И питат защо са ни малки пенсиите,държавата трябвала да им ги оправи.Ама тия гдето ги национализирах где са

22

Шопо

преди 5 години

До до ШопоНе се бъркай в делата божии ,чадо ! Да ме не превариш ! У тая работа ред нема...

21

Kuala

преди 5 години

Абе за едни е лоша, за дрги е добра. Тя е един ранен предвестник на бъдещето, в смисъл че привилеригованите комунистически деца вече няма да се кланят на СССР и ще загърбят комунистическата пропаганда. Но за времето си беше авангардна. И сега след толкова години си мисля че тогава е направила впечатление с култура, накара населението да се вълнува на културни теми. И България пропагандираше като културна държава. Паралелът с днешното време- чалга, просия, мизерия, българин синоним на ***

20

Чичо

преди 5 години

Ех, златни времена бяха, златни. И колко добре и спокойно се живееше тогава. А не като в прогнилата демокрация сега...

19

до Шопо

преди 5 години

Мойто парцелче е още далече....ти твоето избра ли го вече?И още - с твоите 400евро пенсия ако трябва да живуркам - ще си тегля куршума!Прав си - бедняците на милостиня се радвате!Деденце неувряло!:-)

18

Анонимен

преди 5 години

Людмила Живкова е дъщеря на уважавана лекарка, която лекарка е от семейство на учители. Не знам защо това винаги се "забравя" от дежурните плювачи. Аз не я харесвах особено, но не мога да си кривя душата, както правят тук плювачите.

17

Шопо

преди 5 години

До до ШопоЩо ? Твойто парцелче да не би да е на луната ? *** ! И преди и сега некадърниците сте бедни.

16

Истината

преди 5 години

Малко се знае за Людмила Живкова и за смъртта й. Гледам, че тук повечето коментират "по принцип" следвайки спуснатите им опорни точки, без изобщо да поназнайват нещо по въпроса.

15

До 4 рррр

преди 5 години

Като не знаеш. защо лъжеш или просто си платен манипулатор. В България никога не е имало богат пенсионен фонд. До 1951 година имаше един малък пенсионен фонд, който през 1951 стана част от държавния бюджет, като бюджета реално е най-сигурният пенсионен фонд. Съответно НДК не е строена с пари от Пенсионен фонд, няма как да се вземат пари от нещо, което го няма. Аз тогава бях против строежа на НДК, защото в София имаше остър жилищен проблем и смтяха, че с тези пари е по-добре да се строят жилища.

14

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е Жо,промениха закона за да стане ,,дъщеря"на дядо си. А къде са парите няма да ти кажат ни на тебе ,ни на мене Шопе.А щом бачкаш за 510 лева е ясно какъв си и какъв си бил,,цел живот"!!!

13

до Шопо

преди 5 години

Кой те знае каква номенклатурна въшкa си и ти ... дреме ни колко ти е пенсията ... с нея по-умен няма да станеш деде.Какво ти е бъдещето - парцелче в централни софийски....

12

Шопо

преди 5 години

До до Шоп -Бате,на менека пенцията ми е 930 левчета ,а от 1 юли става 1200 ...Рапони като тебе бачкат за 510 ...Схващах ли?

11

до Шопо

преди 5 години

Баневци....Миньовци...Вътковци...Бенчовци....Герговци...Курнелии..Лукановци... СтаниШеФци...а най-готения е Спас Русев милиардерина....питаш къде са парите...или само се интересуваш?Всичките бивши другари са милионери...а ти ще продължаваш да се чудиш - как да я караш с 510лв.заплата..Шопска глава - вари се - докато омекне камъка с който си я затиснал!

10

Активист на БКП

преди 5 години

Само да ви кажа ,че тя е дъщеря на докторка, а не на Металург от Кремиковци...

9

Шопо

преди 5 години

До : Жо - И дека са парите на Тоше ,бре Жо ? Оти у швейцарските банки нищо не откриха ,бе момок ?

8

надкласов

преди 5 години

И преди,и сега тарикатите живеят,а балъците пищят!Позната картинка!

7

Жо

преди 5 години

СПЕЦИАЛНО за малката принцеса Евгения, дядо `и Тодор Живков промени закона, като разреши дядовци да могат да осиновяват внучки. Евгения е дъщеря на Любомир Стойчев- първият мъж на Людмила Живкова. Но трябваше след развода на родителите си да получи фамилия ЖИВКОВА за да може да наследи привилегиите и парите на Тато.Та такива неща правеха "правоимащите"- правеха каквото си искат.И най-важното- хората нямаха право на мнение по никакви въпроси- всичко им "спускаха отгоре".Такъв беше социализЪма