63

Анонимен

преди 5 години

Виж сега 61 - Българин е съществително, а русофил е прилагателно. И това прилагателно е прилегнало на сърцето и душата на 75% от българите. Още 15% обичат само българия, защото и първите са патриоти също. Остават едни 10% дето парите и сърцата им витаят около албиона и кравария, но няма да си правя труда да ги обиждам. Народ всякакъв.

62

САЩ - game over

преди 5 години

Дните на хегемонията на САЩ са преброени. Китай притежава многолюдно, младо, трудолюбиво, организирано, образовано и предприемчиво население. Освен това Китай е диктатура, което им дава право не винаги да играят "по правилата". Тръмп само ще им накриви шапката. Чрез изолационизма си САЩ ще сдадът глобалната си лидерска позиция много по-бързо от очакваното! Скараха се дори и с най-близките си съюзници! Останаха им само британските пудели, Израел, С.Арабия, пАляците и ***. :))

61

ТРОЛОВЕ ЕВРЕЙСКИ

преди 5 години

когато Русия не пуска евреиските медии да пропагандират лъжите си в Русия -това е ограничаване на свободата на словотоКогато Руските медии правят пропаганда на запад -това е "хибридна война"повдига ми се от западно лицемерие и "ценности" !!!

60

Анонимен

преди 5 години

"" Пет пари не давам за НАТО и ценностите ви ""....................ти може и да не даваш, ... ама когато зелените човечета с калашниците на путин почукат на вратата ти и ду**** ще дадеш само, че ще е късно.Прости, български селяни - чалгари заслужавате си нерадостната съдба !защото когато белите хора по света се борят за ценностите си, вие маате пръжки с лук и гледате руска телевизия ...

59

Сетила се Мара

преди 5 години

Статията е показателна за бездарна информационна война.Пъво международното право е правото на по-силния.Второ за мир се говори след война.Трето винаги, ама винаги нещата се случват заради ресурси, енерго-ресурси или търговия.А сега кажете че запада не действа по същите принципи?Реве за черноморския басеин защото не може да прекара през нрго петролни деривати от Ирак и околните арабски страни. Просто!

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67За българите и руснаците си прав........от една кръв сме! Но за ингилизите.......моля ти се, може и да са умни, но това е ОБРАТНАТА СТРАНА НА МЕДАЛА!!! Както има добро и зло, хубаво и лошо!!! Е, ние сме хубавото............а те...........

57

Анонимен

преди 5 години

Хммммм............каква буря, какви пет лева бе??? На тия краварчета им трябваше само една "сушка" да прелети няколко пъти над коритото им и те напълниха га....те, тръгнали да "воюват"!!! Аре бегайте бе.........тия могат да воюват само с ескаватори, сватби и погребения!!!

56

Шкембе Войвода

преди 5 години

да вдига макетата и да нападат Русия - нали искат велика Македония и в НАТО искат да влизат - ето повод да се докажат като предани роби на Уол Стриитските евреи и шенгенските толерасти

55

Pink Floyd

преди 5 години

Парииии това са пачки които са крадени от вас , аконаправите няколкопачки винаги правителството щеви се овеси на вратаааа.Париииииииииии ....

54

САЩ - заплаха

преди 5 години

Спокоен съм. Европа започна да се събужда и да проглежда, че САЩ представляват по-голяма опасност за ЕС от Русия. Противно на пропагандата, американския президент открито ПОДКРЕПИ излизането на Британия от ЕС. Американския президент нарече идеята за европейска армия "обидна" и се обяви срещу нея. В същото време Путин каза, че няма проблеми с европейска армия. САЩ предизвикаха беганската криза, САЩ къздадаха Косово, САЩ създадоха военен конфликт (Украйна) на границата на ЕС и Русия. Терористи!

53

Анонимен

преди 5 години

Ако има държава, на която й се мре във война с Русия- да ходи сама да си воюва. Пет пари не давам за НАТО и ценностите ви. Няма да ми превръщате държавата ВЪВ ФРОНТОВА ЛИНИЯ!

52

Анонимен

преди 5 години

До Тонката 44Виж какво мисля. При юдомасоните са защото или са юдомасони, или силно им симпатизират. Комунизма донякъде си е юдомасонска доктрина.

51

Анонимен

преди 5 години

До 51Освен това съм русофил.-Значи НЕбългарин! ЛМарш в мАсква!

50

Демокрация ли е:

преди 5 години

"Особено в икономическо отношение Турция и Русия са по-близки, отколкото е по вкуса на Алианса.""От газопровода ще спечелят България, Сърбия, Унгария и Словакия""Под черта остава: "Турски поток" също отслабва югоизточния фланг на НАТО."???? като станем по-богати НАТО отслабва?

49

Анонимен

преди 5 години

Добър опит да направят война на Балканите. Вече никой не ви вярва ае чиба!

48

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям те 51! На едно мнение сме! Сигурно си бърше *** сега 33 -:)

47

Анонимен

преди 5 години

Народите от Западна Европа са превърнати в безмозъчни затлъстели и болнави овце дето ако ги подкарат към Русия ще измрат по пътяИзлез от задръстеното си село и *** до Европа, да видиш, че парковете са пълни със спортуващи хора.

46

Анонимен

преди 5 години

До 29Турция е велика!-Само Султана може да говори на езика на "чикатило" и вече му показа веднаж - "как се прави". Нищо че му купува С-400 и строи патоци...зачекне ли го за нещо и ше обърне палачинката! А и има да си връща от преди 140 години.Само Турция може да спаси Европа от Чекатило и "руския мир"!

45

Анонимен

преди 5 години

"България колебливо отхвърли това предложение: културните и емоционални връзки с "големия брат" все още са тесни. А за НАТО това е уязвимо място."Кажете на немския кayн, писал тази статия, че не "колебливо", а непоколебимо отхвърляме да участваме в каквито и да било военни провокации срещу Русия. Който има зор- да ходи да се дърви сам на руснаците и да си носи съответните последствия от действията си.

44

анонимен

преди 5 години

До 44..ПУТИН Е ВЕЛИК! Но явно..не можеш да го разбереш! -:) То или си го можеш или не!