83

Анонимен

преди 5 години

До евреиски тролеОчевидно си доста *** лъжец.Сам вярваш ли си?В България има 340000 руснаци.Не познавам, човек който да познава българин тръгнал за Русия.Ти ми говориш за някакви истории от преди 300 години.За Русия и турция изнасяме най-много НО ОТ графата ТРЕТИ СТРАНИ.Виж какво пише над таблицата.най-голям износ имаме за ГЕРМАНИЯ.та така русофилски мошенико.

82

Пъклен план

преди 5 години

САЩ не са приятел на Европа и никога не са били. Те предизвикаха втората световна за да я окупират. Много трудно ще я пуснат. Трябва да стане някаква страшна финансова криза за да си изтеглят краварските армии и бази от Европа. Друг начин няма. Но има светлина в тунела. Враговете им трябва да финансират подривни сили в САЩ. Както навремето лaйнарите от Уолстрийт са пратили Троцки в СССР. Някой агент, който да ги съсипе. Някой който да е по-зле и от Тръмп и да разпадне американската ***.

81

евреиски троле

преди 5 години

До Анонимен"Някой да е заминал за братската русия?"в Русия работят и живеят 300 000 Българи !!!за сравнение в Германия има около 110 000 Българи, в Англия и Испания Българите са още по-малко !!!90% от износа на България е за Русия и Турция !!!Западните гадове така и не ни допуснаха до пазарите си, промит мозък !!!

80

Анонимен

преди 5 години

Слава на ссср и Путин руснаците са оборскатор + Доло комунизма а русия е *** и Путин е оборскатор-

79

batevale

преди 5 години

Във всеки конфликт има две страни.Прибързаното изказване на мнения(симпатии) към която и да било от участващите в конфликта страни ,води до "олекване" във външно политически план и по-слаби позиции на защита на националният ни интерес в бъдеще ... Някой в България знае ли какви са националните ни приоритети ?!........

78

Анонимен

преди 5 години

До Долу натоДоста си глупавичък.Китай и Индия са врагове.Въпрос на време е китай да вземе сибир.

77

Анонимен

преди 5 години

Русия е толкова силна, че може лесно да победи страни като Грузия ( 1 самолет ), България ( 2 самолета ), Литва, Латвия, Естония ( 0 самолети ).Добре, че е НАТО, иначе отдавна щеше да ги е окупирала.

76

Долу нато

преди 5 години

Оста на злото - САЩ - Англия - Израел - Саудитска Арабия, Полша - фашистката хунта в Киев. Света трябва да се обедини срищу тях и да им начупи кaнчетата. Това са гадовете причинили всички беди на човечеството през последните десетилетия. Големите батковци Китай, Русия и Индия ще бият по всички фронтове - демографски, икономически, военно. Време е европейските нации да се събудят, да покажат един прав и корaв на краварите, да напуснат нато, и да потърсят стратегически съюз с Русия и Китай.

75

Анонимен

преди 5 години

До *** ЕВРЕЙСКИДемокрация сме. Всеки има право да мрази и обича когото си иска.Не като при соца бяхме задължени да обичаме братския СССР, който се оказа лай но на дъжд.Междувпрочем, пишат ли ти внуците от САЩ или не им пука за пропаднал русофилски ***?

74

Анонимен

преди 5 години

ойто даде виза на украйнска *** да му с отнеме грацданството !

73

ссс

преди 5 години

..."Тоест, следваща газова тръба ще мине по дъното на Черно море, заобикаляйки Украйна. Така Киев ще бъде лишен от солидните транзитни такси, а това ще затегне мъртвата хватка на Русия. От газопровода ще спечелят България, Сърбия, Унгария и Словакия, преговорите още продължават. Под черта остава: "Турски поток" също отслабва югоизточния фланг на НАТО."......НЕЩО НЕ РАЗБРАХ!!! РУМЪНИЯ БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ СА ЧЛЕНОВЕ НА НАТО, УКРАЙНА НЕ! Кой кого отслабва? Вие разбрахте ли?

72

Анонимен

преди 5 години

До САЩ - game overТия твоите тъпотии ги слушаме от 100 години.Само забрави да кажеш, че и доларът не струвал нищо.

71

Анонимен

преди 5 години

До *** ЕВРЕЙСКИ81след 29 години "демокрация" и Американска окупация България е по-бедна от всякога !-Върни парите, които така лесно открадна чрез "американската окупация" и ще се добре! раздай ги поравно ва всички, и всички останали олигарси направете същото. Ще го направи ли ве, кремълски мафиот и крадец на народна пара!?Давай парите!

70

Анонимен

преди 5 години

"Отряза ли ви рубин за визите? Визи - на куково лято!"Знаеш ли как ми дреме за кривогледия олигофpeн и щатите му? Реципрочни визи за американци са нужни тука.

69

САЩ - game over

преди 5 години

Ким Чен Ун преметна Тръмпи тъпoто и продължава да строи ядрени ракети под носа на краварите. През 2020г. според редица експерти САЩ ги очаква рецесия. Китай ще стане най-голямата икономика. НАТО е кухa и безполезна организация създадена да държи Европа на каишка. Време е да счупим веригите!

68

ТРОЛОВЕ ЕВРЕЙСКИ

преди 5 години

защо трябва да обичам САЩ и запада !!!???след 29 години "демокрация" и Американска окупация България е по-бедна от всякога !Българския Народ изчезва а България се населва с цветнокожи !МРАЗЯ САЩ и ЗАПАДА !!!

67

Анонимен

преди 5 години

"Но през 2014 г. това се промени. Днес в Черно море Русия твори свършени факти. А това засяга и България. Дойче веле публикува анализ на Фолкер Вагенер."Хич даже не ме засяга. Днеска Потрошенко рече, че целта на Путин била да възроди старата руска империя. Ние не сме били част от нея.

66

Остава въпроса:

преди 5 години

Какви са последиците за Украйна?Отговор: Имало едно време една У-Края-на Русия страна... дето запада я измамил зама яко и после се разпаднала...

65

Анонимен

преди 5 години

- Отряза ли ви рубин за визите? Визи - на куково лято!- Натикаха ли ви в чакалнята на чакалнята за еврака? Евро - на върба у петък, с такава хиперинфлация, породена умишлено е енергийната мафия, на кремълски конци- Излезе ли преди два дни доклад, че бг е най-престъпната държава в ес? Излезе! А е престъпна, защото безидейните "комунисти" от късното бкп така и не пуснаха мъртвата си хватка, върху врата на бълагрина и го издоиха до дъно!То не може парите от Ес, а *** към Евразия! Шизофрения

64

:):)

преди 5 години

една безмислена статия, словесна еквилибристика и словоблудство без нищо ново