43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен33Леле, леле, с каква лекота ти идва да говориш глупости. Айде ходи да смачкаш на руската змия главата, а аз ще гледам на телевизора. Мен там не ми се ходи. Освен това съм русофил.

42

Анонимен

преди 5 години

Шимон Перес към приятеля си Путин :Володя , най -голямото разто4ителство в живота е създаването на вражда и врагове .Ти инвестираш в глупост.

41

евреиски троле

преди 5 години

До тонкатаДецата на управляващата върхушка от слуги на световния юдо-масонски заговор се "учат" в САЩ защото трябва да бъдат дресирани да продават народа си и интересите на България,да бъдат послушни и раболепни пред "големите началници"ти да не би да намекваш че са в САЩ защото в САЩ е много хубаво !?

40

Тя работата ясна!

преди 5 години

Още през 2014 година когато запада и НАТО посегнаха на руския непотопяем самолетоносач стана ясно че десетилетия чаклалите ще вият и надават вой...

39

Анонимен

преди 5 години

Пет президенти на САЩ са започнали 11 /единадесет/ войни по света. /Рейгън- Бейрут и Гранада, Буш старши - Панама, Ирак и Сомалия, Клинтън Босна и Косово, Буш младши - Ирак, Афганистан, Обама - Либия и Сирия/Да ги тътърътъ в миролюбците.

38

Анонимен

преди 5 години

"А това засяга и България. Дойче веле публикува анализ на Фолкер Вагенер."Не, не ни засяга. Черно море е голям воден басейн, с който граничат много държави и случващото се е чак на ответния край на морето. Сега ще каже какво засяга България- родината на дойче веле, която пълни Европа с терористи, които минават през наша територия.

37

Анонимен

преди 5 години

Путин джудже ли е+ или гном-

36

анонимен

преди 5 години

"Буря" Изобщо не може да има в Черно море! -:) С тия малки корабчета. Интересно.Как и братушките.Са ги оприличили на "военни" ? Таааа от всякъде се вижда и усеща.Присъствието и замисъла.На гн "президента" Порошенко! БОРБА ЗА НОВ МАНДАТ!Само че.Защо на гърба на 2 народа? Проследете пътя на корабчетата .И сами ще се уверите! Какво търсят там? На много мили от Украйна! Направо в ръцете на "врага"? Смея се в момента пишейки това. -:) НАТО ще си седи мирно и тихо.безсилно от глупостта на Порошенко!

35

к

преди 5 години

До тонката"Пак да попитам:):):):)Защо децата на Корнелия Нинова,президеншата Деса Радева и на Ламбо Данаилов са в лошите САЩ?:):):):)"юдо-масоните ги дресират да бъдат покорни слуги, да продават народа си и да раболепничат пред "големите началници"ти защо мислиш че са там ? Щото в САЩ е много хубаво ли !?магарето за кво го търсят - ти как мислиш

34

Анонимен

преди 5 години

Че ти колко войници има русия дето стават за нещо 20 000 не можеш събра

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36 Отивай на война аз срещу руснаци няма да се бия, защото с нищоне са ми навредили!

32

Анонимен

преди 5 години

Искам да споделя, че нашите кораби са всъщност бракувани белгийски кораби негодни да изпълнват мисии на НАТО.

31

ЕВРЕИТЕ

преди 5 години

се опитват да разпалят нова война в Европа !Винаги съм недоумявал кой смятат да изпратят юдо-масонските глобалисти срещу Русия !освен Полските алкохолици и шепа Унгарци друг няма да тръгне на война с РусияНародите от Западна Европа са превърнати в безмозъчни затлъстели и болнави овце дето ако ги подкарат към Русия ще измрат по пътяСАЩ има не повече от 150 000 боеспособна армия - останалото е цветнокожа збирщина и бюрократи

30

Анонимен

преди 5 години

Руската психология не ме интересува ако се зъби му режешглавата няма да му правя психоанализа

29

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле и спрях да чета. Спомних си това дойче веле през 70-те и 80-те години как хулеше България. Слушах го на късовълновият обхват. Днес младите изобщо не са чували нито за къси вълни нито за средни камо ли за дълги. Днес знаят само FM i дотам. Та въпреки че нашите ги смущаваха все пак с добра външна антена с каквато разполагах собствени производство им слушах излиянията на BBS Лондон. Гласа на америка Дойчето и още куп радиостанции които се чудеха как да ни унищожат. Ето че ни унищожиха.

28

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с Крим не е, че е извън Украйна. Проблемът е, че от неутрална буферна територия, руските милитаристи го префръщат във военен форпост. Затова войната е неизбежна. И трябва да се приложи максимална твърдост и жестокост към руската имперска ГАД.

27

Анонимен

преди 5 години

Що за глупости ако се срешнеш с змия не си пазиш голите уши ами и размазваш руската кратуна с ботуша

26

Анонимен

преди 5 години

Как пък един Кримчанин не писа до Меркел или НАТО едно писмо и да каже ей мушмули елате да ни освободите, чудя се ако идем да ги освободим и ги върнем в Украинската *** дали няма да ни проклинат или набият. После и Донбас да върнем ?

25

к

преди 5 години

До ВЪПРОС"В Бургас и Варна са приготвени ПРИСТАНИЩАТА за прием на Чернокожи Войници от САЩ ."че то в САЩ да не мислиш че са останали много бели а колкото до сбирщината цветнокожи *** наречена Американска Армия .... тези дето оцелеят от студа ще има да бачкат в Сибир ......

24

Анонимен

преди 5 години

Още веднъж те предупреждавам недейте да си мислите че съществува Германия Какво става ще дойдеш вече да си говори за 2 човека да се говори какво остава за Дойче веле така че сами си направете сметката