36

Анонимен

преди 5 години

Българите са постъпили най-хитро. Ако не сме били подписали съюз с Хитлер, милиони българи е щял да изтрепе Хитлер. А истината е, че българинът въобще не е бил нацист, но няма как. Присъединяваме се към Хитлер и така спасяваме милиони животи.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Хитлер нямаше да го има ако не беше Парижкия договор от 1919 г.

34

Анонимен

преди 5 години

Оставете ги македонците и сърбите да си чукат главите! Насила хубост не става. На глупав човек насила акъл не можеш да дадеш! Ще викат, ще плюят срещу българите и накрая албанците ще им вземат държавите. Македония и Сърбия ще станат големи, колкото 1 български град.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Абе мен ако си съюзник с Китай например това прави ли те китаец ? Туй, че сме сюзници с Хитлер не значи, че сме фашисти и нацисти и повярвай ако не сме били съюзници не се знае колко българи щяха да отпътуват към концлагерите в Германия като минат от тука немците какви ще ги свършат. Само в Русия са убили 18 милиона човека можели са да ни затрият като нация за 1 час.

32

анонимен

преди 5 години

Македонците винаги са били против българите и са убивали там кйто каже,че е българин.Писателя Талев е роден отраснал в Прилеп и изабягал от там у нас ако е останал да са го убили те и сега не ни искатно нашите упраляващи им се дупят.

31

Анонимен

преди 5 години

Тия, които сега са НАТО, изгарят бг войниците като факли при Дойран и от хиляди полкове се връщат живи едва дузина.

30

Burzum

преди 5 години

Български е достатъчно...абе верно ли Джамбазки ходи с пищоф из Европарламента ...и то руски...

29

Анонимен

преди 5 години

Какви `македонци` сме избивали??По време на т. наречения `фашизъм` ние спасихме евреите в България, което никоя друга нация с фашистки режим не е правила!Та ще ходим там да си избиваме роднините.Това е д видиш какво значи промиване на мозъци и сръбска пропаганда!

28

ИСТОРИЯ

преди 5 години

Тук Момента от Историята е много деликатен за *демокрацията* в България след 1989 година . Ще е наложи да се Признае Партизаните , БКП и Периода на Възход след 1944 до 1989 година .

27

Анонимен

преди 5 години

Македонците са жертва на антибългарска пропаганда. Българите са били фиктивен съюзник на Хитлер. Българите не изпращат дори и 1 войник срещу Русия. Напротив, имали сме повече партизани от сърбите, имали сме много по-голяма борба срещу Хитлер. В Сърбия е имало повече нацисти и фашисти, отколкото в България. Всъщност България освобождава Сърбия от Хитлер, сърбите трябва да са ни благодарни, че ги спасяваме.

26

Анонимен

преди 5 години

Кой направи Югославия през 1919 г.

25

Анонимен

преди 5 години

Познавам македонци имам и роднини там по бащина линия повечето са свестни хора , а не промити мозъц, но както и тук и там пропагандата ече с пулна сила.

24

до 19

преди 5 години

Абе мишок българите ''фашисти'' не са произвели и един изстрел срещу някой ти знаеш ли какво е фашист въобще да си видял концлагер н БГ ? Убити раси етноси разстреляни от тия ''фашисти'' ?

23

Православен

преди 5 години

Че сме били съюзник на нацистите няма спор, но как може да окупираш нещо ,което векове наред е било твоя територия. Само българин може да се промие на нивото ,което македонците са промити за няма и 40 години!

22

Анонимен

преди 5 години

Точно обратното. Българите не са били фашисти, а антифашисти. Всъщност Българите освобождават Македония и Сърбия от нацизма. Българите са освободили всички села, после Тито е влизал след българите и ги е освобождавал за втори път.

21

Анонимен

преди 5 години

А за немци фашисти учил ли се бе дръвник що се буташ в ЕС ако си учил за мустакатия чичко але изчезвай стой си там в бусурнака и се считай за македонец .

20

Анонимен

преди 5 години

Щом се говори за бг фашисти трябва да не се крият и македонските фашисти които помагат и се бият за македонизма, велика Югославия и велика Гърция.

19

Alo

преди 5 години

To i tuk v BG caristite izbivat hilqdi kumunistite i partizani da ne govori za MK. Sled tova kumunistite im go varshtat i sega veche ne moje da se izbivame samo SHTE si pishem. A ako dqdoti ili babati e ot mk, kakvo ti e pomognalo, nishto stanal si kumunist sega demokrat sluga

18

Анонимен

преди 5 години

Че е имало български фашистив това няма никакво съмнение .Не случайно сме се присъединиликъм Оста .

17

Анонимен

преди 5 години

Кажи , кажи зоране ! Шото тука като кажеш нещо ти викат комунист , имам в предвид как са играли хора около отрязани глави наще фашисти даже рузвелт казва че българрското упраеление е било фашистко