76

Анонимен

преди 5 години

Вместо тоа краден Текст от интернет , по добре как Българския Народ е насила християнизиран през 866 г от Византия което по наши дни му викът Покръстването да не звучи някак си обидно , в превод на български Покръстването означава насилствено християнизиране

75

iceblast88

преди 5 години

До 50България не е освободена от съветите през 1944. Тя е окупирана и попада под съветско робство което продължава и до днес. Затова сега си зле, защото политиката ти не се прави от българи, а от национални предатели наследници на предателите които се радваха на окупаторските войски и които 73 години вече дават мило и драго за поробителя и изнасят каквото може в негова посока!

74

iceblast88

преди 5 години

Ако българите след освобождението знаеха как техните роднини в Македония щяха да говорят по техен адрес след 100 години, нито един човек от свободна България нямаше да отиде да умре за тях и сега щяхме да си имаме Беломорска Тракия, а братята да са ги изяли албанците. Да ги блокираме за ЕС и да ги държим в чакалнята следващите 50г. докато им уври мозъка или докато си спомнят думите - що се срамиш да се наречеш българин! Трябва ни референдум за това дали да подкрепим Македония за ЕС!

73

гост

преди 5 години

тоя е болен без собствено мнение и без мозък индивид

72

Анонимен

преди 5 години

За пореден път тук пишещи във форума сърбомакедонци-*** ни убеждават в невежеството, простотията и неграмотоността си.

71

Анонимен

преди 5 години

Не заслужават капка уважение хора, които се отказват от родовата памет на дедите си, които въстания са вдигали за да се присъединят към свободна България. Ако не знаете какви сте питайте старците си, дави кажат докато са живи.

70

Сержант

преди 5 години

До до македонНикъде не съм прочел, че Благоев и Димитров са се наричали ,,Македонци,,. Македонски българи и българи от Македония, да. Другарят Сталин, като баща на народите, създаваше и заличаваше народностите.

69

Анонимен

преди 5 години

"Историята си е история и не я променяме", каза Заев.Аре бе. За държава, създадена през 90-те години на миналия век, макетата са най-променящите историята и то на световно ниво. Скъсаха се да лъжат, мажат и да се опитват да преиначават историята. Те език нямат, държава нямат, не са официално признати от съседните си държави, изписват ги БЮРМ по официалните карти на ЕС и НАТО, пък ще ми говорят за преиначаване на историята? Жалка работа!

68

ТHE Патриот

преди 5 години

Никога не съм бил в Сърбия ,но знам че сръбкините са супер страстни девойки,очаквам с нетърпение визитата ми там евентуално :)

67

Ник

преди 5 години

До ТHE ПатриотСръбски!

66

ТHE Патриот

преди 5 години

Фашистичко,татарски,бугарски скитачко куршум е най-правилно :)

65

Анонимен

преди 5 години

Бугapин да учи македонец на македонска история е все едно розов чифтокопитен грухтящ бозайник да учи аптекар как да си поддържа чиста аптеката.

64

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Zaev e palen *** ! Istoriata ne se naglasia spored momentnata politicheska situatsia !!! Istoriata triabva da e constanta !!! Inache pri vseki nov " Zaev " shte se prenapisva spored nujdite !!! Ne e vazmojno da imash istinska istoria pri falshiva darjava !!! Vav sashttnost moje da imash istinskata istortia na falshivata si darjava !!!

63

Анонимен

преди 5 години

Makedon-e кога ви подпукат албанците и се сетите, че сте българи на границата първо ще рецитирате Аз съм Българче, после ще припикаете сръбското знаме и накрая ще целунете на дядо поп първо ръката, после бахура..тогава български паспорт, ако не ще цулувате албански паламарки! Нещо неясно наследнико на Клеопатра ?

62

Анонимен

преди 5 години

цар Соломон пак ще се произнесе - всички са прави.

61

Анонимен

преди 5 години

Македонците не осъзнават, колко малко ми дреме на РУКА за тях! Половината им държава е от албанци, цял свят не ги взема на сериозно, предишния им премиер, сръбска кукла на конци бяга като прокажен из цяла Европа, а тия се изнасят с хилядите през България за Европа... за какво въобще се бият в гърдите и за какво въобще ми натоварват ежедневието с техните глупости?

60

Анонимен

преди 5 години

Както от нашите учебници отпадна "турско робство" и се появи "османско присъствие" и даже "съвместно съжителство", така и те ще променят! Иначе няма НАТО.

59

до македон

преди 5 години

Пиши на кирилицата написана някъде в Македония от българите, вземи прочети История българска, написана от българина Паисий Хилендарски. И не се срамувай да се наречеш българин. Македонците ви споменават в античността и чак сега, след като въртоглавите като Благоев, Димитров и т.н. ви създадоха.

58

Анонимен

преди 5 години

"" няма да умре, не и преди вас ""......................Другарю червен селянин - комунист, ... защо вашия любим вожд и учитель, товарищ путин ... от една страна говори за християнски ценности, а от друга избива само християни във всички граничещи с русия страни и отгоре на всичко плаща милиарди на ислямския фундаменталист Кадиров ?Нещо пак не се връзва, другари ?

57

до македонеца

преди 5 години

100 години плюете по България. Особено откак Тито стана президент на Югославия пресата там /включително в Македония/ не е пропуснала нито ден да не хули България.Нещо много почнахте да се обиждате, откак българите започнаха д коментират това.