107

Без обиди

преди 5 години

До Анонимен 112Моля, моля. Не съм никакъв римлянин. Върнах се със семейството тази година. Живеем си добре и тук, и там. Навсякъде има и хубави, и лоши неща. Да, в БГ сме поне 15 години по-назад от някои други държави, но напредъкът откакто сме в ЕС е забележителен и много ме радва. Децата са щастливи да играят отново със сняг след толкова години. Качеството на храната и в магазина, и в ресторанта е по-добро от всякога. Само ромите и мрънкачите сякаш са се увеличили драстично.

106

Да

преди 5 години

Аз работя като ИТ, но не всичко е ИТ!Трябва да има работа и за други професии!Утре като решат да си тръгнат големите ИТ фирми, какво ще стане?

105

Анонимен

преди 5 години

И за какво са ни да се връщат тук миячи на чинии и бачкатори по строежите?Щото 99 процента от емигрантите това работят.Колкото повече такива се изнесат оттук,толкова по-добре.

104

33

преди 5 години

"...биха се върнали" никак не означава,ама никак,че ще се върнат!Престанете с тези социологически манипулации!

103

Анонимен

преди 5 години

"" 31% от българите зад граница биха се завърнали! "".....................само *** би се върнал в България при сегашното положение ... липсва сигурност както икономическа така и чисто физическа. Освен това болшинството останали в България са деградиралa утайкa сред която се живее трудно и неприятно.След 50 години когато си отиде и последния комунист, чалгар или любител на путин ... чак тогава може да става пак за живеене, ако все-още я има под името България

102

Гошо

преди 5 години

Как така само 31% ще се завърнат в БГ бре? Нали само преди няколко дни един висш държавен чиновник гарантираше, че цели 60% от имигранъите, повечето IT специалисти само чакат Боко и Цуци Цъ да ги поканят и веднага ще припнат да се връщат!

101

За постоянно

преди 5 години

Не разбирам защо се вменява по медиите непрекъснато, че българите в чужбина се връщали ей сега след малко. Това знаете ли как се отразява на останалите ни роднини в бг? Напразни надежди и подхвърляния по телефона.. Кой с уреден живот въобще ще тръгне да се мести отново в бг.. Няма как да стане.

100

Анонимен

преди 5 години

70 % твърдо няма да се върнат е стряскащо

99

Стамат

преди 5 години

Биха, ама няма!

98

-31%

преди 5 години

Единствените хора, които познавам и се връщат (временно) са ергените, защото в чужбина трудно си намират булки. Нито един семеен човек, който е заминал със семейството си, не съм видял да се връща. Кой ще се върне в територия, която се управлява от боко бидона?

97

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да се връща,не лъжете.

96

Анонимен

преди 5 години

"31% от българите зад граница биха се завърнали!"---Айде, бе! Верно? А, стига, бе! Я, не ме занасяйте! :) :) :)

95

Анонимен

преди 5 години

Онлайн анкета направена от инциативата ЗАвръщането = 100% лъжа. В коментарите не прочетох нито един в който някой да декларира че иска да се върне.

94

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 84***Когато българин отивал да живее в турско село , поради брак, приемане на изляма и друга причина, той прекъсва изцяло роднински връзки с българите , всички се отричат от него , забравят го че съществува или че някога въобще е съществувал..@Воистино не си със всичкия си! Алооо, вече сме 21 век!

93

Анонимен

преди 5 години

Аз никога не бих се върнал в България, както и повечето ми приятели и познати българи зад граница с които се виждаме или чуваме по тел. Избийте си от главите, че някой е тръгнал или ще тръгне да се връща. Само напред и никога връщане назад в изостаналата с векове държава наречена България.

92

муспи

преди 5 години

*** - това вечно международно зло в този кръг на ада, което всички го знаем, а и то гордо не се крие.

91

муспи

преди 5 години

Предатели на какво?! На всеобщото лакейство пред *** за право на съществуване!

90

спирачна течност

преди 5 години

що пускате такива партенки тези които са усетили вкусът на свободата нема да се върнат само луд човек може да изостави добре подредената и добре платената чужбина за да се върне в ***

89

Анонимен

преди 5 години

Умрете предатели , лека нощ , почвайте във вечен мир край Белене , защото там ще ви копаме.. Ще ви намерим където и сте , и няма място във вселената където се скриете.. Наказанието за предателите при всеки народ и във всяка държава е най-жестокото.. Наказанието за предателите е винаги по-жестоко от наказанието за враговете..

88

Анонимен

преди 5 години

До Инженер 80"Всяка лоша новина за България им действа като наркотик .. успокоява ги , че избрали правилния път."Ето кой не е добре! Кога ти халоса тока?