147

Циник

преди 5 години

Минусчета....така е !Истината боли!:-)Затова изчезвате по-бързо от динозаврите!

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109"И за какво са ни да се връщат тук миячи на чинии и бачкатори по строежите?Щото 99 процента от емигрантите това работят."Всички емигранти така почват но 2 години по късно работят желаната от тях работа/професия. Нека не забравяме че западно-европейската система ти дава възможност и стимул да се развиваш. Много мои приятели дойдоха без образование и повечето от тях в момента са истински професионалисти със сертификати и дипломи! Продължавай да сънуваш!

145

Циник

преди 5 години

Еволюцията не прощава - можещите , предприемчивите - не мрънкат , и не проклинат Боко ..Токо...и не знам си още кой.... Терминал2 и строят живота си наново.За тях...и за децата им...в ямата септична - остава човекобрака...който е неспособен да се наложи другаде!По воя им - ще ги познаете!По воя .. и по вечното мрънкане и оплакване!Ако имаше професия "мрънкалник" в България щяха да са отличниците!

144

Факт

преди 5 години

Изчакват още малко. Да не се върнат комунистите на власт. Ако Бойко управлява още два, три мандата, което хората определено искат, над 70% от емигриралите ще се завърнат.

143

Циник до РодолюПците

преди 5 години

Хахаха... такава жалка сбирщина останахте!Селянина Евлоги - дето е виждал 20? на картинка....и другия овчар...дето хвърля боб да познае какво съм завършил...Хахаха...инструменталчик съм в 128 годишна фирма - Autozulieferer Industrie ... тук главоци не виреят!Иска се акъл и работа!

142

Евлоги

преди 5 години

Циника спечели 20 евро в Германия за една седмица и се обяви за богаташ и българомразец.

141

Анонимен

преди 5 години

Ако искаш да се хванем на бас с че с българска диплома от ТУ-София можем да намерим работа навсякъде в Германия и Холандия..

140

Циник

преди 5 години

Аз ти говоря за ***...нали си голям родолюПец?Писнало ми е от такива!Сещат се какви родолюПци са - само когато трябва да оправдаят собствената си мизерия!Всичко което съм постигнал в Германия - е САМО благодарение на способностите ми!И като така - не ме интересува какво мисли за мен всяка оrpизка - горда, че е останала в България - да я доят и стрижат като за последно! Слуга на партийци и мутри няма да бъда! Точка!

139

Мето

преди 5 години

Аз питам защо 30% от българите биха емигрирали? И отговарям: заради БСП, ДПС, ДС, Путин, тежката бюрокрация и слабата икономика.

138

Анонимен

преди 5 години

До Цинник Ти да не си помисли , че KIT e в България..

137

Циник

преди 5 години

С диплома от български университет ... може да си избърше задните части!Толкова е реномето!Апропо - аз си плащам и детската с усилено преподаване на испански и английски.И ако сина продължи образованието си - 200? детски ще продължат да течат по сметката му...а във *** колко бяха? 34лв.? Земи се скрий , че ме умори от смях!

136

До Циника проклет

преди 5 години

До *** до 138 Сина завърши магистърска в KIT за бакалавър учи в ТУ София .. Издържал съм го точно 3 семестъра , след си работи и се издържа и учи сам..Твоите деца предателю никога няма завършат университет от ранга на KIT на 50-70 място в света..

135

Циник до 138

преди 5 години

Хахаха ... няма и нужда да събираш!Вие хумункулусите сте предестенирани за роби.Такива сте нужни на Ветко, Миньо, Бенчо и ***!

134

Анонимен

преди 5 години

До *** до 135 Предателю проклет никога , не съм събирал пари за образованието на дете си .. Защото съм бил уверен , че винаги ще имам пари тази цел.За какво предательо събираш пари за образованието на детето си като в Германия образованието е безплатно.. в Бавария е 47 евро..

133

Циник до 147

преди 5 години

***...никога не съм бил горд притежател на панелка...иначе позна - и аз , и съпругата ми имаме собствени жилища в Пловдив ( масив ) аз до събота пазара ...а тя до МОЛ Пловдив...ако ми се помолиш ...мога и да ти пусна едното под наем....та да не ти се налага всеки ден да си пътуваш до село!Сега изплащам четвърт милион за жилище в Заксенхаузен ( цената му вече е около 310 000 ) заради Брексита - цените тук скочиха.... в най-лошия случай сина ми ще има недвижимости за над половин милион...***

132

До Циника

преди 5 години

Не всички идваме като теб от панелки(до Братската,Смирненски,Тракия )Никога не съм живяла в панелки.За смях ставаш.Колкото по рано го разбереш толкова по добре.Ама едва ли.Мисленето ти е ограничено.Карай да върви:)Между другото зъбите няма ли да идваш да си ги оправиш:) Да оставя ли координати?

131

Циник до 135

преди 5 години

Ъхъм...." гроздето е кисело"...***!Вече го преместих - какво мисли хумункулус за мен!Докато контото ми дебелее всеки ден - ти ще продължаваш да се чудиш - коя сметка , и кой бърз кредит да погасиш понапред.Докато внасям всеки месец 200? детски по сметка образование на сина ... ти твоите ще ги учиш как се живее с "чист патрЕотизъм" ...баш като магарето на Настрадин Ходжа! А ако се разболееш тежко - още можеш да продадеш панелката ( ако вече си я изплатил ) Даже и смешен не си - само жалък!

130

До Циника

преди 5 години

То пък като те гледам ти си цъфнал и вързал ама хайде....да се направим,че ти вярваме.Само не си мисли,че ядем доматите с колците.Освен да ти съчувства човек друго не може.Живееш и ти в някакъв измислен въображаем свят ама карай да е весело...

129

Социолъжлив банкет

преди 5 години

Ако да се живее в Германия и Англия беше по-хубаво от България , първи натам щяха да хукнат политиците ни! Ама тук наистина животът е по-хубав! За тях!

128

Инженер

преди 5 години

До ПрограмистЪт Ако си програмист, значи можеш да мислиш , би трябвало да знаеш , че не е възможно 57% от Българите в чужбина да IT спецове..