88

Анонимен

преди 5 години

92 Какво му се обясняваш майна на тъпия селяндурин от гетото София.. ха.. ха.. , тоз само жълти павета му в главата, а ако тръгна да го бия с павета от самият Пловдив - от Филибето до София и обратно и пак няма да свършат.. ха.. ха.. , че и калдъръм имаме в Стария Град който и в Атина го няма, ама там ще му отнеса глават вече.. .

87

Гoшу

преди 5 години

До До 87.Що бе, градската ни градина срещу пощата с тези вековни дървета и пеещите фонтани, лоша градина ли са? Ама какво се обясняваш на някакви гьотферени. Аз съм от 2000-та година в София, но съм си "потомствена майна", както обичат да казват шопите :) Роден съм и съм живял на Гурко, точно срещу лятното кино, което вече не съществува, а има разкопки. На 50 метра от кметството и копчетата :)

86

До 87.

преди 5 години

Дали сме имали парк? Парк дали сме били имали? Имаме ама хората от село не ги знаят. Лаута,, Гребната база, всяко от тепетата е парк само по себе си, със своя флора и фауна. Селянин див.

85

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 87 ти в Пловдив ходил ли си изобщо или от гетото София не си излизал. Нашето поне си е боядисано - не сме мързеливи като вас, а вашето като не е.. и навсякъде стари рухнали сгради с две дъски залостени като в дивия запад преди 300 години.. . Какви бунища по Марица те гонят, паркове бол шопче.. , или пак *** си гледал хубавите ни мацки У задния двор... ха.. ха.. .*** селяндурин от София.. .

84

Гoшу

преди 5 години

До 89Що бе, аз съм в тухлен апартамент и имам камина. Вчера си я запалих, направих си една хубава жар и си опекох картофи, зарити в жарта, както в детството :))) Що да трябва да си в къща, като може и в камината. И пържоли си правя, и пилешки бутчета, и кюфтета и кебапчета. Купил съм си дърва и така...

83

Анонимен

преди 5 години

До 82Гроздето е кисело,щото не можеш да го изядеш.Няма как да си успял и да се завираш в някое маломерно жилище.И аз не чакам да падат цени на апартаменти в София,защото си имам собствена къща и за нищо на света не бих я сменил с апартамент.Докато лятото съм на барбекюто и децата си играят на ливадата в двора,такива като теб си виснат в маломерното жилище и се мислят за голямата работа,щото било в София.

82

Анонимен

преди 5 години

А дали сме станали на разкопки, ще видимЕ другата година към къде ще гледат ев------Ще видимЕ е приета разговорна форма, а европейците ще гледат към Софето и неговите жълти паветааа!

81

Анонимен

преди 5 години

Мизерна главна ли казваш ха.. ха.. . В София можете само да си мечтаете за такава. Какви паркове те гонят ве ***.. ,като целия Пловдив е зелен, а паркове бол... . Барок.ще да е и не само, а когато ги е имало тези боядисани сгради по центъра, пра пра пра пра дядо ти още не е бил замислен , а София тогава е била един кър на който са си пасяли кравите дрипавите неандерталци, тоест сегашните вие.. ха.. ха.. . Пловдив е отказал да стане столица, затова сега сте едно кирливо голямо село, изобщо не ви завиждаме майна. А дали сме станали на разкопки, ще видимЕ другата година към къде ще гледат ев

80

Бай Иван

преди 5 години

86 кв. жилище с 18 кв общи части - юруш на дупките

79

Анонимен

преди 5 години

До наблюдател И като е така защо още не са стигнали цените от 2007-2008, от тогава досега? В сравнение с другите цени?

78

Гoшу

преди 5 години

До 72Ауууу, за Редута си много прав. Любим квартал ми е, изключително атрактивен и красив, има и много хубави паркчета. Жалко, че много пия и никога не съм имал книжка, иначе там щях да си търся апартамент. Ама честно ми е малко далеч за пеша от центъра, защото аз много обичам да ходя пеша.

77

79

преди 5 години

Къде прочете нещо такова???? Казва ВИ, че докато чакате да паднат цените, да се срути долара, криптовалутите и какво ли не още, хората правят пари и живеят добре. А успелите хора живеят КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ :)

76

наблюдател

преди 5 години

Има инфлация, всичко поскъпва. Сложете 5% информация, ето ви ги едни 50% ръстт на цените на жилищата в следващите 10 години .

75

Анонимен

преди 5 години

За кво са ви големи жилища, като седите на един стол или пред компа, или пред тв-то и не забелязвате нищо около вас?

74

Анонимен

преди 5 години

До :)И що пък мислиш,че върхът в живота е да се набуташ в апартамент 70 квадрата в София?Успелите хора живеят в собствени къщи.

73

Анонимен

преди 5 години

До :)Не бери грижа ти купувай, отдавай, препродавай, щом го умееш, но да мизерстват хората за някви 4 стени е още по лошо, при условие, че 90 процента имат наследствени жилища, пък били те и в провинцията.

72

75

преди 5 години

Ти чакаш 200 евро до Докторската да станат и ще си купиш, нали? Чакай, ще стане. Като се спука балона......

71

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото предимство на София е черният пояс

70

Анонимен

преди 5 години

С тия цени на жилищата трябва да си ***,за да купиш жилище в София.Рано или късно цените ще паднат.Населението не се увеличава,много нови сгради се строят,има много необитаеми жилища.Според Световната банка 24 процента от жилищата в София са необитаеми.Все някога ще излязат на пазара.

69

Анонимен

преди 5 години

Софянец не търси апартаменти. Софянец търси свинско и вино от село.Или ходи на 30 км65282. За благо овче млеко.