108

Анонимен

преди 5 години

Кpeтенясалият гербав *** "тонката" се включи и тук! Кого лъжеш с блудкавата си пропаганда?Оставка и затвор за вас!

107

Анонимен

преди 5 години

До ГошуКажи какво си правил в Перу, че и аз искам да заминавам.

106

Анонимен

преди 5 години

До112. Във всеки блок вход има по 20%- 30% празни и необитаеми апарт. В София и край София е пълно с празни имоти , сато вили без документи и разрешително за строеж. Така, че пазар за имоти в София има но надруги цени.

105

Дйд

преди 5 години

В нашия вход също има празни апартаменти.

104

преди 5 години

Идват ТЕЖКИ ВРЕМЕНА.Скоро не цените паднат.Това е свързано с цар Новоходоносор и Данаил. Краят настъпва. Хората ще си кажат:"Не се издържа". Всички ще бъдат съкрушени-Америка,Русия,Китай, Индия,Азия,Африка...ще бъдат съсипани.Пълна разруха.Само 10 страни в Европа ще отстояват атаките(военни и финансови).Брюксел ще се гордее,че все пак европейците имат домове и хляб за разлика от останалите империи и народа. Тогава от небето ще падне голямо нещастие и ще унищожи цяла Европа.Истината е в съня

103

Gost

преди 5 години

Леле брокерите доста са огладняли май :)

102

Анонимен

преди 5 години

търсенето е огромно, в нашия вход от 20ап 11 са празни, вдигайте цените

101

GOGO

преди 5 години

PARIS - ot 10000 do 25000 euro za m²... Sa stiga ste mrunkali

100

Анонимен

преди 5 години

Ще се се задържат цените до средата на идната година. После спад с 30% и лихвите нагоре. Който е купил без заем ще има минимални загуби. Тези със заемите немога да ги мисля, ама то и ЧСИтата са хора и те семейство гледат.

99

Анонимен

преди 5 години

Локация, Локация, ама си е май твърда спекулация..."Балонът" няма да се пукне, защото длаи днес, дали след 30 години, придаващи го е все на печалба. С високите цени, има високи наеми ;) Win-win situation, както казват хамериланците.

98

Анонимен

преди 5 години

По-евтино ми е, да държа жилището празно, отколкото, да пускам квартиранти. Нек обесня - на 2-3 години, трябва, да се извършват ремомти - даже и една боя отнема време и разходи. Отделмо трябва, да има и застраховка, която е по-висока, ако мястото е обитава, а и не се занимаваш, да плащаш на специални фирми, да стопанисват. А когато се намери купувач, вървете и се оправяй те със закони, които дават права на наематели, не на собственици... Ужас е.

97

Анонимен

преди 5 години

А нещо, за фирмите, дето държат по 500 апартамента, ще кажем ли? Защото ако продължава така, до 20.години, ще и а е стотина души, всеки с по 500-1000 партаме та, който ще са дефактно "лордовете".

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Не е вярно това,че София е пренаселена.Според доклад на Световната банка 24 процента от жилищата в София са необитаеми.А раждаемостта вече няколко години поред е по-ниска от смъртността.Надува се един балон,а не че има нарастващо население , което да няма жилища.

95

Анонимен

преди 5 години

Първо... ПЛЯЯЯС - ЕДИН ПРЕЗ МУСУРАТА! - Не съм ти "брато".Второ - Защо тогава не строим 40-50 етажни сгради, а все някакви с до 6 етажчета и без паркинги.

94

zombay

преди 5 години

И ко? 7 милиона не могат да се съберат в град проектиран за 700 000. Не думай.. Шъ убиръм банки май..

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"300 000 лева за апартамент... Тухлите сам да ги пека, сам да ... Кви са тея глупости бе...---Не са глупости, брато! МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО София, вдига цената. Ходи в Родопите, там на половината село мерата, с три ката къща, за две хиляди ще си купиш. Всичко иска в София да живее...

92

Анонимен

преди 5 години

После защо ограбва банки... Ми що...30 години за 50 квадрата не ми се бачка...

91

Анонимен

преди 5 години

300 000 лева за апартамент.WTF? Тухлите сам да ги пека, сам да изкопа основите, тухла върху тухла, сам да редя... Пак няма да положа толкова усилие, колкото да изработя и платя един апартамент... Кви са тея глупости бе....

90

Анонимен

преди 5 години

До 94 В NG панелите е така...

89

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуКакво значение има дали апартаментът е тухлен или не?Принуден си да се съобразяваш с други хора,да им слушаш скандалите и празненствата.Самият ти се ограничаваш, особено това се отнася ако имаш малки деца.Съседите ще те гледат на кръв ако децата са шумни.Нямаш двор, където да си играят децата и ти самият да разпуснеш.