7

redordead

преди 5 години

Делфините (Delphinidae) са семейство морски бозайници от разред Китоподобни. Думата делфин идва от гръцкото δελφίς, което ще рече с утроба, тоест те не са риби, а бозайници, чието самостоятелно развитие е започнало преди около 10 милиона години, през периода на Миоцена.

6

Анонимен

преди 5 години

Случаи на масови самоубийства на такива животни не са редки, някакво природно явление ще да е. Все пак жалко, това са благородни и сравнително интелигентни създания.

5

Анонимен

преди 5 години

До 5 Отречи се от своите, гледай чуждите! Еуроджендъро либерално

4

до 1

преди 5 години

Този случай е далеч по-трагичен от факта, че хора, търпели комунизъм и сами докарали се до просешка тояга дребни тарикати нямали какво да ядат- не ме интересува това. Интересува ме тази природна катастрофа, накарала едни чисти невинни създания да си погубят сами живота. Изключителна трагедия. Планетата си отива, сами я затриваме, а някой седнал да се жалва какво щели да ядат някакви бай ***- далеч по-сериозни работи има. Гладуват милиони хора в Африка- за тях ми е жал. За Бай ***- грам не

3

Анонимен

преди 5 години

Разкарай се с измислената си книжка - библия.

2

Анонимен

преди 5 години

Нищо странно и не очакавано. Които са чели библията знаят че в последните дни ще се случват неща които ще са трудни за разбиране. А които не са я чели ще цъкат с език и ще се чудят защо се случва.

1

Анонимен

преди 5 години

Това разбира се е ужасно! Но дали ще има сълзи от снимки на агонията и масовата смърт на пенсионери с купички в ръка, пред големи казани с топла супа във Страната на Залязващото Слънце