27

ZUZPA

преди 5 години

Това са китове, бре.

26

визия

преди 5 години

Петко бре чети . Петко не чете.Защо да чете ще стане лидер на бе се ***.

25

До 27

преди 5 години

Има и други видове които общуват по между си - стотици думи, това е нищо. Имена? Тук си вече го удряме на фантазии. Чувствата и емоциите са първични инстинкти, те нямат нищо общо с интелекта, секса също отива в тази графа. Човешкия разум няма аналог, човека е венеца на еволюцията, цивилизации, технологии, дори прости сечива, нещо непостижимо за останалите видове. Да спорим на тази тема е смешно.

24

До 25

преди 5 години

Това, че не са създали цивилизация не значи, че са по-низши. То и Homo Sapiens съществува от 100 000 години, но цивилизацията съществува само 6-7 хиляди години. Знае се че делфините имат език със стотици думи, имат нещо като имена, подобно на хората правят секс за удоволствие и не знам дали тези са плакали, но се знае, че могат да изпитват чувства.

23

До 23

преди 5 години

Делфина е бозайник, но не може да произведе сълзи! Всичко китоподобни имат закърнели слъзни жлези, защото на тя не са им нужни, така работи еволюцията.

22

До 19

преди 5 години

Хаха типично за зелена куха лейка - няма такова научно изледване което да е измерило човек какъв процент от мозъка си използва, това е тотална глупост, да не говорим за по-нисши същества от нас като делфините. Всъщност мозъка е изграден от неврони, които се изключват единствено когато умрат.

21

МИ2

преди 5 години

До Петко бре, чети!Пич, делфините не са риби, а бозайници. Чети повече!

20

Горан

преди 5 години

До Петко бре, чети!: Делфина не е риба, а е бозайник! Не е зле да четеш и ти!

19

Горан

преди 5 години

Не са самоубийства, заблудили са се, те се ориентират с така наречения биологичен сонар, който бива объркан от други сонари с неорганичен произход в техните райони!

18

Петко бре, чети!

преди 5 години

"В очите им имаше сълзи" е тук прекалихте с драмата!Разбира се всичко това е ужасно, но сълзи ? В очите на риби ?Какво казва науката:"Сълзи произвеждат земноводните, влечугите, птиците и бозайниците.""Сълзенето се активира при определени стимули, например когато нервната система засече опасност за роговицата.""Друга функция на сълзите е да извеждат чужди частици извън окото."Рибите живеят във водата! За какво са им сълзи !?

17

Анонимен

преди 5 години

Делфините са единствените същества на тази планета които използват 20% от мозъка си.Хората използват около 10% но това са средно интелигентните а някои и то не малка част от населението на планетата изобщо не го използват или пък изобщо нямат мозък.

16

Анонимен

преди 5 години

Поредната история за ревливи жинички и закоравели хипи-гей инфантили. Планетата си отивала, идвал апокалипсис и т.н. простотии, заради едно явление наблюдавано от векове.

15

Анонимен

преди 5 години

Вие пак си четете билбията няма лошо, ама говори се че океани морета водите в цял свят са замрьсени а то както гледате тия умни животни са си божие сьздания.

14

Delphinidae

преди 5 години

До Анонимен:Сравнително интелигентни? Че те са по-интелигентни от 90 процента от потребителите коментиращи в Днес БГ!

13

Анонимен

преди 5 години

Сълзи в очите, звезди в косите/перките.

12

Гробокопач

преди 5 години

До GGСтанал е аверче и с Посейдон, а евроинтеграцията не прощава!

11

Цивилизация

преди 5 години

Датчаните и японците има ежегодни фестивали, на които колят делфини като побеснели без причина, а океана става като доматен сок от кръвта...

10

Анонимен

преди 5 години

Прочетете за сонарите на подводниците малко и не пишете глупости,нещата наистина са са сериозни!

9

Анонимен

преди 5 години

Посланието, което отправят, е нещо от сорта на "Спрете морето, искам да сляза!"

8

Анонимен

преди 5 години

До 2Сега вземи си тая библия и да ти кажа ли къде да си я навреш? Библията е просто сборник от литературни религиозни текстове които дори се провалят исторически и 90% е пълна с измислени събития които никога не са реално съществували. По същата логика мога да ти покажа Гръцката митология и да ти кажа Ей тва е истината.