47

Анонимен

преди 5 години

Сонар?

46

Анонимен

преди 5 години

Соната?

45

Анонимен

преди 5 години

Първо да обясня за тези дето в училище са били за да спят след кръчмата делфините са бозайници а не риби и са третия най-интелигентен вид след *** маймуни и някои видове копитни и домашни животни от типа на кучета и котки.Второ риба и то вмирисана и ГМО е българската пишман интелигенция от кенефочистачи четящ вестник Труп тоест Труд.И трето безмозъчната човешка раса си мисли че като избие всичко по света това ще и се размкне но имам ши.бана новина, тоя път въобще няма да се размине.

44

И

преди 5 години

еееее ама,нали онази вечер бяха китове.....полека лека ще станат скумрии

43

Анонимен

преди 5 години

До ЩерюВсеки си из ора, какво му харесва... А някои не им харесват... Сирийци и другите от расата им.

42

Щерю

преди 5 години

Моме, туй са риби - *** в Сирия да гледаш сълзите в детски очи, на умиращи от безумията на САЩ и сие, деца!

41

Михалев

преди 5 години

Затуй - като ходите някъде в такива затънтени места - едно малко 3-4 тонно булдозерче на гърба - в случай, че се наложи!

40

Петко не чете

преди 5 години

До Петко бре, чети!Петко бре, чети!

39

V

преди 5 години

Това нещо си има някакво логично обяснение . Забелязал съм че такива неща не стават в държави където е имало комунизъм .А само в западни такива .Или са изхвърлили някой токсичен химикал към който животните са силно чувствителни или некви мощни сонар са ги подплашили към брега .При всеки случай западняците са ги убили .Те са такива .Някви гадни американци дето нападат страни убиват много хора и накрая -абе Виетнам беше грешка .Не носят отговорност за делата си и за тва правят така .

38

Лиса Къди

преди 5 години

До House M.D.Нищо. Споко. Продължавай да спиш.

37

читател

преди 5 години

Масови самоубийства на млекопитаещи в океаа са се случвали и преди. Делфини и различни китове.Най-ранните описани са още от 19в.Причината не е ясна.И тук не е плитчината.А има един остров, където всяка година подгонват 200-300 кита, от преминаващи ,от по-малките и ги избиват в пличината. Местна традиция.Япония убива годишно около 3000 големи кита, над 1000 от тях бременни. С НАУЧНА ЦЕЛ.Тя е лидер в спорта.Там са и Канада и Русия.

36

Анонимен

преди 5 години

Костов?

35

Анонимен

преди 5 години

не стига че заваля сняг насред декември ми и делфините си правят харакири! оставка бойко!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Чисто и просто средата, в която живеят вече става негодна и търсят изход...

33

до 31

преди 5 години

Ако искаш да си остроумен, поне ползвай точните цифри. "42 е Отговорът на Въпроса за живота, вселената и всичко останало".... из пътеводителя на Галактическия стопаджия.Само че в това самоубийство няма нищо оригинално. За съжаление ставаме свидетели на гледки, които не можем да обясним, на събития, които не разбираме и просто се правим на оригинални. Това само доказва в колко грешна посока се "развива" човечеството, толкова сме "умни", че нищо не разбираме от природните закони....тъжна гледка

32

До 34

преди 5 години

Ако под нормален разбираш свръхчувствителен хипи инфантил, ронещ сълзи за тревички, дръвчета, зайчета и делфинчета, аз не съм такъв признавам си и не желая да такъв "нормален човек".

31

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.А защо се смяташ представител на нормалните?

30

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Ти очевадно не си нормален, защото нормалните имат душа и сърце. Щом задаваш подобен въпрос явно си тъжен човек...

29

House M.D.

преди 5 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

28

Анонимен

преди 5 години

Отговора е 47...