70

Митьо пищова до Боко

преди 5 години

Мене Митьо пищова що ме изтрихте? Писах само, че моят питон е по-голям от тоя на Бойко. Да пратя ли една снимка до редакцията като доказателство?? Нали е демокрация!! Джендърите чак имат право на глас, а аз не???

69

Анонимен

преди 5 години

Магистралите задръстени от автомобили.Магазините препълнени с хора.Ресторантите пълни.....В големите градове няма и места за паркиране.Това,като се позамисля ще да е от ниските доходи....:)

68

До"работодател&

преди 5 години

*** къде в отчета на фирмата, може да се направи справка за внесените осигуровки. Аман от неграмотници, че се и цанил "работодател"

67

Работодател

преди 5 години

Ми напускайте, никой не ви кара насила да работите. Искайте си, всеки има право да иска, ние работодателите винаги ще ви изслушаме, искайте и по 2 хил и по 3 хил и по 5 хил си искайте, няма лошо. Ако ви откажат имате пак избор - или ще го преглътнете, или напускате и отивате при друг работодател който ще ви даде колкото искате.

66

niki

преди 5 години

За доходите - пред работодателя. Всеки работодател се прави на луд, докато хората не започнат да си искат и напускат.Не виждам какво трябва да направи Бойко, да отиде във всяка частна фирма и да им 'нареди' да вдигнат заплатите ли?

65

Анонимен

преди 5 години

Чayшеску 2 за всички "български" пoлитици!

64

Бойко до Митьо пищов

преди 5 години

Митьооо, аз съм премиерът слънце. От моя по-хубав неема. Дори Цецо не смее да се хвали с неговия. Много ми се иска фюрерът Волен да беше споменал нещо за неговото достойнство, ама ако го питам ще се разбеснее. На Доган,Местан и Карадая, е ясно какви им са... А В. Симеонов е креслив е, ама иначе мълчи за размера по патриотски.. Нема лошо де,Бати Бойко трябва да знае за всички подробности в държавата.

63

Анонимен

преди 5 години

Бялата Мафия съвременният бич на България.

62

Св.БойкоБългароубиец

преди 5 години

Абе, нали ви казах да спрете да църкате, мишчици малки. Я работете повече, че приходи ми трябват, приходи. Любовница имам да издърждам, къща в Барцилона, дете. Няма само с вашите малки животчета да си губя времето. Ще ви пратя моя МетоМладен министър да ви пребие, ако не слушкате. А, ако много не слушкате - Данаил Кирилов и чичо Цецка ще дойдат. И още 50 години ще управлявам България!

61

Работник

преди 5 години

Г-н Работодателю само да ви попитам вие, дали осигурявате вашите работници на реалния им доход ? Социален пакет имате ли ? Защо не ни пуснете едно ЕИК да я видим вашата фирма в ТР, нали е публична тази информация ?

60

нели

преди 5 години

Капитализмът в този му нехуманен и безчовечен стадий е изчерпан, обедняването и кризите са масово по света, няма да мине без големи социални сътресения и дори революции, вижте и французите!

59

Al Tikvone

преди 5 години

Ot nad 200 komentara sa ostanali samo 65 . Svobodata na slovoto e na nivoto na Zimbabve i Honduras. Da jivei demokraciqta i evropeiskite cennosti

58

Анонимен

преди 5 години

Вижте началото на статията коментарите са били 206,а под нея са останали 65, всичко е изтрито!Срам.

57

Бойко стайл

преди 5 години

Грешката на журналистите е нечовешка. На мен Бойко всичко ми расте:и доходи и офшорни сметки и носът ми и една друга работа, хе-хе нали съм мъЪъжжж.

56

Работодател

преди 5 години

Работниците трябва да си направят картел и да се раберат, че няма да работят за под 1500 евро. Защо под 1500 евро, направето го картела да е поне 2500 евро! Ако работодателят не предалга заплата поне 2500 евро не подписвайте договор с такъв работодател, нека работническия картел ви дава пари да се издържате докато си намерите работодател с 2500 евро заплата, а работодателите като видим, че никой не идва да работи, ще дойдем на ви молим, но ви ще кажете нееее, сега вече искаме 3000 евро!

55

Анонимен

преди 5 години

Работниците трябва да си направят картел и да се раберат, че няма да работят за под 1500 евро.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Не е политически коректно спрямо гербаджиите.

53

Анонимен

преди 5 години

БСП и ДПС са предложили минималната пенсия да стане 300 лв. ГЕРБ и другите не одобрили. Защо я няма тази новина?

52

Анонимен

преди 5 години

Докога бюджета ще издържа частните болници?

51

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще настигнем човекоядците от ЦАР по жизнен стандарт.