30

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой да обещае да влее 3 4 милиарда от излишъка за пенсии и заплати за да сменим тая власт

29

1111

преди 5 години

До ВасилевНе, не е просто изобщо, затова прости хора с бизнес не трябва да се занимават! А постоянно ги срещам. Даже някой са си направо простаци! И всички знаем с тези "обществени" поръчки какво се случва. Как фирми се откриват и закриват, как се трупат фалшиви обороти, как някой хора изведнъж станаха много богати... ама иначе "пазара на труда определя доходите" и "КПД на българина е 10 по-малко от на германеца :) ).

28

Анонимен

преди 5 години

До Доктор Сър ПичукДаже и идея нямаш си какво означава стагфлация, но пишеш врели не кипели по въпроса.

27

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевАми те турските сапунки са във всяка партия и в ГЕРБ,ДПС,БСП,Да,България - ДСБ,то и наркоканала минава от там,кажи ми една партия в която да няма турска сапунка!

26

Анонимен

преди 5 години

А на бас,че няма да управляваш още много дълго с 1 милион гласа а нека да сме мишки

25

До Василев

преди 5 години

Ти какво работиш, че да си мислиш, че си най-високо във веригата?? Гледай да не стане верижна реакция, че да ще ти ,,изгори"мястото.

24

Св.БойкоБългароубиец

преди 5 години

Стига сте църкали, малки мищчици. Цър-цър, обратно по панелките!И още 50 години аз ще управлявам България!

23

Анонимен

преди 5 години

Ако все още беше турско робство сигурно живота щеше да е по-нормален от сегашния.

22

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново! От 160 коментара са оцелели 20. И това ако не е манипулация и брутално изкривяване на общественото мнение.

21

Гробокопач

преди 5 години

Модераторе, аз предлагам,за да не падне Бойко, ДНЕС.БГ да премахне секцията за Коментари и да си води Монолог в Прослава на Величеството, како правят други сайтове. Е, теб, могат да те съкратят или насочат към друга, по-тежка работа, но нас, какво ние еня?

20

Василев

преди 5 години

До 1111Да не мислиш , че е толкова просто!!!'Българският бизнес е притиснат от нелоялна конкуренция от китайски и турски стоки, от банки и монополи в енергетиката, от корумпирана администрация, от субсидирана европесйка конкуренция!Не защитавам българският бизнес, но това си е чиста война срещу държавата!!!Агент Върнан Джайълс!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Статията е тотална манипулация.Същото изследване казва, че в БГ заплащането расте най-бързо в Европа за последните 10г.Но това някак не им се връзва на статията.

18

Гробокопач

преди 5 години

До ВасилевПроблема Василев, че ние, дето сме отдолу, вече не искаме да Го глезим,а го искаме за Коледа под формата на осмиянка;))) Умрея вече глупаците, дето ще траят вечно Ония, "отгоре" да ги яздят! Затова те предлагат работа, ама нема кой им работи;))) Нема.

17

Анонимен

преди 5 години

Да си болен в България е по-лошо от бърза смърт по света

16

Анонимен

преди 5 години

Продължават да трият коментари тия мутри народа накрая ще ги изрита с шутове от властта мутри са ама народа е нещо друго изритване с шутове

15

Българин

преди 5 години

Не е така. Бойко каза, че ставаме все по-добре.

14

1

преди 5 години

другари-гербери от ДНЕС БГ,защо изтрихте коментарите,нали слънцето ви казваше ,че няма цензура,това което направихте ,какво е,питам ви аз.

13

1111

преди 5 години

До РаботодателАми това и правя. Ама тази игра с работника "къде ще ходи" не е полезна нито за работодателя, нито за работника. Ама се играе доста време. И кой печели - Запада - хубави, млади, умни българи напускат страната и работят за чужди страни. Вие, господа работодатели трябва да сте по-отговорни, по-солидарни към обществото, тъй като бизнеса Ви неминуемо е обречен на неуспех, при неуспех на обществото. Трябват ни "истински" бизнесмени - които да имат капацитета, а не наредени!

12

До 21

преди 5 години

Ти си един селянин.Вместо да говориша излез на протест.

11

бг работа

преди 5 години

Вижте в какво време по обед се пише тука- в работното време. По това време останалият свят обикновено работи!Бау ви е писал, да се учите цял живот и са му натряскали минусите-т.е. българина не иска да се развива и всичко знае вече. Да не говорим каква излагация са повечето ни сънародници в чужбина с езиците. Даже в Русия ме е било срам от българи, дето мислят, че говорят руски и хората викат - а, той много приличал езика ви на нашия!!